Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.05.2009, 23:17:32
CosminPopescu's Avatar
CosminPopescu CosminPopescu is offline
Member

Data înregistrării: 29.04.2009
Locație: Constanța
Religia: Ortodox
Implicit

faină poză dar virusul este spiriform cred că imaginea nu este a virusului, pare mai degrabă perspectiva unui pictor asupra virusului.
Dacă era pe bune, atunci aveam o imagine cu microscopul electronic, așa informativ virusul este materie, nu e ființă vie, doar câteva segmente de arn sau adrn înconjurate de o capsulă proteică, este de mărime moleculară și poate să treacă prin orice excepție fac sticla și metalul (hiv trece prin prezervativ dacă este cineva curios). Iar în celulă, capsula proteică se destramă și segmentele de adn se desprind și se multiplică iar apoi se recombină și când celula moare sunt împrăștiate în exterior.
Nu are piciorușe sau tentacule, trece pur și simplu prin peretele celular, nu se înmulțește în toate celulele, ci doar în cele sensibile, și nu pleacă în căutare de celule, doar să ajungă din întâmplare într-o celulă.
Vechi 29.05.2009, 09:41:00
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Vorbesti de parca aceste mecanisme ar fi rodul unei planificari inteligente.
Nu
E vorba de intimplare si selectie naturala.
Chiar daca se considera a nu fi viu, se vede si de aici foarte clar ca granita intre materia vie si materia moarta nu se poate trasa destul de clar.

Nu cred ca e nici o conspiratie, nu cred ca e facut in laborator. Chiar daca se raspindeste foarte usor, e foarte putin letal.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
H1N1 si sarutatul celor sfinte andreicozia Reguli in Biserica 56 12.11.2009 13:43:59
H1N1 - Finlanda andreicozia Generalitati 3 27.10.2009 16:51:51
mercur in vaccinul pt H1N1 andreicozia Generalitati 0 03.08.2009 03:58:45