![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Last edited by tot-Laurentiu; 24.07.2019 at 17:43:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Se vede clar ca la sfasit este taiat
Se vede cum se reia alta secventa! |
|
|||
|
|||
![]()
Un pasaport nu e motiv sa dezbine BOR.
Sa fie lasat si vechiul pasaport. Cine vrea il ia pe cel nou,cine vrea pe cel vechi. Fara dezbinare in BOR pentru o prostie de pasaport! Unde e agape (dragostea frateasca)? Cei care l-au pastrat pe cel vechi pot sa vada pe cei care l-au luat pe cel nou ca pot sa fie in continuare crestini si asa poate le dispare indoiala. Iata aici si parerea mea: Eu nu cred caci pasaportul biometric este lepadare de Hristos dar daca unul crede si este convins sa faca asa pe urma sa i se para ca s-a lepadat de Hristos? Si sa cada in deznadajduire si sa faca nu stiu ce fapte aiurea sa se omoare pe altii si pe el sufleteste? Cum nu toti inteleg aceasta de aia trebuie sa existe optiunea sa se ia vechiul pasaport. Plus ca noul pasaport cu totul costa cam 300 si ceva de ron fata de al vechi de e numa 100. Da cine il ia pe ala vechi trebuie sa dea diferenta de bani milostenie la saraci. Sa nu mai zicem ca ia unul indoielnic pasaportul si cade in ceva pacat si apoi da vina pe pasaport ceea ce nu e deloc de folos duhovnicesc. Asa cum UE respecta pe musulmani sa umble imbracat ciudat asa sa respecte si pe crestinii ortodocsi din Romania de atat inteleg si sa le lase optiunea sa aiba si pasapoartele vechi. Si acum am zis nu trebuie sa luati parerile mele ca ceva bun caci nu stiu daca nu cumva vorbesc dracii prin mine,sau vorbesc eu dupa nebuniile mintii mele caci e foarte putin probabil sa vorbesc in Duh si in Adevar. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dragostea merge mana-n mana cu mantuirea si cu dreptatea. Nu poti sa-i spui unuia care fumeaza ca e bine ce face pentru ca ai dragoste de el. Daca ai dragoste de el ii spui lasa bre pipa ca nu e buna! Daca nu vrea sa inteleaga e treaba lui dar tu ti-ai facut datoria de crestin! Si tot asa, exemplele pot continua! Pentru ca spune Sfantul Apostol Pavel "Dragostea nu se bucura de nedreptate ci se bucura de adevar" Nu ai auzit ce au profetit sfintii parinti ca in zilele din urma adevaratii pastori vor fi foarte putini. Ca vei alerga zeci de kilometri ca sa gasesti un pastor adevarat! Sfantul Nil izvoratorul de mir spunea in felul urmator: [color=navy]Pastorii crestinilor ,arhiereii si preotii vor fi oameni cu slava desarta,afara de prea putini,cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga.Biserica fiind lipsita de preoti evlaviosi,crestinii se vor duce la locurile ascunse si sfinte(m-ri sau schituri)ca sa gaseasca mangaiere pt multele tulburari si ispite,dar usurare nu vor gasi caci peste tot vor fi piedici si sminteli[/color] Dragostea frateasca nu se leaga prin compromisuri, nu asa se pastreaza unitatea duhului ci numai prin credinta.(si mai ales intre parintii duhovnicesti. Acea dragoste care vine din credinta in Iisus Hristos, nu din ce iti impune politicul sau papa de la Roma! Cea mai mare datorie a lor este sa pastreze credinta nepatata in dragoste crestineasca asa cum a primit-o de la Mantuitoruk Iisus Hristos, nu in dragoste stil U.E sau N.A.T.O., O.N.U. si asa mai departe! Astia sunt niste pacte (mai lasa si tu de la tine hai ca mai las si eu de la mine ca sa ducem planul la bun sfarsit (dar asta nu e dragoste) ! Aceleasi lucruri se intampla si azi in Biserica a inceput sa se mearga pe compromisuri. Oriunde poti face compromisuri dar nu in biserica lui Dumnezeu ca te-ai ars, mai ales cand esti fata bisericeasca! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Laurentiu, prin toate postarile tale tu dai semne de boala nu de om sanatos. Asa ca mai usor cu postari de acest gen "Daniel e mason, Biserica e pe mana sfertodocsilor..."
Mergi la Siloam, e singura ta sansa sa vezi realitatea. Pana atunci pentru mine esti un orb, asa ca nu ma poti calauzi. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Last edited by tot-Laurentiu; 22.11.2016 at 18:14:20. |
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE="3"]...in care ii da dreptate Parintelui Justin Parvu.[/SIZE]
Nu era firesc ca doi mari duhovnici sa aiba pareri opuse intr-o asa problema. Acum e clar ca Parintele Arsenie Papacioc nici nu a avut ocazia sa cunoasca integral comunicatul Parintelui Iustin, incat sa poata discerne adevarul de minciuna. Acum a mai ramas sa-i smereasca Dumnezeu si pe cei mandri, pe cei care nu asculta de Adevar. Amin! Marturia filmata se poate urmari pe urmatoarea pagina de web... http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...-are-dreptate/ |
|
||||
|
||||
![]()
Contradictia poate aparea si in mintea noastra. Nu consider o contradictie. Unul vorbeste despre un semn apocaliptic, altul nu-l contesta insa spune ca este "un zgomot prea devreme"
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Justin Parvu ne indeamna sa nu iesim in strada !!! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 01.02.2012 21:33:30 |
Parintele Justin Popovici despre "Desfranatele Apocalipsei" sau bisericile mincinoase | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 12.05.2009 19:50:07 |
Părintele Justin Pârvu se adresează senatorilor! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 04.04.2009 12:29:19 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
|