Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.07.2009, 22:37:31
Anca-Miha
Guest

Implicit Candidatii la presedentie

La intrebarea “Cu care din urmatorii candidati la Presedintie intentionati sa votati?”, 35,4% din cei intervievati au raspuns cu Traian Basescu, informeaza Agerpres. Pe locul al doilea se afla Crin Antonescu (PNL), cu 21,5%, urmat de Mircea Geoana (PSD), creditat cu 19,1% din optiunile de vot. Pe urmatoarele locuri se afla Corneliu Vadim Tudor (PRM), cu 7,9%, Kelemen Hunor (UDMR), cu 5%, principele Radu, candidat independent, cu 4,7%, Miron Cozma (PSDM), cu 0,7% si independentul Nati Meir cu 0,3%.
Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a fost mentionat in mod special de 5,4% dintre cei chestionati, desi el nu a fost inclus in sondaj.
Procentul nehotaratilor si al absentestilor este de 30,5%.
http://bataiosu.wordpress.com/

Cu exceptia lui Traian Basescu si a lui Radu Duda ... m-a apucat plansul!!!
La orice loc de munca se cere cazierul; pentru a candida la postul de Presedinte al României nu se cere?!?
Reply With Quote
Vechi 22.07.2009, 02:34:26
cristinamaria cristinamaria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

citeste pe www.apahideanu.ro manipularea prin sondaje.
Vechi 22.07.2009, 03:02:40
Nevrednicul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Oare solutii are la felul in care va stringe bani pentru a intretine aceasta platforma rebela, independenta, suverana si rupta de UE?

De unde vin gazele?, benzina? fondurile de "intretinere" a democratiei?
Astea NU vin de la UE! Nu-ti dau ei nimic,stai linistit! Dimpotriva,noi cotizam la ei!
Uite topicul creat de mine: Uniunea Europeana - cel mai mare rau!
Reply With Quote
Vechi 22.07.2009, 22:48:58
cristinamaria cristinamaria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Cotizam da ideea e ca daca nu am fi si noi parte din UE ne-ar costa mult mai scump si am cotiza si mai mult
Vechi 02.06.2009, 05:32:55
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ne-mbătăm cu apă chioară Constantine ! Cărțile sunt făcute. Totul e o înscenare pentru fraieri și gogomani. Îi doare pe ei direct în dos de măzgăleli și de anulări. Se numără, iar se numără și se renumără șh gata : hocus pocus . . . Discutăm după vot ! ! !

Cred Cristi, ca ai mare dreptate, oamenii sint strantorati, ce sa le mai pese de vot.

Apoi cu cine votezi?

Chiar asa!
Cartile sint deja facute, dupa cite inteleg eu.
Vechi 02.06.2009, 14:49:59
Anca-Miha
Guest

Implicit

E un pericol a considera cartile facute, consider eu. In primul rand nu-mi folosesc dreptul la vot si nu-mi fac cunoscuta parerea. In al doilea rand Romania trebuie sa trimita un numar de emisari la UE. Cine vor fi acestia, daca eu nu ma implic sa-i aleg? Vor fi cei alesi de ceilalti, care isi fac poate mai putine ganduri despre aceste probleme. Rezultatul va fi ca atare...
Voi tine minte toata viata, cum Parlamentul a ales intr-un fel, iar oamenii intr-alt fel atunci cu Basescu. Deci nu e indiferent ce facem. Poate ca atunci cand candidatii vor realiza ca se si cere ceva de la ei, isi vor lua munca mai in serios; si poate cand se va privi altfel acesta munca, vor veni si candidati mai seriosi. Dar acest lucru depinde si de noi: sa mergem la alegeri, sa nu mai dam spaga!!!, si altele.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Eu cu cine votez? podolski_2 Generalitati 1094 28.06.2012 18:06:10
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 19:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 25.02.2011 00:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 22:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 19:24:33