![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
El nu are cu nimic de a face cu dreptatea pe pamint(cu alte cuvinte..."Va descurcati cum puteti...., piinea o sa o dobinditi prin SUDOAREA FRUNTII".... adica veti fi inconjurati de muuuuulta mizerie si suferinta, dar la sfirsitul zilei veti avea parte si de satisfactii(o sa o DOBINDITI) Totul ce se intimpla in jurul nostru este NUMAI din IUBIRE |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
De unde stii tu ca nu-i pedepseste pe japonezi Dumnezeu? Japonezilor nu li s-a dat nici Legea Veche, nici Legea Noua. De ce ar fi judecati dupa ele?
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
La noi mafiotii tigani ar pune mina sa distruga mai mult.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar tu confunzi o mână de politicieni cu populația de rând. Dumnezeu nu pierde un popor pentru conducători, nici dacă se mai găsesc câțiva drepți printre toți (în cazul Sodomei cel puțin 5). Japonezii, din câte știu, au principii morale mai bine înrădăcinate decât rușii, care sunt ortodocși doar formal. |
|
|
|||
|
|||
|
Japonezii tin enorm la onoarea lor si nu am auzit de vreun japonez sa isi defaimeze propriul neam, asa cum o fac ades romanii, uitand ca Dumnezeu, vede , aude si....judeca...Eu zic ca mai bine e sa ne vedem barna din ochii proprii decat paiele altora....
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sfintii Apostoli nu sunt nu numiti de neam iudeu,conform Sfintei Scripturi | mihailt | Generalitati | 13 | 02.03.2012 13:27:45 |
| Exit poll conform cu tronsoanele orare standard | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 07.12.2009 14:43:03 |
| Judecata de Apoi - de ce abia atunci? | sophia | Pocainta | 97 | 10.08.2009 22:00:17 |
| modificare privilegii, conform Constitutiei | trandafiralb | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.02.2009 10:55:28 |
|
|