Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.06.2012, 17:52:43
Adriana Cluj
Guest

Implicit

editat...........

Last edited by Adriana Cluj; 30.06.2012 at 18:10:37.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2012, 17:56:50
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
... ci prin orice ține de viața asta terestră!

De ce să fie despărțită viața de credință de viața de toate zilele? De-acolo vin căderile.
Nu există mântuire separată pentru suflet sau trup.
Fii bun, Demetrius, si detaliaza, te rog! Ca imi sta mintea-n loc cand recitesc ce-ai scris. Slobozeste-ma frate, de crampele tamplei!...
Detaliasem acolo, dar din cauza crampelor, n-ai observat și ai tăiat detaliul esențial; nu mi-a rămas decât să-l reașez la locul lui.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2012, 18:54:16
ioan cezar
Guest

Implicit

Da, zici bine ca nu face bine la gandire sa ai crampe...:)

restul nu comentez, intrucat stim deja amandoi ca eu o sa tin sus si tare cat pot de ortodox iar tu vei tine alte linii. Panteiste, newageiste, protestante etc.
Si iar ma vor lua crampele. Mai bine s-a lasam asa. Toate bune!
Reply With Quote
Vechi 30.06.2012, 23:27:33
Adriana Cluj
Guest

Implicit

http://www.youtube.com/watch?v=lOtZn...layer_embedded
Reply With Quote
Vechi 01.07.2012, 01:12:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Cand incepi o prezentare cu o afirmatie de genul "106.000 mor in fiecare an din cauza efectelor adverse ale medicamentelor" e clar ca nu e vorba de informare ci manipulare.
In primul rand ca cifra este ridicola (asa precisa si rotunda?) si in al doilea rand nu se prezinta cealalta fata a lucrurilor - cati au scapat cu viata datorita acelorasi medicamente.

Si multe alte statistici care binenteles trebuie sa le iei drept bune desi nu se mentioneaza nici o sursa pentru ele.

Ca sa nu mai vorbim ca alternativa sugerata, industria "naturista", este si ea o industrie la fel de avida dupa bani si la fel promite multe si face altceva si nu de putine ori vinde iluzii pe bani grei.

Singura solutie e ceva cultura medicala astfel incat sa stie si omul cat de cat ce e bine si util pentru el si ce nu.

Din pacate exista un zgomot de fond enorm in campul informational si e greu de separat graul de neghina.

Cand ai o problema grava nu poti incerca toate sugestiile pe care le poti primi sau gasi in ideea ca poate poate una s-o potrivi inainte sa fie prea tarziu.

Last edited by AlinB; 01.07.2012 at 01:41:57.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2012, 00:22:01
luminitapreda luminitapreda is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.05.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
O fi,dar sa fim seriosi,daca s-ar lasa hamaliti in tara pe un salariu de 600 ron crezi ca le-ar fi mai putin daunator? Oare ar fi mai sanatosi la noi? Ma indoiesc.
Da,nici in tara nu e bine.Muncesti ca boul.pe un salariu de mizeriesi stai cu barda la cap mereu ca te poate da oricand patronul afara cand nu-i convine ceva.Romania a ajuns rau.In mare parte romanii o duc f.rau

Asta ma duce cu gandul la un video-clip de pe youtube,care l-am vazut zilele trecute.
Este foarte vulgar dar pt. cine reuseste sa treaca peste si sa vada mesajul ii cam dai dreptate.
Interesant ca dupa toate injuraturile halucinante gen Mafia sau Parazitii,individul spune o fraza la sfarsitul clipului pe care nu o poate rosti in fata constiintei proprii nici unul dintre oamenii aflati la conducerea acestei tari.
Cautati cu google: romanii vor cere inapoi.

Fraza este : Sunt roman si nu imi voi trada tara!
Asa manelist cum e autorul clipului dar totusi isi iubeste tara sau ce a mai ramas din ea.
Cati dintre oamenii care s -au perindat la putere in ultimii 22 de ani poate spune asta?Cati dintre ei au facut ceva pentru omul amarat de rand,care munceste din greu, nu fura.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2012, 07:09:37
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de luminitapreda Vezi mesajul
Romania a ajuns rau.
România e bine mersi!
Credința e puțină și efectele sunt vizibile.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2012, 08:59:58
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
România e bine mersi!
germanii sau australienii sunt mai credinciosi decat noi romanii? La ei nevelul de trai este foarte ridicat si nu cred ca din cauza credintei (cea la care te-ai referit tu)
Reply With Quote
Vechi 11.07.2012, 19:22:17
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de luminitapreda Vezi mesajul
Asa manelist cum e autorul clipului dar totusi isi iubeste tara sau ce a mai ramas din ea.
Tipul are o idee distorsionata despre iubire. Asa si unii dintre politicieni isi imagineaza ca au facut bine tarii. Sa nu dam exemplu de un rau, combatandu-l cu alt rau.
Vechi 12.07.2012, 08:27:10
luminitapreda luminitapreda is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.05.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
România e bine mersi!
Chiar daca tu nu vezi oamenii ce muncesc pe salarii de 600-800 Ron,nu inseamna ca ei nu exista!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42