![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si nu trebuie sa uiti ceea ce spune Sf.Apostol Pavel : “Nu v-a cuprins ispită care să fi fost peste puterea omenească. Dar credincios este Dumnezeu; El nu va îngădui să fiți ispitiți mai mult decât puteți, ci odată cu ispita va aduce și scăparea din ea, ca să puteți răbda”. Doamne,ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este legt de motivul pentru care tu te-ai decis sa te rogi in felul asta, adica Paraclisul Maicii Domnului. In vise este cel mai potrivit, sa nu crezi, sint inselaciuni. Orce ispita vei ave, este lupta ta personala cu cel rau, pentru motivul stiut doar de tine. Multa tamaie, rugaciune mai intensa, apoi va trece. Spovednia si cuminecatura te vor ajuta mult. Daca tu ai ispitele astea, atunci s afii fericita, deoarece la sfarsit vei invinge!!!! Nu-te fie teama, doar nu intrerupe rugaciunea. Citat:
Rugaciunea bate pe cel rau - deci nu te opri, nu crede in vise, doar fa rugaciunea inceputa. |
|
|||
|
|||
![]()
poate din faptul ca te-ai rugat cu motiv anume si in timpul rugaciunii ai ramas cu cererea in minte..cand te rogi lasa orice grija,dorinta,aspiratie spre care tinzi si citeste pentru sufletul tau.Dumnezeu stie ce doresti si iti va indeplini ruga.dar sa nu te rogi numai cand vrei ceva.rugaciunile sunt,dupa continutul lor,de lauda,de multumire si de cerere,iar lui Dumnezeu cele placute ii sunt cele de multumire si de lauda.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi-am cumparat un acatist de multumire si imi propusesem sa-i si multumesc Bunului Dumnezeu pentru cate ne-a dat si pentru cate face pentru noi, insa tentatiile de a face altceva au luat-o inainte...Si acum ma simt rau... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa te intareasca si sa fie cu tine.Amin. Last edited by mihaila_alin; 16.04.2011 at 23:32:49. |
|