![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Citind de prin cartile Parintelui Cleopa Ilie, am dat de un pasaj, ce as-i dori sa-l citez la acest topic , pentru ca, va spun cu toata sinceritatea, mi s-a parut atat de edificator si atat de intelept, incat orice comentariu ar fi de prisos. Parintele spunea : " Mergem catre vesnicie toti. Daca nu-i azi, e maine, e poimaine, dar catre mormant mergem. Clipa de clipa. Am avut un ceas undeva, pe unde am trait eu. Si avea o sonerie asa : < Groapa-groapa-groapa-groapa-groapa-groapa, groapa, groapa-groapa-groapa. . . .> Asa suna el. Si todeauna imi aducea aminte de groapa. An avut alt ceas, nu stiu dupa cati ani. Acela nu zicea < groapa> , zicea altfel : < Indata-indata, indata-indata, indata-indata. . . .>. Si ceasul m-a invatat ca indata-indata plec. . . Ca daca n-am uita groapa, mare fericire ar fi. Nu ne-am teme de groapa. Deloc ! Daca stim c-am pus in traista ce ne trebuie, hai la groapa ! Ca viata-i dincolo de mormant, nu-i aici. Aici e o inselaciune. N-ai vazut ? < Zilele lui ca umbra trec > " (orice comentariu , este de prisos )
|
|||
|
|||
![]()
IUBITUL MEU FRARE cauta ce spune Sf. Apostol Pavel la -II- corint. cap 12vers2 ca a fost rapit pana la al treile cer ,raiul sau cerul este locul de desfatare a dreptilor a implinitorilor poruncilor lui dumnezeu,un loc unde sebucurade o fericire atat de mare ,,pe care ochiul nu a vazuto vreodata si urechea nu a auzito si la inima omului nu sa suit -I-corin.cap.2vers.9unde este vederea fata catre fata DUMNEZEU SI OM -I-corin.cap.13vers12 intariti prin lumina slavei si anstare sa suporte luminile iintei divine ei contempla adorabila treime Ei o cunosc pre cum si ei sint cunoscutise satura de aceasta veata vesnica cu aceasta cunoastere desavarsita a TATALUI A FIULUI SI A SFINTULUI DUH , Ei il poseda pe DUMNEZEU acolo la ceruri si pre cum el este al lor asa si ei sint ai lui vezi apocalipsa cap.19vers7-9 fericirea sfintilor lui DUMNEZEU nu este la toti la fel ficare va lua dupa jertfa si osteneala lui vezi -I- corint-cap3,8 .In casa tatalui meu sant multe locasuri(ioan14,2) adica sint mai stralucite unele de cat altele vezi frate meu ca numai putin cautam in Sfinta Scriptura sau B I B L I E si gasim raspuns la toate framantarile noaste si cerind de la BUNUL DUMNEZEU IN NUMELE PREA SFINTULUI SAU FIU CU CREDINTA CA VMO PRIMI LE SI PRIMIM AMIN AMIN AMIN DOMNUL SA TE ABE IN PAZA LUI SI PE TINE SI PE NOI TOTI CE VETUIM PE ACSE PAMINT SLAVA TATALUI SI FIULUI SI SFINTULUI DUH AMIN AMIN AMIN SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU SLAVA TIE ++++++++++++
|
|
|||
|
|||
![]()
Viata vesnica nu începe dupa moarte ci din viata aceasta. Daca nu simtim acum vesnicia nu o vom simti nici când plecam de aici fiindca vesnicia nu e o continuare la nesfârsit a existentei de tip secvential de care avem parte acum ci e un fel de secunda nesfârsita.
Împaratia Cerurilor e Duhul Sfânt si dobândirea Lui e scopul vietii noastre. De aceea spune Mântuitorul ca toate hulele si pacatele împotriva Fiului, adica toate faptele rele se vor ierta dar hula împotriva Duhului Sfânt, adica nepocainta de viata lumeasca nu se va ierta, pentru ca prin aceasta nepocainta ne închidem Duhului Sfânt.
|
||||
|
||||
![]()
Viata dupa moarte din punct de vedere crestin?Sper ca nu,viata asta s-ar dovedi astfel inutila,iar eu as fi nevoit sa dau socoteala in fata unei divinitati pe care nu o agreez.Viata dupa moarte din punct de vedere budist este ideala pt. mine,trecerea intr-un alt plan existential(nirvana) fiind destul de plauzibila.Daca nu exista niciuna din variantele propuse de marile religii ale lumii,asta e,macar stiu ca mi-am trait viata conform propriilor principii,am incercat sa nu las condus de alti.Oricum sper ca aceste eveniment(moartea) nu ma va lovi prea curand,mai am destule de facut.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cerceteaza "oferta" lui Hristos. Poti primi ce nu merita nimeni de pe acest pamant. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Discutia poate fi continuata pe topicul deschis de dvs., pe care l-ati intitulat (tot in mod mincinos) "adventistii neaga viata sufletului dupa moarte". |
|
|||
|
|||
![]()
si care sunt minciunile alea condore?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sufletul dupa moarte ...? | Templier Knight | Generalitati | 3 | 30.11.2010 00:58:26 |
Moarte dupa 2 saptamani ? | Robertworld | Generalitati | 6 | 03.08.2010 13:26:33 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte | Iustin32 | Secte si culte | 1872 | 20.12.2009 22:41:43 |
|