Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2009, 05:07:12
lavinia40 lavinia40 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Bacau
Religia: Ortodox
Implicit Medjugorje

Lansez acest topic in speranta ca voi primi raspunsuri de la persoane bine informate pe aceasta tema, sau pelerini ce au fost in Bosnia-HERTEGOVINA -Medjugorje.
Initial am avut o retinere, poate o am si-acum, dar m-ar interesa impresiile unui crestin ortodocs, catolic in acele locuri.Am citit pe NET, din pacate, lucruri ce mi-au distrus frumosul meu castel zidit pe-un tarm.. Nu conteaza musai sa fie pe tarmul marii..
De Medjugorje am aflat printr-un coleg de servici, de confesiune catolic.F.politicos, de bun simt cat si capabil in munca, a cucerit toti angajatii.Oricum, in vremea respectiva eram un crestin ortodocs fervent, acea stare pe care incerc s-o recuperez si acum.Nu discutam probleme dogmatice, oricum Medjugorje cu istoria, minunile si mesajele lui, ne-a cucerit pe toti.. Sa nu credeti ca cineva era interesant de catolicism, nu s-a produs nici o convertire, dar oamenii au devenit mai sensibili la cuvantul credinta..Acest coleg parca trasmitea o pace, chiar un baiat din biroul lui, mare smecher, a inceput sa mearga la biserica, la biserica ortodoxa, binenteles, s-a casatorit si a devenit om cuminte la casa lui...
Eu personal as vrea sa stiu de fapt ce-a fost, si ce este Medjugorje!?
P.S.Am citit multumitor pe aceasta tema, si pe Net, m-ar interesa parearea celor ce-au cunoscut si ei acest fenomen...eu doar din carti, si printr-un om destul de ,,special''.
Va multumesc!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare