![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru a nu mă repeta, citiți mai multe despre aceasta aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=752 Last edited by osutafaraunu; 18.01.2012 at 12:18:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
5 noi arhimandriti in Arhiepiscopia Bucurestilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si ce anume inseamna ca Gabriel este "un inger" ? Numarul lor este urias dar uite ca Gabriel are o pozitie speciala.De ce ? |
|
|||
|
|||
![]()
Vedeți domnu' Lucian? De când nu mai vorbiți cu noi, v-ați cam pierdut antrenamentul... sunteți puțin cam în urmă cu șirul argumentelor...
|
|
||||
|
||||
![]()
Va rog frumos spuneti-le astora ca si daca s-ar folosi termenul de arhanghel pentru Hristos in aceelasi context cu cel de Mielul lui Dumnezeu, asta tot nu l-ar face asta pe Hristos Arhanghelul Mihail. Asa cum nu il face nici fiul oii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Așteptăm cu interes versetul ”incredibil” și ”mai puțin cunoscut”... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Invartosarea inimii e atat de mare, incat nu va permite sa acceptati alte variante plauziblile. Una a fost"Sa fie Lumina!" si alta"neteziti calea Domnului!" desi amandoua au fost rostite ca un tunet. Eu renunt...nu din lipsa de argumente ci ptr ca discutiile nu duc nicaieri. Doar pierdere de vreme.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ex: "cu glasul arhanghelului..." (Biblia Ortodoxa 1914); "with the voice of the archangel" (KJV), etc. Asa ca, reluati problema avand in vedere faptul ca Domnul se va pogora "cu glasul arhanghelului" si cei morti vor invia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|