Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.12.2013, 00:25:26
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2008
Locație: Ardeal
Religia: Ortodox
Implicit Mucenici ai zilelor noastre

Poate a mai vazut cineva stirea aceasta care vine din Constanta ,eu sunt foarte impresionata si de stirea in sine si de faptul ca au difuzat-o.O femeie de 24 de ani , a aflat ca este insarcinata in doua luni.S-au bucurat amandoi sotii , dar dupa ce au mai facut unele investigatii , au mai aflat si ca femeia sufera de un cancer de rinichi.Medicii au intrunit o comisie care sa hotareasca cum ar trebui procedat in acest caz , si au hotarat sa-i faca un chiuretaj medical ca sa poata sa se ocupe de problema de sanatate.Femeia a refuzat chiuretajul si sotul spune ca se ruga in fiecare zi sa-i ajute Bunul Dumnezeu sa nasca copilul si sa fie sanatos.Cand a ajuns in a saptea luna de sarcina , medicii au hotarat sa-i faca cezariana , fiindca femeia avea 30 de kilograme si nu mai putea sa duca sarcina mai departe.Dupa doua zile i-au adus fetita sa o vada ,a luat-o in brate , a dat-o inapoi si a intrat in coma si s-a stins.Sotul spune ca si el s-a lasat de servici ca sa aiba grija de mama.Eu cred ca a mers in rai in cetele mucenicilor.Ce credeti?Doamne ajuta!

Thread Tools
Moduri de afișare