![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
N-ai vazut ca deja pe alocuri apar fel si fel de imagini si "holograme" pe cer?Probabil ca asta e testarea :).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu ca oamenii de stiinta nu au spus ca va fi sfarsitul lumii, doar ca se vor fi schimbari pe pamant. Am si eu o curiozitate, ce vor face toti preotii cu masini, vile, etc cand va venii vremea insemnarii semnului diavolului. Pentru ca nu ne va obliga nimeni sa ne insemnam, insa fara acel semn toata viata de lux pe care o traiesc ei nu va mai exista. Din pacate exista deja acel semn. Oare vor renunta ei la viata pe care o traiesc ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Să nu uităm că Mântuitorul Iisus Hristor a vorbit de proorocii falși care vor amenința popoarele și a arătat că vor fi vestiri de cutremure, războaie etc. , dar acela nu va fi sfârșitul, care este cunoscut numai de Dumnezeu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nici Fiul lui Dumnezeu nu stie cind v-a fi sfirsitul dar astia care tot scriu vezi si uscate pe net,asa s-au alarmat si inainte de 2000.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
La sfarsitul lumii,scriu Sfintii Parinti,o sa fie un razboi,o sa fie un potop,nu cum l-a dus Dzeu pt. pacatele oamenilor atuncea,cu apa.O sa fie un razboi,un potop de foc pe care-l va duce omenirea din cauza rautatilor ei celor mari.Si numai Dzeu stie unde or mai ramanea ceva suflete vii,ca sa nu se distruga omenirea de pe planeta noastra.Dar daca omenirea se pocaieste,alearga la pocainta inaintea lui Dzeu,Dzeu mai amana pedeapsa.De aceea,vezi,toate proorocirile nu spun ca in cutare timp o sa fie necazul,in cutare zi,in cutare ceas,nu spun.Putea Dzeu sa spuna,dar a ascuns asta,ca omul totdeauna sa fie pregatit:,,Mai,daca-i acuma sfarsitul?Ia sa ma pocaiesc!''Altii,daca ar sti ziua si ceasul,ar zice:,,Mai am inca zece ani de trait,acuma sa fac toate faradelegile si toate poftele mele,ca pot sa pier.''De aceea Dzeu a ascuns si pt. mine si pt. altii,tot pt. binele nostru.
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul este luminarea mea si mintuirea mea;de cine ma voi teme?
Domnul este aparatorul vieti mele;de cine ma voi infricosa?...... de s-ar rindui impotriva mea ostire,nu se va infricosa inima mea; de s-ar ridica impotriva mea razboi,eu in el nadajduiesc iata ce spune psalmistul David nu va speriati de scenarii pregatite de slugoii celui rau care ar vrea sa aduca haosul pe intreg pamintul ca sa poata dicta ce vor ei sub amenintarea fricii.Domnul si Mintuitorul nostru Iisus Hristos a spus sa nu ne temem:Eu am biruit lumea.cu sau fara teama, se v-a intimpla doar ce va vrea Domnul. |
|
||||
|
||||
![]()
exact,insusi iisus spune acest lucru
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
La mulți ani, românia (1 decembrie 2012)! | laurastifter | Generalitati | 23 | 02.12.2013 09:11:15 |
Ce veti face pe 21 decembrie? | Florin-Ionut | Umanitare | 243 | 04.02.2013 23:08:31 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
Decembrie... | silverstar | Generalitati | 10 | 05.12.2006 20:52:57 |
|