![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru ei suntem o adunatura de prosti si de inculti! |
|
|
||||
|
||||
|
Sunt multe necunoscute.Sa avem credinta
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Bre Ioane ai început să vorbești cu pereții:)))
Denisa ta a părăsit forumul în 2009 !
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dumnezeu trebuie chemat, insista! |
|
|
||||
|
||||
|
Din pacate,Romania a uitat sa se mai roage.Si mai ales la ce clasa politica avem....un presedinte betiv nu poate conduce o tara,alcoolul limitand gandirea-i puhaba.ne meritam soarta
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar nu crezi ca noi toti am contribuit cu ceva la aceasta "soarta"? Daca am fi fost mai credinciosi, poate era altfel acum. Meritam in orice caz cele ce ni se intampla. Si romanii de peste hotare impart soarta Roamaniei, indiferent unde s-ar afla in lume. |
|
|
||||
|
||||
|
heei ,ce citesc eu aici ? ce-i cu voi ? eu va iubesc pe toti si voi ma mahniti ,parca era vb de Romania .incotro mergi ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Poate ca e cazul sa focusati pe ce e bun in Romania, nu pe ce e rau. Raul se gaseste peste tot, indiferent unde te afli in lume.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dumnezeul poporului este în sufletul meu și al lui si al tau. Ei...cei bogati nu sunt a Lui si de aceea au.E timpul lor. Cat despre păine cu gem...cred ca manânci ca-ti place.Eu am o pensie modesta si manânc mult mai bine |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| E pacat sa mergi la strand sau la mare? | alexya89 | Generalitati | 109 | 09.04.2011 14:46:57 |
| Educatia tinerilor - incotro? | romandragut | Generalitati | 22 | 09.02.2009 11:10:29 |
| "Ecumenismul incotro?O noua viziune ortodoxa | antiecumenism | Despre Biserica Ortodoxa in general | 70 | 21.04.2008 21:52:45 |
| preotii misionari incotro? | catalin_sovar | Biserica Ortodoxa Romana | 5 | 27.10.2007 18:19:42 |
| ortodoxia... incotro??? | dorinel78 | Generalitati | 79 | 31.03.2007 16:55:19 |
|
|