![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Pai au si martorii manastiri acum ? :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iarta-ma, te rog. Nu stiu de ce, dar cu tine am tendinta sa vorbesc altfel, nu fiindca nu-mi pasa daca te doare sau nu, ci dimpotriva. Desi nu ne-am cunoscut niciodata si desi nu cred nici pe departe ca sentimentul e reciproc, de o buna bucata de vreme te-am simtit in sufletul meu foarte aproape, ca pe un adevarat prieten si numai fiindca n-ai avut niciodata ocazia sa-mi dovedesti (sau infirmi), nu inseamna pentru mine absolut nimic. De aceea imi permit sa-ti vorbesc asa cum iti vorbesc, chiar daca-ti mai spun si prostii... Nu incerc sa "barfesc", iar daca vrei sa ma pui la colt, striga tare, frate, daca-ti face bine, ca mie mi-e tot una. Dar ignori cel mai esential lucru, frate: Pe toate le primim cu un scop! Iar daca toate au un scop, unde incape dezamagirea asta, ca eu nu pricep? Dezamagire fata de cine? Fata de cei care nu vor sau nu pot sa se schimbe dupa cum ne-am dori noi? Vai, noua, ca in acest caz nu ne deosebim deloc de ei. Vrei sa intorci tu cursul Dunarii? Vrei sa pui tu stavila ispitirilor celorlalti, pe care Insusi bunul Dumnezeu le ingaduie cu un rost? Daca pleci ca un invins, ai pierdut nu numai in fata noastra, ca noi oricum nu contam.Ai pierdut in fata lui Dumnezeu. Daca pleci ca o retragere in contemplatie asa cum au facut atatia pana acum si care ori ne-au anuntat discret si frumos: "Ramas-bun, fratilor si sa dea Dumnezeu sa ne intalnim in Rai!", ori ne-am pomenit ca nu mai scriu sau ca nu mai figureaza ca useri... Nu stiu cum ar trebui procedat de fapt, dar eu cred ca daca ma voi decide sa plec, n-as face-o sub forma asta fiindca nu trebuie sa se simta nimeni vinovat de plecarea mea!... Si de ce as crede eu ca ar trebui sa-i pese cuiva sau ca mi-ar simti lipsa, sau ca eu as fi avut un rost si un rol esential in mantuirea altora? Toti suntem usor de inlocuit, si oricat am plange dupa cineva, Dumnezeu va umple imediat golul ramas, daca avem certitudinea ca ramane cu adevarat "un gol"! Iarta-ma, frate Cezar. Nadajduiesc sa intelegi tonul mesajului si sa nu te fi necajit prea tare. Cat despre Freud. Astazi, acum, poti sa spui ce vrei. Dar daca consider ca am un motiv serios sa-l recitesc, (sa ma fereasca Dumnezeu, fiindca cel putin deocamdata nu e cazul) am deja curajul sa-ti spun dupa acum ca ti-l fac tocana de legume! Dar reiau concluzia din seara trecuta: "Cui bono"? Sa vorbim de sfinti, nu de... Freud!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 01.07.2015 at 23:23:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, =)) vizitatorii :))
|
|
||||
|
||||
![]()
Frate Ioan_Cezar, dacă tu pleci, plec și eu. Poate în maxim o săptămână. Poate nu crezi, dar mi-e urât fără tine pe forum.
Lăsăm forumul pe mâinile neo-protestanților ? Că bine ne-a mai ținut Domnul la ei, pe amândoi... Slavă Domnului ! Să baneze admin la ei, cu nemiluita. Hai, rămâi. Scrie mai rar, dar rămâi. Uite promit, că dacă rămâi, nu mai scriu despre părintele Arsenie Boca. Și te rog să mă ierți că am scris lucruri gândite la repezeală despre părintele Arsenie Boca și îl rog și pe el să mă ierte, chiar dacă-i sfânt sau nu. Na, acuma trebuie să rămâi... :) Iar dacă nu rămâi... reiau ce am scris: O, vai de păcatele mele, frate preaiubit Ioan, vai de păcatele mele și vai de mine. Și eu vreau să plec de pe forum curând, fiindcă pot face lucruri mai bune și folositoare cu timpul atât de prețios, dăruit mie, precum fiecăruia, de Domnul Iubirii și Slavei. Mulțumesc pentru gândul bun. Dumnezeu să-ți răsplătească înmiit și infinit fiecare gând bun, cuvânt bun și faptă bună. Și să ne vedem cu bine, dacă nu aici, în viața aceasta, îți promit solemn și îți jur cu jurământ care nu se va încălca, că la Sfânta Judecată cea Mare a lui Hristos și a Sfinților Lui, ne vom vedea. Să dea Dumnezeu, să fim întru slavă, amândoi, și nu întru osândă. Amin. HRISTOS A ÎNVIAT, IOAN CEZAR, HRISTOS A ÎNVIAT !
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by Ursu-WiFi; 01.07.2015 at 23:43:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Strașnic post, oaie! Uite, acum chiar nu mai am vreun motiv să fiu supărat pe tine. Aș vrea să te îmbrățișez, ...., siliciule! * Chiar mi-ai plăcut, bre! Dumnezeu să îți răsplătească pentru momentul ăsta, că mi-ai descrețit fruntea și mi-ai înveselit inima! |
|
|||
|
|||
![]()
......................:)))))))))))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Frate Cezar, ia seama bine ca nici nu stii ce pierzi!... Daca pleci, fie, jertfeste-te pentru un scop nobil! Daca nu, ramai sa ne amuzam impreuna!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 16:22:05 |
PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 14:14:43 |
7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 20:40:31 |
|