![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu cred ca exista nici o conspiratie a "virfului piramidei"...toti locuitorii Terrei fiind o apa si-un pamint,... in esenta noastra la fel de ignoranti indiferent de nivelul de cultura si civilizatie, culoare sau religie, la fel de neputinciosi in fata "fluviului" care se misca tot inainte spre ceva ce nu putem prezice
Lucrurile pur si simplu se intimpla, ... ....iar noi(Absolut cu totii) nu suntem decit sclavi, lucratori pe linga acest fluviu in continua miscare...si nu exista nimic prin care am putea stopa acest fenomen...si ne tot mintim unii pe altii si ne impresionam cu povesti si tot felul de conspiratii care de fapt sunt doar fantezie...simptomatica clara a omului cazut, inferior care are nevoie de vindecare, insa citi din noi o cautam cu adevarat...fara sa cadem in fanatism, habotnicie... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multam!
|
|||
|
|||
![]()
din pacate din ce in ce mai multi oameni cred lucrurile astea
|
||||
|
||||
![]()
Nici pe departe ! Mediatizarea a fost excesivă , fără a avea o bază reală . Totul e spre vânzare, și nimic mai mult !
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu cred in 2012 dar ma ingrijoreaza ceva:tot ce au prezis mayasii pana acum s-a adeverit,ei au avut mai mereu dreptate,au fost niste astronomi foarte talentati ,precisi,si experimentati iar curios este ca acel calendar foarte precis si el se termina in 2012,cauza nu o stie nimeni.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 10.04.2010 at 21:52:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Spune-mi doar ca ai fost ironic.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ne pierdem vremea discutand despre 2012. Dar de, asa se intampla cu omul care nu stie sa se mai bucure de "Astazi".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
holograme 3d pe cerul liber :)) |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
La mulți ani, românia (1 decembrie 2012)! | laurastifter | Generalitati | 23 | 02.12.2013 09:11:15 |
Ce veti face pe 21 decembrie? | Florin-Ionut | Umanitare | 243 | 04.02.2013 23:08:31 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
Decembrie... | silverstar | Generalitati | 10 | 05.12.2006 20:52:57 |
|