Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.04.2009, 18:21:10
emanuel2007
Guest

Implicit

ultima varianta merge , e buna ca forma dar se intampla ceva rau insa : adresele nu s-au copiat complet pe mesajul care l-am postat pe forum ; degeaba am tot incercat sa le postez complet , le-am scris complet in mesaj , dar cand apar pe forum apar incomplete ... daca dam copy paste la mesaju asta de pe forum si il trasnmitem pe messenger am luat pacaleala tare de tot , ca adresele nu o sa se poate accesa de pe mess de nimeni care primeste mesajul deoarece nu sunt scrise complet ... deci cand scriem mesajul pe mess o sa trebuiasca sa punem iarasi adresele complete ( fara .........) ca sa fie accesibile de catre primitorii mesajului nostru ...
Reply With Quote
Vechi 06.04.2009, 20:56:11
antoniap
Guest

Implicit

[SIZE=6] [/SIZE]P. Iustin Parvu cheama poporul ortodox in vederea organizarii unui referendum prin care sa isi exprime liber optiunea in legatura cu documentele cu cip:
[SIZE=6][SIZE=2][COLOR=#2982b6]http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...a-lui-hristos/[/COLOR][/SIZE][/SIZE][SIZE=6]
[/SIZE]
Implica-te in campania de adunare a semnaturilor.Controlul total al populatiei inseamna dictatura economica, politica, sociala si spirituala si presupune supunere fata de Antihrist si elita satanista mondiala, deci este ceva mult mai grav decat toate celelalte dictaturi ale istoriei. Vezi si:
http://apologeticum.files.wordpress....reziti-va1.pdf

http://apologeticum.files.wordpress....referendum.pdf

Ce zici de aceasta forma? Dar pana la urma conteaza gandul cel bun si ravna. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 07.04.2009, 07:29:14
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Aici e problema ,vineri eu am listat un format pe care l-am impartit ,mai erau si altii cu acelasi format.
Iar astazi vad alt format.
Nu mi se pare normal sa se schimbe formatul asa ,ce facem cu cei care au adunat semnaturi de pe strada sau din biserica?
Este acesta ultimul format?
Cel de vineri nu mai e bun?
Sa nu deznadajduim. Trebuie sa recunoastem ca actiunea guvernantilor ne-a luat pe nepregatite, si atunci e firesc sa mai gresim, insa nu-i motiv sa deznadajduim, ci ne repliem si mergem mai departe.
Daca vrem cu adevarat sa fim liberi, dupa cum a randuit Dumnezeu, atunci nici o osteneala, oricat de mare ar fi nu ar trebui sa constituie o piedica, altfel o sa ajungem precum dobitoacele necuvantatoare, care sunt deja in programul de incipare.
In ce priveste indobitocirea, sa bagam de seama sa nu ne uitam de propriile noastre suflete in aceasta actiune. Adica sa nu uitam de rugaciune/spovedanie/cainta/milostenie, caci lipsa acestora sunt in primul rand cauze ale indobitocirii...si abia apoi prezenta cipului.
Reply With Quote
Vechi 07.04.2009, 09:26:00
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Asa e Constantin ,am listat din nou si am transcris datele ,voi merge sa le cer semnaturi.
E adevarat ,e bine sa ne spovedim curat si sa ne rugam mai mult ,poate Dumnezeu s-o indura de noi.
Era o propunere sa ne rugam la ora 10 seara cat mai multi
Daca unora nu li se pare potrivita ora ,putem sa stabilim alta ora ,ma gandeam ca poate mai au treburi de facut prin casa.
Deci daca sunt alte propuneri subscriu.
Desi putem sa lasam orice si sa ne rugam cateva minute.
Acum rugaciunea e cea mai importanta.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Referendum national pentru demiterea parlamentului anticonstitutional si ilegitim vsovivi Generalitati 759 25.07.2012 20:36:19
Stim ce sa cerem? costel Generalitati 7 04.04.2012 00:42:07
Cum ne cerem iertare unui om mort SandraS Generalitati 6 29.09.2010 20:36:41
Sa cerem sfat? Z.Lidia Generalitati 10 20.01.2008 22:37:48