Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.12.2009, 13:24:34
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dunnamite Vezi mesajul
wow!
holograme 3d pe cerul liber :))
N-ai vazut ca deja pe alocuri apar fel si fel de imagini si "holograme" pe cer?Probabil ca asta e testarea :).
Reply With Quote
Vechi 12.11.2010, 15:05:09
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Ideea pe care o suspectez este ca se bate cam mult tam-tam pe data asta fatala si ma tem ca ni se pregateste ceva de domeniul SFului la scara planetara, tinand cont de teoria satelitilor care au fost lansati ca sa ne proiecteze holograme 3D pe cerul liber... Desene animate gratis, in care probabil ca vom putea vedea orice: nave extraterestre survoland atmosfera, planeta X apropiindu-se de Pamant, pe Mahomed sau pe Buddha predicand, venirea oficiala a hristosului mincinos care se va instala confortabil in locul deja pregatit... Stiu si eu? Vom vedea, ca nu mai e mult pana atunci. Numai sa nu fim surprinsi de posibilele iluzii fantasmagorice care vor cauta sa amageasca lumea.
http://economie.hotnews.ro/stiri-it-...-holograme.htm

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 14.11.2010, 22:38:45
zneicc zneicc is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Eu stiu ca oamenii de stiinta nu au spus ca va fi sfarsitul lumii, doar ca se vor fi schimbari pe pamant. Am si eu o curiozitate, ce vor face toti preotii cu masini, vile, etc cand va venii vremea insemnarii semnului diavolului. Pentru ca nu ne va obliga nimeni sa ne insemnam, insa fara acel semn toata viata de lux pe care o traiesc ei nu va mai exista. Din pacate exista deja acel semn. Oare vor renunta ei la viata pe care o traiesc ?
Reply With Quote
Vechi 30.05.2009, 09:57:40
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Multe bazaconii s-au spus despre acea zi fatala: ca vom trece in a patra (!) dimensiune, ca se va opri timpul, ca se vor inversa polii Pamantului, ca vom fi vizitati de alte civilizatii, ca ni se vor adauga instantaneu 10 spirale in ADN samd. Fara sa intru in detalii, e plin internetul de documentare si de materiale despre calendarul maya care se opreste atunci, dar altceva ma macina pe mine...

Prea se bate apa-n piua cu stiri de genul celor de mai sus. Si pariez ca se vor inteti pe masura ce trece timpul, evident. Sa fie atunci momentul cand vor pune la treaba satelitii "meteorologici" sau care "fac cercetari ale spatiului" vom incepe sa vedem desene animate la scara cosmica?... Sa fie acea zi data oficiala in care vor incepe fatzish amagirile celor care deja ne indoapa cu minciuni? Nu stiu ce sa zic, dar imi pare bine ca nu mai e mult pana atunci, sa vedem ce ne mai pregatesc baietii in negru. :)

Pana atunci, puneti la butoaie mierea de albine si cititi manualele de supravietuire in conditii extreme. Fara nici o gluma.
Toate aceste vestiri apocaliptice nu fac omul mai bun, ci sunt menite să răspândească o stare de angoasă și dezechilibru care dub la înrăirea omului, la dorința lui de a profita în mod egoist de clipă, în defavoarea semenului său, de a acapara și de a distruge.
Să nu uităm că Mântuitorul Iisus Hristor a vorbit de proorocii falși care vor amenința popoarele și a arătat că vor fi vestiri de cutremure, războaie etc. , dar acela nu va fi sfârșitul, care este cunoscut numai de Dumnezeu.
Vechi 31.05.2009, 21:30:37
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Toate aceste vestiri apocaliptice nu fac omul mai bun, ci sunt menite să răspândească o stare de angoasă și dezechilibru care dub la înrăirea omului, la dorința lui de a profita în mod egoist de clipă, în defavoarea semenului său, de a acapara și de a distruge.
Să nu uităm că Mântuitorul Iisus Hristor a vorbit de proorocii falși care vor amenința popoarele și a arătat că vor fi vestiri de cutremure, războaie etc. , dar acela nu va fi sfârșitul, care este cunoscut numai de Dumnezeu.
Despre ceasul neașteptat al morții - de Arh. Sofian Boghiu : http://www.credo.ro/porunci-bisericesti.php
Vechi 07.10.2010, 20:54:15
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Implicit salut,florin-ionut

Citat:
Multe bazaconii s-au spus despre acea zi fatala: ca vom trece in a patra (!) dimensiune, ca se va opri timpul, ca se vor inversa polii Pamantului, ca vom fi vizitati de alte civilizatii, ca ni se vor adauga instantaneu 10 spirale in ADN samd. Fara sa intru in detalii, e plin internetul de documentare si de materiale despre calendarul maya care se opreste atunci, dar altceva ma macina pe mine...

Prea se bate apa-n piua cu stiri de genul celor de mai sus. Si pariez ca se vor inteti pe masura ce trece timpul, evident. Sa fie atunci momentul cand vor pune la treaba satelitii "meteorologici" sau care "fac cercetari ale spatiului" vom incepe sa vedem desene animate la scara cosmica?... Sa fie acea zi data oficiala in care vor incepe fatzish amagirile celor care deja ne indoapa cu minciuni? Nu stiu ce sa zic, dar imi pare bine ca nu mai e mult pana atunci, sa vedem ce ne mai pregatesc baietii in negru. :)

Pana atunci, puneti la butoaie mierea de albine si cititi manualele de supravietuire in conditii extreme. Fara nici o gluma.
da ionut,sfarsitul lumii este pe data de 21 dec 2012,dar fii atent,ora este 23:59:59
Vechi 08.10.2010, 02:45:58
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Nici Fiul lui Dumnezeu nu stie cind v-a fi sfirsitul dar astia care tot scriu vezi si uscate pe net,asa s-au alarmat si inainte de 2000.eu nu imi fac probleme.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 10:38:31
cristian67
Guest

Implicit Trebuie sa fim pregatiti,sa avem rabdare si sa ne rugam lui Dzeu

La sfarsitul lumii,scriu Sfintii Parinti,o sa fie un razboi,o sa fie un potop,nu cum l-a dus Dzeu pt. pacatele oamenilor atuncea,cu apa.O sa fie un razboi,un potop de foc pe care-l va duce omenirea din cauza rautatilor ei celor mari.Si numai Dzeu stie unde or mai ramanea ceva suflete vii,ca sa nu se distruga omenirea de pe planeta noastra.Dar daca omenirea se pocaieste,alearga la pocainta inaintea lui Dzeu,Dzeu mai amana pedeapsa.De aceea,vezi,toate proorocirile nu spun ca in cutare timp o sa fie necazul,in cutare zi,in cutare ceas,nu spun.Putea Dzeu sa spuna,dar a ascuns asta,ca omul totdeauna sa fie pregatit:,,Mai,daca-i acuma sfarsitul?Ia sa ma pocaiesc!''Altii,daca ar sti ziua si ceasul,ar zice:,,Mai am inca zece ani de trait,acuma sa fac toate faradelegile si toate poftele mele,ca pot sa pier.''De aceea Dzeu a ascuns si pt. mine si pt. altii,tot pt. binele nostru.
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 14:34:08
mihaila_alin
Guest

Implicit psalmul26:

Domnul este luminarea mea si mintuirea mea;de cine ma voi teme?
Domnul este aparatorul vieti mele;de cine ma voi infricosa?......
de s-ar rindui impotriva mea ostire,nu se va infricosa inima mea;
de s-ar ridica impotriva mea razboi,eu in el nadajduiesc
iata ce spune psalmistul David nu va speriati de scenarii pregatite de slugoii celui rau care ar vrea sa aduca haosul pe intreg pamintul ca sa poata dicta ce vor ei sub amenintarea fricii.Domnul si Mintuitorul nostru Iisus Hristos a spus sa nu ne temem:Eu am biruit lumea.cu sau fara teama, se v-a intimpla doar ce va vrea Domnul.
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 18:05:18
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Implicit salut,hartford

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Nici Fiul lui Dumnezeu nu stie cind v-a fi sfirsitul dar astia care tot scriu vezi si uscate pe net,asa s-au alarmat si inainte de 2000.eu nu imi fac probleme.
exact,insusi iisus spune acest lucru

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
La mulți ani, românia (1 decembrie 2012)! laurastifter Generalitati 23 02.12.2013 09:11:15
Ce veti face pe 21 decembrie? Florin-Ionut Umanitare 243 04.02.2013 23:08:31
De ce 25 Decembrie? Andie Teologie si Stiinta 23 19.01.2009 01:38:20
16 - 22 decembrie laurschepsis Stiri, actualitati, anunturi 11 20.12.2008 04:59:41
Decembrie... silverstar Generalitati 10 05.12.2006 20:52:57