![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Carti citite si recomandate din tot sufletul:
1. Arsenie Boca " Omul- zidire de mare pret" 2. Octavian Paller " Poeme" 3. Danion Vasile " Taina iubirii" 4. Ilie Cleopa " Manca-v-ar raiul" 5.Biblia sau Sfanta Scriptura. Ordinea este aleatorie!!! |
|
|||
|
|||
![]()
mie imi plac cartile de proza care prezinta lumea satului,iar ca lirism,imi plac poeziile lui Eminescu
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gasesti raspunsuri aproape la toate intrebarile, pe mine m-a ajutat foarte mult. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
As adauga "Despre inselare" - Sf Ignatie Briancianinov
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am citit in ultimile luni cartea "Sfaturi la vremuri de prigoana" scrisa de sf.Nicon de la man.Optina.
Mi s-a parut o carte foarte buna mai ales ca spre sfarsit da niste sfaturi foarte bune pentru formarea duhovniceasca a unui crestin. Si "Despre inselare" asa este -eu cred ca ar trebui citita deoarece ne ajuta sa ne cunoastem mau bine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deocamdata am Everghetinosul (recomandat de parintele Paisie Aghioritul), este cam in genul Patericului. Last edited by zoridezi; 09.04.2010 at 13:09:16. |
|
||||
|
||||
![]()
"Ne vorbeste Parintele Cleopa"....am reusit sa gasesc toate cele 16 volume si-mi sunt foarte dragi......acum citesc "Arta conversatiei" de Ileana Vulpescu....
|
|
||||
|
||||
![]()
Hristos a inviat!sunt si eu noua pe aici.....vroiam sa va rog daca puteti sa ma ajutati s afac rost de o carte a lui rafail noica-gandugi...ma poate indruma cineva?multumesc
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Am scris o singură carte, care se numește Gânduri. Am scris-o, mai ales, din îndemnul cuiva, care se aștepta ca fiul lui Noica să scrie o carte. Și când a deschis această carte, prima pagină era albă, a doua era albă și toate celelalte la fel. Acum, la sfârșitul vieții mele, mă gândesc să scriu ală carte care s-ar numi Memorii, fiindcă așa scriu toți oamenii mari. Or, cum eu mi-am pierdut memoria, această carte va fi asemenea celei dintâi!"
Sa inteleg ca practic aceasta carte nu exista?? Ce inseamna ca Dumnezeu sa-ti dea mintea d e pe urma...ma iertati Last edited by mariasimarta; 11.04.2010 at 13:19:29. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum se numeste cartea care descrie legatura dintre pacate? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 5 | 24.04.2012 11:10:50 |
Preotii care deschida cartea | Laurentiu | Generalitati | 39 | 29.03.2012 20:17:17 |
Cine vrea sa aiva arsa cartea pacatelor: Cartea lui Iosif tamplarul | spre_rasarit | Generalitati | 1 | 29.12.2011 13:04:00 |
Ce va place, si ce nu va place, la propria dumneavoastra persoana??? | lavinia40 | Generalitati | 32 | 11.12.2009 18:20:00 |
Cartea care binecuvântă | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2009 22:21:57 |
|