![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Întrebări.
1. Există decizia aia a CCR? 2. Dacă da, care sunt efectele ei? În timp, asupra articolelor respective din CP.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Decizia există. 2.Efectele ei sunt în sensul interpretării de către magistrați a prevederilor din Codul penal privind abuzul în serviciu. Cu alte cuvinte, Curtea NU A CONSTATAT NECONSTITUȚIONALITATEA art. 297 din Codul penal, ci, dimpotrivă, CONSTITUȚIONALITATEA lui, și a stabilit, de asemenea, în ce mod trebuie interpretat acest articol.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 04.02.2017 at 11:04:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu ma retrag din nebunia asta romineasca. Nu am chef de asumat riscuri stupide si inutile.
|
|||
|
|||
![]()
Un ciolosist adevarat apara statul de drept si de pe un Nokia 3310. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu wap-ul activat.
|
|||
|
|||
![]()
Cica ar fi decis si PSD sa faca miting spontan. :)
Deci dupa ce aia isi fac de cap vreo saptamana sa-i vada ambasadele, acum vor si astia sa scrie lozinci cu oameni. Ma rog...e dreptul lor dar asa cum ii urasc pe aia care se prefac ca-s morali, ii urasc si pe astia care se prefac ca le-ar pasa de libertatea noastra sau de saraci. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vezi că ți-am răspuns mai sus, la obiect.
Altă întrebare ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Doamne fereste! Mai bine s-ar face iar alegeri. Asta ne mai lipseste, guvern de plutonieri din nou...nu ca Iordache ala sau altii ar fi prea mari in grad da orisicat, macar e guvern politic. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca de obicei, cu limba asta a mea pe care nu o pot controla cind ma apuca nervii, iar am comis-o. Pina la urma, o sa imi rog un amic de la "institutiile de forta" sa ma tina o noapte behind the bars for no reason, si sa imi dea o cafteala militia-style, ca pe vremea ailalta. Asa, ma voi imuniza si o sa imi tin pliscul.