Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2009, 12:50:14
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de denissa Vezi mesajul
1. Poti sa ii multumesti lui Dumnezeu pentru painea si gemul pe care il mananci ... multi nu au parte de asa ospat!!

2. Nu Dumnezeu a adus poporul "atat de greu lovit, chinuit sarac, mizer, bolnav". Ci noi!!!
Noi suntem cei care din invidie, rautate furam tot de putem si ce putem. Noi suntem cei care am ajuns sa ne incalcam intimitatea si libertatea si apoi sa urlam ca nu ne convine.
Noi suntem cei care ne terfelim trupurile in atata perversitate si tot noi suntem cei care apoi suferim de boli.
Noi uitam de Dumnezeu, ducem o viata in pacate, nu ne pare rau dar batem cu pumnii in piept si cerem de la El orice... nemultumindu-i nici macar pentru o clipa din viata noastra.

3. La ce nevoie de bogatie daca avem sufletele mai sarace ca oricand?? Ne dam peste cap sa avem tot confortul pentru asa de putini ani.... si nu ne intrebam o secunda ce vom face o vesnicie!!!

4. Uite ca sunt si eu o "handicapata mental" si iti multumesc ca indirect m-ai numit asa. Prefer de o mie de ori sa fiu o nebuna care ravneste neincetat la iubirea lui Dumnezeu si Imaparatia Cerurilor decat "o normala" fara manturie...
Da, ai dreptate sunt de acord cu tine in tot ce ai spus. Dar vezi tu un om credincios are altfel de necesitati decât unul care este ateu si nu-si doreste decât sa se bucure de toate dulcetile vietii,acestuia neajungandu-i niciodata oricât de mult ar avea.
Pentru ei suntem o adunatura de prosti si de inculti!
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 00:09:37
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

Sunt multe necunoscute.Sa avem credinta
Reply With Quote
Vechi 07.11.2017, 23:21:26
raul.basarabeanu raul.basarabeanu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.11.2017
Thumbs up

Citat:
În prealabil postat de denissa Vezi mesajul
1. Poti sa ii multumesti lui Dumnezeu pentru painea si gemul pe care il mananci ... multi nu au parte de asa ospat!!

2. Nu Dumnezeu a adus poporul "atat de greu lovit, chinuit sarac, mizer, bolnav". Ci noi!!!
Noi suntem cei care din invidie, rautate furam tot de putem si ce putem. Noi suntem cei care am ajuns sa ne incalcam intimitatea si libertatea si apoi sa urlam ca nu ne convine.
Noi suntem cei care ne terfelim trupurile in atata perversitate si tot noi suntem cei care apoi suferim de boli.
Noi uitam de Dumnezeu, ducem o viata in pacate, nu ne pare rau dar batem cu pumnii in piept si cerem de la El orice... nemultumindu-i nici macar pentru o clipa din viata noastra.

3. La ce nevoie de bogatie daca avem sufletele mai sarace ca oricand?? Ne dam peste cap sa avem tot confortul pentru asa de putini ani.... si nu ne intrebam o secunda ce vom face o vesnicie!!!

4. Uite ca sunt si eu o "handicapata mental" si iti multumesc ca indirect m-ai numit asa. Prefer de o mie de ori sa fiu o nebuna care ravneste neincetat la iubirea lui Dumnezeu si Imaparatia Cerurilor decat "o normala" fara manturie...
Bravo, Denissa! Sau pot sa-ti spun Deni, am voie?
Reply With Quote
Vechi 08.11.2017, 01:23:46
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de raul.basarabeanu Vezi mesajul
Bravo, Denissa! Sau pot sa-ti spun Deni, am voie?
Bre Ioane ai început să vorbești cu pereții:)))
Denisa ta a părăsit forumul în 2009 !
Vechi 04.02.2009, 22:08:15
monica.miholca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Unde a fost Dumnezeul meu cand m-au lovit atatea necazuri si dureri? Unde e Dumnezeul meu cand mananc paine cu gem pentru ca nu-mi ajung banii din salariu? [/COLOR]
[COLOR=green]Unde e Dumnezeul poporului acesta atat de greu lovit, chinuit, sarac, mizer, bolnav?[/COLOR]
[COLOR=green]Sunt destul handicapati mental care ti-ar crede spusele, eu - nu![/COLOR]
Dar Dumnezeul Marelui Antonie unde a fost cand se lupta cu diavolii in mormantul intunecat?!
Dumnezeu trebuie chemat, insista!
Reply With Quote
Vechi 05.02.2009, 23:17:56
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

Din pacate,Romania a uitat sa se mai roage.Si mai ales la ce clasa politica avem....un presedinte betiv nu poate conduce o tara,alcoolul limitand gandirea-i puhaba.ne meritam soarta
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 23:44:46
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iulyaan Vezi mesajul
Din pacate,Romania a uitat sa se mai roage.Si mai ales la ce clasa politica avem....un presedinte betiv nu poate conduce o tara,alcoolul limitand gandirea-i puhaba.ne meritam soarta
Nu cred ca e betiv; ar fi grav sa fie asa. Sa-i acordam o clipa de destindere, caci are program zilnic incarcat.
Dar nu crezi ca noi toti am contribuit cu ceva la aceasta "soarta"? Daca am fi fost mai credinciosi, poate era altfel acum. Meritam in orice caz cele ce ni se intampla. Si romanii de peste hotare impart soarta Roamaniei, indiferent unde s-ar afla in lume.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 01:30:32
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

heei ,ce citesc eu aici ? ce-i cu voi ? eu va iubesc pe toti si voi ma mahniti ,parca era vb de Romania .incotro mergi ?
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 02:43:50
Anca-Miha
Guest

Implicit

Poate ca e cazul sa focusati pe ce e bun in Romania, nu pe ce e rau. Raul se gaseste peste tot, indiferent unde te afli in lume.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 00:02:54
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Unde a fost Dumnezeul meu cand m-au lovit atatea necazuri si dureri? Unde e Dumnezeul meu cand mananc paine cu gem pentru ca nu-mi ajung banii din salariu? [/COLOR]
[COLOR=green]Unde e Dumnezeul poporului acesta atat de greu lovit, chinuit, sarac, mizer, bolnav?[/COLOR]
[COLOR=green]Sunt destul handicapati mental care ti-ar crede spusele, eu - nu![/COLOR]
Eu stiu ca nu esti asa cum vrei sa pari !
Dumnezeul poporului este în sufletul meu și al lui si al tau. Ei...cei bogati nu sunt a Lui si de aceea au.E timpul lor.
Cat despre păine cu gem...cred ca manânci ca-ti place.Eu am o pensie modesta si manânc mult mai bine .Mai am niște rețete de pe vremea bunicii ( bureti...de exemplu !!)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
E pacat sa mergi la strand sau la mare? alexya89 Generalitati 109 09.04.2011 14:46:57
Educatia tinerilor - incotro? romandragut Generalitati 22 09.02.2009 11:10:29
"Ecumenismul incotro?O noua viziune ortodoxa antiecumenism Despre Biserica Ortodoxa in general 70 21.04.2008 21:52:45
preotii misionari incotro? catalin_sovar Biserica Ortodoxa Romana 5 27.10.2007 18:19:42
ortodoxia... incotro??? dorinel78 Generalitati 79 31.03.2007 16:55:19