Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2009, 06:51:23
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Multumim Mirela ! Stii ce imi place mult la tine , ca esti experta in IT ,
Merci, Cristi, esti tu dragut...experta in IT nu sunt, dar am minte inginereasca!
Reply With Quote
Vechi 28.12.2008, 22:38:35
pui pui is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2008
Religia: Ortodox
Question imi spui

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Biserica mea de suflet este cea spre care Dumnezeu mi-a indrumat pasii in urma cu 3 ani si la care merg acum aici in NY.

BUNA TE ROG MULT IMI SPUI SI MIE CUM Sa PUN SI EU POZE?
Reply With Quote
Vechi 28.12.2008, 23:33:16
pui pui is offline
Senior Member

Implicit bisericuta mea

Biserica mea de suflet este CUVIOSUL STELIAN SI SFANTUL NICOLAE - BRANCOVEANU din curtea spitalului Budimex.
[COLOR=#a66400][/COLOR]
[COLOR=#a66400]Ideea unui lacas de rugaciune în cadrul Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Maria S. Curie" era veche (1985-1986) si apartinea Profesorului Doctor Alexandru Pesamosca. Datorita regimului de atunci acest vis nu s - a putut concretiza cu toata lupta dusa de acest mare doctor.[/COLOR]
[COLOR=#a66400]Pe data de 11 septembrie 1997 au început lucrarile de constructie la ridicarea lacasului care avea sa poarte ca hram pe Sfântul ierarh Nicolaie al Mirelor Lichiei - Ocrotitor al tinerilor si Cuviosul Stelian Paflagonul - Ocrotitor al copiilor. Lucrarile au durat 5 luni, terminându-se in februarie 1998.[/COLOR]
[COLOR=#a66400][/COLOR]

Programul Bisericii
POSTUL PASTELUI

SAPTAMÂNA III
24 - 30 martie

LUNI
Ora 16
- Liturghia Darurilor mai Inainte Sfintite
MARTI
Ora 8 - Liturghia Sf. Ioan Gura de Aur - Buna Vestire
MIERCURI
Ora 16
VINERI
Ora 16
- Sf. Maslu
SAMBATA
Ora 7:30
- Sf. Liturghie
- Pomenirea Mortilor
Ora 18 - Vecernie
- Cateheza: Cele 7 laude
DUMINICA
ORA 8:30
- Utrenia
- Sf. Liturghie
[COLOR=#0000ff]Programul complet[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Program cateheze[/COLOR]

Reply With Quote
Vechi 29.12.2008, 06:59:17
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pui Vezi mesajul
Biserica mea de suflet este CUVIOSUL STELIAN SI SFANTUL NICOLAE - BRANCOVEANU din curtea spitalului Budimex.

[COLOR=#a66400]Ideea unui lacas de rugaciune în cadrul Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Maria S. Curie" era veche (1985-1986) si apartinea Profesorului Doctor Alexandru Pesamosca. Datorita regimului de atunci acest vis nu s - a putut concretiza cu toata lupta dusa de acest mare doctor.[/COLOR]
[COLOR=#a66400]Pe data de 11 septembrie 1997 au început lucrarile de constructie la ridicarea lacasului care avea sa poarte ca hram pe Sfântul ierarh Nicolaie al Mirelor Lichiei - Ocrotitor al tinerilor si Cuviosul Stelian Paflagonul - Ocrotitor al copiilor. Lucrarile au durat 5 luni, terminându-se in februarie 1998.[/COLOR]

Programul Bisericii
POSTUL PASTELUI
SAPTAMÂNA III
24 - 30 martie
LUNI
Ora 16 - Liturghia Darurilor mai Inainte Sfintite
MARTI
MIERCURI
VINERI
- Sf. Maslu
SAMBATA
Ora 7:30 - Sf. Liturghie
- Pomenirea Mortilor
Ora 18 - Vecernie
DUMINICA
ORA 8:30 - Utrenia
- Sf. Liturghie

Foarte frumoase icoane!
Reply With Quote
Vechi 29.12.2008, 08:31:04
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Pentru Pui :
Draga Georgiana, m-ai incantat cu inaginile si simplele , dar atat de sincere, cuvinte la adreșa bisericii tale de suflet. Stiu ca pentru tine mai mare bucurie cand vi la Bucuresti , nu este decat a-ti vedea bisericuta. Esti un exemplu de daruire si consecventa in credinta, cu toate necazurile prin care treci. Dumnezeu si Maicuta Lui Prea Sfanta Fecioara Maria , sa-ti fie alaturea neancetat ! Amin

[/center]

[/center]
Programul Bisericii
POSTUL PASTELUI

SAPTAMÂNA III
24 - 30 martie

LUNI
Ora 16
MARTI
MIERCURI
Ora 16
VINERI
Ora 16
- Sf. Maslu
SAMBATA
Ora 7:30
- Sf. Liturghie
- Pomenirea Mortilor
Ora 18 - Vecernie
DUMINICA
ORA 8:30
- Utrenia
- Sf. Liturghie

[/left][/quote]
Vechi 29.12.2008, 13:19:58
pui pui is offline
Senior Member

Implicit bisericuta mea

Biserica mea de suflet este CUVIOSUL STELIAN SI SFANTUL NICOLAE - BRANCOVEANU din curtea spitalului Budimex. Din pacate merg mai rar.Dar cand intru in ea parca intru in rai:)

Reply With Quote
Vechi 29.12.2008, 15:36:53
eduardd
Guest

Implicit

Biserica mea de suflet...e atat de greu de spus... Fiecare loc are momentul sau in viata mea. Poate ca inceputul (cu adevarat )a fost pe patulul unui spital privind spre o manastire cocotata pe un deal..e vorba de Cetatuia si iubitul meu parinte Teofan.. Piatra temeliei a fost pusa insa Acasa, la Episcopia Husiului..alaturi de Pr. Mina. datele se impletesc in mintea si inima mea....Apoi...inima ...ma duce spre Sihastria..unde am intrat pentru prima data acum multi, multi ani in urma.. Imi amintesc ca, atunci cand am pasit pe poarta clopotul cel mare a inceput sa bata. M-am speriat.. m-am oprit sub bolta portii si am asteptat pana a venit parintele paznic si mi-a spus; Indrazneste!!... Sunt atat de multe..locuri..unde am lasat o farama din inima mea.. Daca ar fi insa sa vorbesc de Focsani...acum 7 ani cand am venit prima data nu stiam nici orasul nu aveam nicio cunostinta. Sotul meu m-a cazat la caminul de garnizoana apoi m-a dus in centru si mi-a spus; eu trebuie sa ma intorc la unitate ...tu fa ce vrei.. Pasii m-au dus spre biserica..am gasit-o deschisa..am intrat si am ingenuchat in fata icoanei Maicii Domnului... dupa ceva timp..a devenit biserica din parohia mea.. Biserica ce are ca hram, Adormirea Maicii Domnului...nu m-am mai simtit straina...m-am simtit din nou acasa..pentru ca Ea ma reprimise in Sanul Ei.. mi-e foarte greu sa spun care din acestea e biserica sufletului meu. Insa va las pe voi sa adunati bucatele din inima mea..si sa alegeti unde o veti aseza intregita..
Am vrut sa atasez fotografii insa va invit sa vizitati albumul picassa..daca as aseza aici..as umple forumul de poze.
bucurii..
Reply With Quote
Vechi 28.12.2008, 23:40:49
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit Sf.Nectarie din Eghina

Biserica Mare a Manastirii este extraordinar de frumoasa, incap aproximativ 10mii de credinciosi in ea, iar in Biserica mica (paraclis) se afla raclele cu Sf.Moaste ale Sf.Nectarie: Sf.Cap si Mana dreapta!!! va doresc tuturor sa ajungeti si sa simtiti ce am SIMTIT EU...m Sf.Nectarie sa va Binecuvinteze!!!
Attached Images
File Type: jpg IMG_3683.jpg (97,6 KB, 17 views)
File Type: jpg IMG_3658.jpg (84,0 KB, 16 views)
Vechi 28.12.2008, 23:54:08
alicia's Avatar
alicia alicia is offline
Senior Member

Locație: RM VALCEA
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru alicia
Implicit

Si eu am o manastire tare draga de suflet nu vreau sa dau nume dar e tare frumoasa aproape toata copilaria am petrecut-o acolo imi e mai draga decat casa mea.E mare e linistita e langa padure are f multe flori si o icoana cu SF Nicolae mare si veche dar frumoasa foc nu o pot uita vreodata!Din pacate acum sunt departe de ea dar nu o uit.Sper ca toti sa aveti amintiri placute cu dragele voastre bisericute.
Reply With Quote
Vechi 29.12.2008, 07:03:24
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alicia Vezi mesajul
Si eu am o manastire tare draga de suflet nu vreau sa dau nume dar e tare frumoasa aproape toata copilaria am petrecut-o acolo imi e mai draga decat casa mea.E mare e linistita e langa padure are f multe flori si o icoana cu SF Nicolae mare si veche dar frumoasa foc nu o pot uita vreodata!Din pacate acum sunt departe de ea dar nu o uit.Sper ca toti sa aveti amintiri placute cu dragele voastre bisericute.
Ceea ce pastrezi tu in suflet este minunat!
Sfantul Nicolae este facator de minuni, iar locurile sint ceea ce tii minte tu, insa si Puterea Duhului Sfant din cea manastire!

Foarte frumos!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este biserica voastra de suflet ? anamaria.petre Generalitati 10 22.01.2013 16:10:37
Care este filmul sau documentarul vostru de suflet? cred_cu_adevarat Generalitati 15 02.08.2011 23:07:35
Va rog din suflet daca puteti sa o pomeniti azi in rugaciunea voastra mara2008 Umanitare 16 10.09.2010 18:17:36
Care este adevarata Biserica a Lui Hristos? schimnic Despre Biserica Ortodoxa in general 40 29.04.2009 18:55:41