![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
acu cativa ani am facut si eu propunerea... nu s-a materializat dar, recunosc, nici nu m-am tinut de ea... am pasat-o mai departe. trebuie organizat ceva si e cam greu de organizatori... daca are cineva timpul si vointa necesara atunci... de ce nu?
|
||||
|
||||
|
Eu chiar daca nu am mult timp o sa imi fac,de vointa numai vb k am dar singura fara ajutorul vostru macar putin de ati avea ar fi ok!Deci la treaba dragilor sa vedem faptele,socotiti-va timpul cum lucrati cum aveti liber si poate intr-un weekend ne vedem.Ar fi minunat daca si cei din afara Bucurestiului ar veni stiu ca sunteti de departe si drumul costa mult dar pana hotaram o data economisiti si voi cate putin putin si poate reusim!!!O sa mai vb despre aceasta si as dori sa vb cu fiecare in parte daca sunteti de acord?
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu vreau sa par rautacios, dar daca ne-am intalni mai multi de diferite credinte, parerea mea, ca nu ar iesi bine, posibil sa iasa scantei. Mie mi s-ar parea locul de intalnire cel mai potrivit, la o manastire!
Doamne ajuta!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|
|||
|
|||
|
imi place ideea ...dar nu ai cum sa te intalnesti cu toti! De fapt nici nu ne cunoastem cu adevarat!
|
|
|
||||
|
||||
|
Noi majoritatea ne cunoastem si ne dorim sa ne intalnim stiu ca nu o sa vina toti si majoritatea care nu vin sunt din alte tari dar ceilalti sunt sigura ca o sa vina.Inca nu am hotarat o locatie anume,nici data sau ora fiti rabdatori dragilor si strangeti banuti pt drum!
|
|
|
||||
|
||||
|
Draga Alicia esti simpatica foc!!! Tot pomenesti de stransul banutilor ptr drum???Dar unde te gandesti tu sa organizezi intalnirea ???Pe insula Bora Bora?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu, Marina, nu Bora-Bora, caci cei care au fost acolo ii zic Bora-Boring. Cred ca Hawai ar fi mai bine... Sau centrul tarii, la Brasov.
|
|
|
||||
|
||||
|
Asta chiar ca e buna!!
|
|
|
||||
|
||||
|
As vrea eu Marina dar m-am referit la cei care nu sunt din Bucuresti ca poate unii sunt mai de departe si drumul costa.Eu am zis sa mergem toti in Bucuresti si sa vedem la ce manastire vreti.Sunt multe de discutat despre acestea avem timp.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bravo Marina!
|
![]() |
| Tags |
| nu fiti dezinteresati !!! |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un anunt important pentru cei in nevoi | mara2008 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 31.07.2011 15:37:51 |
| Important! | AlinNNN | Generalitati | 3 | 25.01.2010 16:45:15 |
| important | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 20.05.2009 15:12:48 |
| Important | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 09.04.2009 09:30:42 |
| Un anunt important!!!!!!!! | Tudor | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 15.02.2006 16:17:08 |
|
|