![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
La intrebarea “Cu care din urmatorii candidati la Presedintie intentionati sa votati?”, 35,4% din cei intervievati au raspuns cu Traian Basescu, informeaza Agerpres. Pe locul al doilea se afla Crin Antonescu (PNL), cu 21,5%, urmat de Mircea Geoana (PSD), creditat cu 19,1% din optiunile de vot. Pe urmatoarele locuri se afla Corneliu Vadim Tudor (PRM), cu 7,9%, Kelemen Hunor (UDMR), cu 5%, principele Radu, candidat independent, cu 4,7%, Miron Cozma (PSDM), cu 0,7% si independentul Nati Meir cu 0,3%.
Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a fost mentionat in mod special de 5,4% dintre cei chestionati, desi el nu a fost inclus in sondaj. Procentul nehotaratilor si al absentestilor este de 30,5%. http://bataiosu.wordpress.com/ Cu exceptia lui Traian Basescu si a lui Radu Duda ... m-a apucat plansul!!! La orice loc de munca se cere cazierul; pentru a candida la postul de Presedinte al României nu se cere?!? |
|
|
|||
|
|||
|
citeste pe www.apahideanu.ro manipularea prin sondaje.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Uite topicul creat de mine: Uniunea Europeana - cel mai mare rau! |
|
|
|||
|
|||
|
Cotizam da ideea e ca daca nu am fi si noi parte din UE ne-ar costa mult mai scump si am cotiza si mai mult
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cred Cristi, ca ai mare dreptate, oamenii sint strantorati, ce sa le mai pese de vot. Apoi cu cine votezi? Chiar asa! Cartile sint deja facute, dupa cite inteleg eu. |
|
|
|||
|
|||
|
E un pericol a considera cartile facute, consider eu. In primul rand nu-mi folosesc dreptul la vot si nu-mi fac cunoscuta parerea. In al doilea rand Romania trebuie sa trimita un numar de emisari la UE. Cine vor fi acestia, daca eu nu ma implic sa-i aleg? Vor fi cei alesi de ceilalti, care isi fac poate mai putine ganduri despre aceste probleme. Rezultatul va fi ca atare...
Voi tine minte toata viata, cum Parlamentul a ales intr-un fel, iar oamenii intr-alt fel atunci cu Basescu. Deci nu e indiferent ce facem. Poate ca atunci cand candidatii vor realiza ca se si cere ceva de la ei, isi vor lua munca mai in serios; si poate cand se va privi altfel acesta munca, vor veni si candidati mai seriosi. Dar acest lucru depinde si de noi: sa mergem la alegeri, sa nu mai dam spaga!!!, si altele. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Eu cu cine votez? | podolski_2 | Generalitati | 1094 | 28.06.2012 18:06:10 |
| cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 19:31:25 |
| Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 25.02.2011 00:01:53 |
| Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 22:36:05 |
| Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 19:24:33 |
|