Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.02.2009, 21:09:30
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Știți ce contează? Că mierea este dulce și că mie-mi place și-mi face bine și că-mi pot permite s-o cumpăr...[/COLOR]
Văd că te-ai prins .Când am spus ultima frază m-am gândit și la tine.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2009, 21:47:05
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alx Vezi mesajul
Deci, laptele cu miere e de post?

Citat:
În prealabil postat de alx Vezi mesajul
@bmd: :)

Laptele cu miere: delicios, dar de post, sau nu?
Alx tu esti bilbiit (a)?
Raspunsul ramine acelasi: doar jumatate ....cios
Reply With Quote
Vechi 27.02.2009, 21:49:30
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

@bmd: Daca doresti, poti consuma tu "cios". Eu voi incerca "deli" :)
Reply With Quote
Vechi 27.02.2009, 21:51:35
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Știți ce contează? Că mierea este dulce și că mie-mi place și-mi face bine și că-mi pot permite s-o cumpăr...[/COLOR]
[COLOR=#008000]Știți ce contează? [/COLOR](ma rog, nu conteaza dar in felul asta se intelege mai bine cit de aiurea suna)[COLOR=#008000]Că mierea este dulce și că [COLOR=red]mie[/COLOR] nu-mi place și [COLOR=red]nu[/COLOR]-mi face bine și că-mi pot permite s-o cumpăr...[/COLOR]
Reply With Quote
Vechi 27.02.2009, 21:53:05
bmd
Guest

Implicit

Deli poti pina luni, de luni incolo pina de Sf. Pasti, o sa consumi doar cios! Asta daca-ti place , iti face bine si o poti cumpara doar!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 09:58:42
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Eu n-am vazut sa scrie in calendar "dezlegare la miere". Exista dezlegare la lapte, branza si oua - asta spunandu-ne ca sunt interzise in celelalte zile din post. Deci mierea nu este interzisa in post, zica cine ce-a zice.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 11:53:01
bmd
Guest

Implicit

Eu n-am vazut sa scrie in calendar "dezlegare la smintina". Exista dezlegare la lapte, branza si oua - asta spunandu-ne ca sunt interzise in celelalte zile din post. Deci smintina nu este interzisa in post, zica cine ce-a zice.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 12:13:05
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Deja aberezi,smantana intra in categoria lactatelor,deci,toata lumea stie care sunt produsele din aceasta categorie si nu este nevoie de specificatii la fiecare produs.Asocierea ta este,cel putin irelevanta.Dupa aceasta afirmatie,ar insemna sa se specifice in calendar pentru fiecare produs in parte,produs ce poate fi consumat sau nu,si asta ar fi imposibil.
DECI,MIEREA ESTE UN PRODUS DE POST!JUST!
Vechi 28.02.2009, 12:36:32
bmd
Guest

Implicit

Cum spuneam obiceiul tau este sa-i urmaresti pe cei care nu-ti plac si sa-i contrazici.
Daca-ti luai un pic de timp puteai observa din mesajele anterioare ca:
1. Am spus intotdeauna ca mierea este de post
2. Nu eu am dorit despicatul in 4 a firului
3. Mesajul meu anterior voit ironic pentru ca logica "daca nu scrie ca exista dezlegare este de post" nu prea este logica!
4. Multumesc pentru ca mi-ao lamurit faptul ca smintina "intra in categoria lactatelor"...ma intreb oare brinza nu intra? Ca o diferenta trebuie sa fie daca brinza e mentionata iar smintina, untul, iaurtul, zarul, zara....nu!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 13:23:22
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Cum spuneam obiceiul tau este sa-i urmaresti pe cei care nu-ti plac si sa-i contrazici.
Daca-ti luai un pic de timp puteai observa din mesajele anterioare ca:
1. Am spus intotdeauna ca mierea este de post
2. Nu eu am dorit despicatul in 4 a firului
3. Mesajul meu anterior voit ironic pentru ca logica "daca nu scrie ca exista dezlegare este de post" nu prea este logica!
4. Multumesc pentru ca mi-ao lamurit faptul ca smintina "intra in categoria lactatelor"...ma intreb oare brinza nu intra? Ca o diferenta trebuie sa fie daca brinza e mentionata iar smintina, untul, iaurtul, zarul, zara....nu!
[COLOR=green]Dacă-i vorba de brânză și smântână, iată-mă-s și eu! O porție! Dacă se poate dublă... Și cu mămăliguță![/COLOR]
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mai dulce ca mierea: Doctrina Sf.Parinti geo.nektarios Despre Biserica Ortodoxa in general 53 08.07.2010 18:20:06