![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
am mai vazut eu atei,care dupa o purificare mai atenta, am obsrevat ca sunt doar oameni in cautare, iar din cauza ca Divinitatea i-a nemultumit intr-un anumit moment au ajuns sa o renege. e adevarat ca mai sunt si exceptii....
|
||||
|
||||
![]()
...poate Dumitru 73 si ai2 fac toata ziulica experimente stiintifice si la sfarsitul zilei se bucura si folosesc rezultatele pentru a-i lumina pe altii!!!!! Dar ei traind tocmai in lumea materiala complet, concep greu spiritualul, dar ma rog, nu e imposibil sa vada si altceva (alfel nu ar sta pe un forum de acest tip, ca nu pot sa cred ca vin aici sa dea meditatii de fizica tuturor celor in nevoie).
Daca o entitate N traieste intr-o lume bidimensionala, pe coordonate x-y, va fi foarte greu pentru ea sa conceapa existenta axei z, a "adancimii". Asa incat ceea ce numesti tu concret nu e si pentru ei concret si invers, altfel spus, desi folositi aceeasi limba, nu folositi si acelasi limbaj, altfel spus iti pierzi vremea degeaba in discutiile in contradictoriu cu ei, ei isi percep axele x-y si le sustin cu fervoare, zicand ca z-ul e o inventie a altor entitati, mai fraiere, care cred si ceea ce nu are onoarea N sa experimenteze. Numai bine! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Solitudine? Ce vrei sa spui? |
|
|||
|
|||
![]()
Depinde de persoana,daca ateil are o ura fata de crestinitate si de religie,si traiste cu aceasta ura ,putem sa constatam ca acel om nu traieste o viata frumoasa.Nici un om plin de ura nu poate trai o viata frumoasa.
Nietzsche a fost genul de ateu stupid,cartile lui au avut multe lucruri destul de inteligente dar nimic nou.Majoritatea scrierilor lui is bazate pe un fel de ura fata de biserica si pe multe misconceptii avute de el fata de crestinitate. Majoritatea fanilor lui azitazi is nihilisti,drogati si cu gusturi proaste in muzica. Pe de alta parte sunt atei ca Napoleon Hill,oamenii ca el au o gandire si o viata extraordinara. Nu cred ca oamenii ar trebui sa fie divizati intre atei sau credinciosi. |
|
|||
|
|||
![]()
Sau poate ca imaginea pe care i-o fac de multe ori crestinii lui Dumnezeu ii face pe unii sa devina atei. Crestinii de prea multe ori arata ei altora cine este, cum este Dumnezeu si vor ca toti sa se raporteze la Divinitate cum o fac ei. Astept pe cineva care se considera ateu sa-mi spuna daca e asa sau nu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum am trecut de 90 % si ma indrept cu viteza spre 100 %. Nu spun ca dau vina pe cei de aici. Dar dupa discutiile pe care le-am avut aici si replicile pe care le-am primit, nu prea avea cum sa se intample altfel. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Notez intru-un fel pentru ca ,comparativ cu alti Crestini eu ma consider ateu pentru ca nu pot sa apartin lumea materiala. Multi atei sunt materialisti dar va-ti mira daca va-s spune ca nu exista nici o diferenta intre ei si alti crestini. Am devenit Crestin dupa ce am constatat ca exista o mare diferenta intre Biserica(oameni) si intre cea ce reprezinta Crestinitatea cu adevarat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar stiu foarte bine ca viata majoritatii crestinilor tine mai mult de supertitie. Daca ii intrebi de ce fac un anumit lucru o sa-ti raspunda ca asa e bine, asa au auzit. Dar zoceai ca ai fost ateu. Pe ce se baza necredinta ta de atunci si pe ce se bazeaza credinta ta de acum? |
|
||||
|
||||
![]()
Ateii, dupa umila mea parere, sunt in continua cautare. Cel putin asa
am fost eu. Nu ma multumeau raspunsurile pe care le gaseam si atunci cautam mai departe, si mai departe, tot mai departe. De fapt cautam SENSUL. Iar la final am dat de SUBLIM. Aici m-am oprit. Mai mult de-atat nu puteam gasi. Eu nu sunt suparat pe atei, nu-i judec nicicum, ba chiar ii indemn sa continue cautarea si mai intens, DAR cu o conditie. Sa fie SINCERI cu ei insisi. Eu sunt foarte suparat pe cei nesinceri, indiferent ca sunt atei sau credinciosi. Nesinceritatea la un credincios, insa, e mai periculoasa decat la un ateu. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Analab sau Analav = Crucea Tipica Ieroschimonahilor si schimonahiilor | Sebastiana | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 23.02.2012 21:54:39 |
Este Este permisa slujba logodnei pe perioada postului? | pompi | Preotul | 16 | 21.03.2011 20:32:41 |
Cum este o zi tipica crestinului? | Panthera | Generalitati | 10 | 24.06.2010 15:00:54 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
|