![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Da, ai dreptate ,dar citatul ar trebui modificat putin, pentru ca nu inima cere asa ceva, ci nebunia, necuratul , ori si cine, dar nu inima, pentru ca inima nu se spurca ci mintea si trupul cazut prada spurcaciunii !
|
|||
|
|||
|
Un violator ....un pedofil ...are inima?....
|
|
|
|||
|
|||
|
asta este ceva la ordinea zilei in tarile islamice.in islam,nu mai exista mantuire pentru pacatos.In crestinism,Dumnezeu il asteapta pana la sfarsitul vietii sale,insa in islam cum se mai poate intoarce la credinta daca este omorat de oameni?
3 studenti spanzurati----ATENTIE_IMAGINI EXPLICITE http://www.truthtube.tv/play.php?vid=644
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
|
|
|||
|
|||
|
eu sint mai nou in acest forum,am pus o intrebare si un senior mai raspuns cam de sus din fotoliu de senior,eu credeam ca e un forum crestin cu mai multa toleranta pentru cei care nu stiu dar asta e mai incerc odata,recomandatim un duhovnic in zona suceava,unul care are timp si pentru oameni eu tot am incercat si inca nu am gasit poate inca nui timpul sa il gasesc
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Impatimitii, inainte de a purcede la procreere, mai intai trebuie sa se despatimeasca! Altfel e vai de sufletele urmasilor... |
|
|
||||
|
||||
|
Cum sa-i castreze??? Fiindca si-au inselat nevestele sa fie castrati?? Nu-mi vine sa cred ce aud! Voi va dati seama cat de grav ar fi ca un barbat sa fie castrat? Nu va ganditi la sex, ca nu despre asta e vb, ci e vb despre faptul ca hormonii sexuali masculini nu vor mai fi in organism. Ori asta e un lucru extraordinar de grav. Si de unde stim noi ca nu au si femeile un dram de vina? Auzi tu, sa-i castreze... Doamneee!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Inselaciunea este un pacat moral si nu trebuie condamnat de stat.Bineinteles ca la noi nu are loc asa ceva,dar ma refer la societatile unde se practica asta.
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 20:53:52 |
| Google ii plateste mai bine pe gay!!! | cristina2012 | Homosexualitatea | 5 | 03.06.2011 01:02:40 |
| Adulterul - motiv cu temei biblic si canonic pentru divort | NTatiana | Intrebari utilizatori | 35 | 23.04.2010 14:11:30 |
| Cand viata iti este in pericol | Vlad87 | Generalitati | 21 | 01.05.2007 21:42:32 |
|
|