![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Le sapa puturi de apa Ii scoate de prin puscarii argentiniene Ii vindeca cu medicamente aduse in ascuns numai pentru acest motiv Le leagana pruncii Ii invata sa citeasca Ii fereste de bombardamente Le leaga ranile Le curata lepra si riia de pe picioare Asa ca curateii judecatori sa se abtina si sa nu generalizeze cind vine vorba de milostenia catolica, cum nu este bine sa generalizam in nici un fel |
|
|
|||
|
|||
|
...si cind veti face voi ,cei care va feriti de riie, macar un sfert din cite fac multi catolici ATUNCI VOM MAI STA DE VORBA
pina atunci, ciocul mic! |
|
|
|||
|
|||
|
Andrei, ortodocsii au destule de facut la ei in tara; nu trebuie sa se avante prea mult in strainatate. Si chiar daca nu se vorbeste prea mult despre asta, din smerenie, si ortodocsii isi aduc aportul, pe care doar Dumnezeu il stie si il vede.
Dar de ce afisezi asa un aer de superioritate fata de ortodocsi, de parca ai fi catolic?!? Oare nu esti ortodox ca si noi? |
|
|
|||
|
|||
|
Mai trebuie sa avem si banii catolicilor, caci fara bani e cam greu sa faci ceva; doar rugaciune, dar asta nu te multumeste.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu stiu despre ce articol vorbiti ,ca nu l-am citit,dar analizind lupta asta pentru suprematie ,dintre biserici,am ajuns la concluzia ca politic-economicul (cine dispune de bani ,are puterea,iar ceilalti miriie nemultumiti)si-a bagat coada pina si in lucrurile lui Dumnezeu si ma intreb ina cind ne-o mai rabda Dumnezeu?Singurul lucru bun pe care-l putem face este sa ne rugam.NEINCETAT.Pentru noi si pt semenii nostri,indiferent de confesiunea din care fac parte.in fond sint semenii nostri.Domnul Hristos este al tuturor.depinde de fiecare cit si cum il primeste.EL sta la usa si bate.Usa nu are clanta pe dinafara,asa ca daca nu-i deschidem,noi ,din interior,si nu-l invitam sa intre ...."Eu stau la usa si bat.Daca-mi va deschide cineva..." Asadr,sa ne straduim sa-l primim!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Explica-mi, te rog, dar fara citate, PAS CU PAS, ce faci cind te rogi neincetat avind in vedere lista de "rugaciuni" neincetate, amintita tuturor de mine ale mult criticatilor catolici cu bani. |
|
|
|||
|
|||
|
Consider ca in ograda noastra,a ortodocsilor sunt multe defecte,multe idei gresite si pareri si de aceea consider de-a dreptul inutila judecarea catolicilor.Am ajuns sa avem razboi ortodocsi versus catolici,foarte pacat.
__________________ |
|
|
|||
|
|||
|
Interesant, amantele preotilor catolici cer abolirea celibatului:
http://www.9am.ro/stiri-revista-pres...libatului.html |
|
|
|||
|
|||
|
Sa multumim Domnului si sa ne rugam pentru ca aspectele ce tin de disciplina ecleziastica, catolica sau ortodoxa, sa nu ajunga niciodata sa fie dictate de "cateva zeci de femei italiene" sau de publicatii de scandal...
|
|
|
|||
|
|||
|
iar amantele barbatilor nostri cer abolirea casatoriei...
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce se intampla? | alex.petrisor | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 10.02.2020 16:14:15 |
| Ce se va intampla cu lumea? | BogdanBogdan | Generalitati | 33 | 12.04.2011 16:43:45 |
| Nu stiu ce mi se intampla.. | Z.Lidia | Vrajitoria | 10 | 31.08.2008 15:47:08 |
| Ce se intampla? | Mirela333 | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 06.08.2008 20:34:45 |
| Ce se intampla? | Mirela333 | Generalitati | 0 | 06.08.2008 20:00:56 |
|
|