![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci exemplul cu mersul barbatului la animale nu mi se pare bun, caci daca femeiase poate abtine, pentru binele copilului, ar trebui si sotul sa aduca un mic sacrificiu si sa astepte pana viitoarea mama isi va fi revenit dupa nastere. Nu este vorba de a-ti refuza sotul in conditii normale. Parerea mea, de crestin ortodox de mucava. P.S. Tu, Mirela, cand vei fi insarcinata sa nu-l refuzi pe sotul tau pana la nastere... Vei vedea insa ca e imposibil. |
|
|||
|
|||
![]()
Si m-as bucura sa nu mai vad atata dispret afisat deschis si fara jena, fata de cei, care pentru credinta lor doresc sa respecte niste reguli crestine. Sa inceteze odata aceste jigniri, care nu-si au rostul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu vad cu ce am putut jigni eu sau Mirela pe cei care nu vor decit sa exagereze in intelegerea lor despre abstinenta...este treaba lor... eu unul asta am auzit direct de la femei echilibrate, care mergeau si la biserica, erau insarcinate si doreau foarte mult si intimitate, probabil din reactii hormonale, care tot din Creatie vin...deci unde sunt acele reguli crestine de care vorbesti?...in afara de cele pe care le stim ca se pot avea relatii intime: Marti, Joi, si Simbata dimineata parca intre 6-12 am, nu?...cind nu este post
Eu doar am mentionat ca aceste exagerari in a face ca la carte duc foarte des la despartiri. Sa ne ridicam privirea din carti pentru o clipa si sa ne uitam in jur. Blocuri PLINE de femei si barbati despartiti, iar dintre femei, cele norocoase au si cite un plod dupa ele...in rest singuratate si izolare. Deci Anca daca faci referire la regulile inventate de extremisti/fundamentalisti si habotnici, nu cred ca este potrivit sa le amintim, ca doar acesta este un forum de oameni echilibrati intre lume si credinta, nu de monahii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS: imi pare rau sa constat ca nu te dezici de obiceiul de despica firul in patru inutil, si pana la urma nu ajungi nicaieri, in ceea ce ma priveste. am mai spus unui user ca, sfaturile super personale, sa fie date cui le cere. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru astfel de intrebari, trebuie consultat un medic de specialitate, in primul rand. Din punct de vedere religios, sint scrieri pe tema asta de catre Sfintii Parinti:Omiliile, Oranki, Credinta si Trairea in Ortodoxie, Smerenia si dragostea-insusirile trairilor ortodoxe, Virtutea de a fii Om, Casa Crestinului etc., Viata de familie. iar dupa ce copilasii / copilasul a sosit pe lume: Cum ne crestem copiii si altele legate de aceasta tema. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
Copilas in cuplu mixt. | toma_nec | Generalitati | 53 | 28.08.2008 17:34:59 |
|