Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2011, 16:57:09
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 Vezi mesajul
Au creat România Mare ca să slujească intereselor lor...După aia li s-a făcut frică că devenim prea puternici și ne-au zdrobit țara în al Doilea Război Mondial și au făcut să cadă peste ea steaua roșie satanistă de la răsărit...
De aparate ca astea n-am auzit...Dar nu m-ar mira având în vedere ce poate face HAARP de exemplu...
Deci daca ne gandim bine, putem raspunde aici unei dileme de pe alt topic :
Intrebare :DE UNDE AU APARUT DIAVOLII IN UNIVERS???
Raspuns :DIN MASONERIE! :-))))
Reply With Quote
Vechi 02.01.2011, 16:52:45
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Napoleon a fost omul lor; Hitler a fost omul lor și s-au folosit de el pentru a-i face pe evrei să plece din Europa după război pentru a crea statul Israel.
Si Alexandru Ioan Cuza a fost omul lor si s-a folosit de masonerie pentru Unirea Principatelor!

"Considerat omul providențial al Unirii de la 1859, Cuza a avut două atuuri pentru alegerea sa ca domnitor al celor două Principate. Era șeful armatei moldovene și era Venerabilul Lojii masonice “Steaua Dunării”, în care figurau mulți dintre oamenii politici români care doreau unirea dintre Moldova și Țara Românească."
Reply With Quote
Vechi 02.01.2011, 16:56:41
Vlad-Alexandru91 Vlad-Alexandru91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Si Alexandru Ioan Cuza a fost omul lor si s-a folosit de masonerie pentru Unirea Principatelor!

"Considerat omul providențial al Unirii de la 1859, Cuza a avut două atuuri pentru alegerea sa ca domnitor al celor două Principate. Era șeful armatei moldovene și era Venerabilul Lojii masonice “Steaua Dunării”, în care figurau mulți dintre oamenii politici români care doreau unirea dintre Moldova și Țara Românească."
Știu...este dureros, nu?
Trebuie să ținem cont, însă, că au fost mulți masoni care nu știau ce înseamnă de fapt masoneria...Un caz mai cunoscut este cel al lui Octavian Goga, care a propus ca loja din care făcea parte să fie redenumită ca Loja Creștin-Națională, lucru care a mâniat elita masonică.
Reply With Quote
Vechi 02.01.2011, 16:59:44
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul

Și revoluțiile europene de la 1848 au fost făcute de masoni...Dar revoluțiile astea au dus la liberalizare care i-a făcut pe oameni să nu mai respecte pe Dumnezeu și să nu mai respecte autoritatea statului...iată cum s-a ajuns ca toți conducătorii de stat atât din România (nu zic că îl apreciez pe Băsescu, dar îl respect pentru poziția sa de președinte al României), cât și din întreaga lume să fie umiliți în publicații de 2 bani precum Libertatea sau Cancan...
Reply With Quote
Vechi 03.01.2011, 00:41:25
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Și revoluțiile europene de la 1848 au fost făcute de masoni...Dar revoluțiile astea au dus la liberalizare care i-a făcut pe oameni să nu mai respecte pe Dumnezeu și să nu mai respecte autoritatea statului...iată cum s-a ajuns ca toți conducătorii de stat atât din România (nu zic că îl apreciez pe Băsescu, dar îl respect pentru poziția sa de președinte al României), cât și din întreaga lume să fie umiliți în publicații de 2 bani precum Libertatea sau Cancan...
Revolutiile de la 1848 nu au fost facute de inselatii de draci de prin lojile masonice de rit scotian.
(si cu atat mai putin de inselatii de draci de la Marele orient,masoneria de rit francez.)
Cand intri in loja printre primele lucruri (cautati pe net ca se zice aceasta in destule locuri) e sa juri credinta statului si oranduirii statale in care se face loja.
Revolutiile de la 1848 au fost facute de oameni patrioti,insuflati cu curaj si altruism de Duhul Sfant.
Eminescu a ajuns la spitalul de nebuni nu pentru ca evreii sau masonii l-au bagat acolo ci pentru a militat pentru unirea Transilvaniei cu Romania,ca dracii inselau pe unii din cei care conduceau acel imperiu,imperiul austro-ungar.Iar acest imperiu nu era oare un imperiu catolico-nobiliar?

Viata de curte (unde participau majoritatea oamenilor cu putere,de obicei nobilimea) a asa ziselor "regate crestine" din care multe s-au slabit cu revolutiile de la 1848,sau altele au disparut ca forma de oranduire putin mai devreme era o viata aflata sub controlul dracilor,plina de toate necuratiile duhovnicesti:
trufie,preacurvie,violente legale numite "duel",fatarnicie,ura si pizmuire fata de ceilalti,lipsa de mila,etc.
Acestia de participau la viata de curte din asa-numitele "regate crestine" precum Franta,Anglia,Austro-Ungaria,Prusia,Rusia etc erau inselati de draci sa faca ceremonii pline de lux,de fast,unde se cheltuiau foarte multi bani,unde se mancau mancari foarte scumpe etc.
Asta in timp ce saracimea avea niste case de nivelul unui cotet de porci si abia daca avea sa manance paine.

Iar legenda conform careia regii au dreptul divin de a conduce,e o legenda absurda provenita de la niste catolici francezi,inselati de draci conform careia regele Carol cel Mare (Charlemagne) ar fi fost uns direct rege de Dumnezeu Iisus Hristos,nu prin intermediul vreunui arhiereu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Fleur_de_lis#King_Clovis_I
Macar atat nu se stie ca regele Prusiei,Frederick II,a fost mare mason de rit scotian.
Nu imi ziceti,a fost acest rege milos,nu era la curtea Prusiei de atunci prezenta viata draceasca nobiliara?
A facut improprietarire pentru tarani?
Tot asa era,sa fim seriosi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Frederi...s_and_learning

Last edited by mihailt; 03.01.2011 at 00:44:54.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2011, 06:31:11
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Eu am cunostinte care fac parte din Rotary club, ...
Eu am lucrat cu niste indivizi care faceau parte din Rotary Club, milionari, si nici macar nu aveau habar despre Ortodoxie...
Poti sa scrii mai multe despre Rotary Club, cum se vad ei si faptele lor mai de aproape.

PS: mi-am vazut nepotii purtand niste tricouri cu insemnele lor, si ma intrebam cum au ajuns in posesia lor. sper ca nu prin echipa de fotbal a scolii! :)

Last edited by mirelat; 03.01.2011 at 06:33:42. Motiv: PS
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 16:40:15
joshoo joshoo is offline
Banned

Data înregistrării: 31.10.2010
Implicit

Citat:
Eu am cunostinte care fac parte din Rotary club, sunt masoni insa nu au nici o dorinta "vicleana" acunsa de a ingenunchia Ortodoxia.

Va rugam argumentati AICI prin dovezi clare DE ALE LOR, altfel este o calomnie deci minciuna si deci PACAT MARE!!!( nu uitati sa-l spovediti)

Dovezile sa fie nu citate din ce spun Duhovnicii( nu ca ar spune neadevaruri) dar sa incercam sa gasim macar o frintura din actiunile sau scrierile MASONICE care ar dovedi clar ca au ceva cu noi personal!!! si ca o fac prin reprezentantii BOR.

Eu am lucrat cu niste indivizi care faceau parte din Rotary Club, milionari, si nici macar nu aveau habar despre Ortodoxie...stiau ca este doar vorba de icoane, ceva antic si de demult de care chiar erau curiosi sa le mai povestesc.

Deci mai bine sa ne vedem de pacatele nostre si de lipsa noastra de civilizatie si respect, toleranta si sa nu mai aruncam pisica moarta in ograda vecinului.

Nu au MASONII ABSOLUT nici o treaba cu noi. Ei sunt implicati cu banii, cu bunastarea comunitatilor, ajutorul lor si de dorintele politice de conducere( si cine nu este?). si cam ATIT

Astea toate vin din ingimfarea noastra si puternicul simt al importantei DE SINE!!! tipic balcanic..opus smereniei
Iata o dovada:
Francmasonul belgian Flerie scria in 1881: “Jos Răstignitul!… Împărăția lui s-a sfârșit! Nu este nevoie de Dumnezeu!”

iar Gambeta tipa: “Trebuie sa extirpăm lepra devorantă a creștinismului“
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 17:20:23
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de joshoo Vezi mesajul
Iata o dovada:
Francmasonul belgian Flerie scria in 1881: “Jos Răstignitul!… Împărăția lui s-a sfârșit! Nu este nevoie de Dumnezeu!”

iar Gambeta tipa: “Trebuie sa extirpăm lepra devorantă a creștinismului“
Joshoo, Bolnavi psihici, debili mintali exista in toate religiile si ei sunt tolerati asa cum toleram si noi tot felul de handicapati mintali prin minastiri care striga obscenitati din cind in cind....pentru ca atita pot ei.

Exemplele tale nu inseamna nimic deoarece acesti indivizi nu au schimbat cu nimic orientarea puternic filantropica si de ajutorare crestineasca a aproapelui a francmasomilor.

Uscaturi sunt peste tot....insa lumea ara pamintul in continuare mergind inainte! ! !
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 17:27:51
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit Smerenia Masonilor

Din smerenia lor NIMENI nici nu stie si nu va stii ca majoritatea burselor cu care plecati in America si Europa sa va faceti cite un masterat sau facultati de la ei vin din organizatii tampon. Primiti chipurile bani de la Universitati celebre dar in spatele lor sunt acesti oameni avuti si organizatiile lor pe care mai tirziu le boscoroditi.

Ei pe de-o parte, ne ofera noua si copiiilor nostrii o educatie aleasa la facultati de renume mondial prin care ne scot din cocina din tara, iar noi ce facem,... ii improscam cu noroi in stil "balcanic" , regiunea UNICA de pe planeta a "oamenilor alesi" unde totul este o conspiratie impotriva noastra:)))(noi aia valorosii:)))))!
Cind profesorii din occident aud de aceste teorii(am vorbit cu citiva), rid de noi de se prapadesc.

Last edited by andreicozia; 12.01.2011 at 17:32:05.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 21:21:53
Senior Member

Implicit

Citat:
Din smerenia lor NIMENI nici nu stie si nu va stii ca majoritatea burselor cu care plecati in America si Europa sa va faceti cite un masterat sau facultati de la ei vin din organizatii tampon. Primiti chipurile bani de la Universitati celebre dar in spatele lor sunt acesti oameni avuti si organizatiile lor pe care mai tirziu le boscoroditi.

Ei pe de-o parte, ne ofera noua si copiiilor nostrii o educatie aleasa la facultati de renume mondial prin care ne scot din cocina din tara, iar noi ce facem,... ii improscam cu noroi in stil "balcanic" , regiunea UNICA de pe planeta a "oamenilor alesi" unde totul este o conspiratie impotriva noastra:)))(noi aia valorosii:)))))!
Cind profesorii din occident aud de aceste teorii(am vorbit cu citiva), rid de noi de se prapadesc.
Dada....Iată ce-i cu bursele alea pentru străinătate!

http://www.youtube.com/watch?v=BcIJytDw55E

ROMÂNI, SĂ NU PLECAȚI DIN ȚARĂ! RĂMÂNEȚI ÎN PATRIA MAMĂ!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ECUMENISMUL SI MASONII ivasile Stiri, actualitati, anunturi 27 15.04.2014 22:45:16
Dusmanie si dusmani cristiboss56 Generalitati 131 24.10.2012 16:06:15
Masonii andipanda Generalitati 11 19.05.2011 16:31:01
Iubire de dusmani... pana unde? crestinOrtodoxa Intrebari utilizatori 8 06.01.2011 22:52:55
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? mihailt Generalitati 21 10.09.2010 11:24:12