![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Va rog sa postati potrivit temei propuse. Daca aveti si alte lucru de spus, exista posibilitatea de a da un mesaj pe privat. Nu accept injuriile. In cazul in care veti ignora acest mesaj, voi lua masuri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci, in concluzie, Dumnezeu ar putea sa-l omoare pe diavol dar nu o face. Va dati seama ce ar fi...Toti iubitorii de pacat s-ar rascula pentru ca le-a fost martirizat stapanul...
Pe de alta parte, avand in vedere ca orice suflet e vesnic si nu poate fi distrus, iar moartea spirituala inseamna despartire de Dumnezeu, putem spune ca , de fapt, satan e deja mort...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ioan 8: 31. Deci zicea Iisus către iudeii care crezuseră în El: Dacă veți rămâne în cuvântul Meu, sunteți cu adevărat ucenici ai Mei; 32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi. 33. Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânța lui Avraam și nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veți fi liberi? 34. Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârșește păcatul este rob al păcatului. 35. Iar robul nu rămâne în casă în veac; Fiul însă rămâne în veac. 36. Deci, dacă Fiul vă va face liberi, liberi veți fi într-adevăr. 37. Știu vă sunteți sămânța lui Avraam, dar căutați să Mă omorâți, pentru că cuvâtul Meu nu încape în voi. 38. Eu vorbesc ceea ce am văzut la Tatăl Meu, iar voi faceți ceea ce ați auzit de la tatăl vostru. 39. Ei au răspuns și I-au zis: Tatăl nostru este Avraam. Iisus le-a zis: Dacă ați fi fiii lui Avraam, ați face faptele lui Avraam. 40. Dar voi acum căutați să Mă ucideți pe Mine, Omul care v-am spus adevărul pe care l-am auzit de la Dumnezeu. Avraam n-a făcut aceasta. 41. Voi faceți faptele tatălui vostru. Zis-au Lui: Noi nu ne-am născut din desfrânare. Un tată avem: pe Dumnezeu. 42. Le-a zis Iisus: Dacă Dumnezeu are fi Tatăl vostru, M-ați iubi pe Mine, căci de la Dumnezeu am ieșit și am venit. Pentru că n-am venit de la Mine însumi, ci El M-a trimis. 43. De ce nu înțelegeți vorbirea Mea? Fiindcă nu puteți să dați ascultare cuvântului Meu. 44. Voi sunteți din tatăl vostru diavolul și vreți să faceți poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni și nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăiește minciuna, grăiește dintru ale sale, căci este mincinos și tatăl minciunii. 45. Dar pe Mine, fiindcă spun adevărul, nu Mă credeți. 46. Cine dintre voi Mă vădește de păcat? Dacă spun adevărul, de ce voi nu Mă credeți? 47. Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu; de aceea voi nu ascultați pentru că nu sunteți de la Dumnezeu. 48. Au răspuns iudeii și I-au zis: Oare, nu zicem noi bine că Tu ești samarinean și ai demon? 49. A răspuns Iisus: Eu nu am demon, ci cinstesc pe Tatăl Meu, și voi nu Mă cinstiți pe Mine. 50. Dar Eu nu caut slava Mea. Este cine să o caute și să judece. 51. Adevărat, adevărat zic vouă: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac. 52. Iudeii I-au zis: Acum am cunoscut că ai demon. Avraam a murit, de asemenea și proorocii; și Tu zici: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va gusta moartea în veac. 53. Nu cumva ești Tu mai mare decât tatăl nostru Avraam, care a murit? Și au murit și proorocii. Cine te faci Tu a fi? 54. Iisus a răspuns: Dacă Mă slăvesc Eu pe Mine Însumi, slava Mea nimic nu este. Tatăl Meu este Cel care Mă slăvește, despre Care ziceți voi că este Dumnezeul vostru. 55. Și nu L-ați cunoscut, dar Eu Îl știu; și dacă aș zice că nu-L știu, aș fi mincinos asemenea vouă. Ci Îl știu și păzesc cuvântul Lui. 56. Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea și a văzut-o și s-a bucurat. 57. Deci au zis iudeii către El: Încă nu ai cincizeci de ani și l-ai văzut pe Avraam? 58. Iisus le-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă: Eu sunt mai înainte de a fi fost Avraam. 59. Deci au luat pietre ca să arunce asupra Lui. Dar Iisus S-a ferit și a ieșit din templu și, trecând prin mijlocul lor, S-a dus.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
voxdei, evreii de vreme ce nu L-au primit pe Hristos ca fiind Fiul lui Dumnezeu, Mantuitorul a spus: "Ierusalime, Ierusalime, care omori pe proroci si cu pietre ucizi pe cei trimisi la tine; de cate ori am vrut sa adun pe fiii tai, dupa cum aduna pasarea puii sai sub aripi, dar nu ati voit. Iata, casa voastra vi se lasa pustie" (Matei 23, 37-38). Asadar nu mai au statut de popor ales.
Revenind la topic, a spune ca Dumnezeu doreste sa-l omoare pe diavol, duce la ideea ca doreste sa-i omoare si pe cei ce nu implinesc voia Sa. Ori stim ca Mantuitorul a spus ca nu a venit pentru cei drepti, ci pentru cei pacatosi. |
|
||||
|
||||
![]()
Plecand de la afirmatia Sfantului Ioan Damaschin " A fi bun sau rau este mai bine decat a nu fi deloc" putem intelege de ce Dumnezeu accepta respectarea libertati pentru vesnicie a celor care doresc sa traiasca o vesnicie in afara comuniunii cu El. Acelasi Sfant Parinte afirma ca Dumnezeu poate sa- i distruga pe cei pacatosi si pe demoni insa le respecta libertatea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca Unicul Imparat,Domnul Luminii ar dorii sa te distruga pe tine ce-ai zice?Ai fii de acord? |
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu il distruge Dumnezeu pe Satan...? Simplu.
Pentru k Dumnezeu are nevoie de Satan,mai exact de puterea lui de a fermeca si a ispiti credulii oameni,pentru a putea mai apoi sa separe graul de neghina,adica oamenii credinciosi,integri moral si sufleteste,tari in credinta,care au stat impotriva si au rezistat farmecelor si ispitei Satanei,de marea majoritate a plevei,care s-au lasat ispititi de bunavoie si nesiliti de nimeni de Satan,pentru propriile placeri si satisfactii,oricare ar fi ele.... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a vrut Domnul sa-l omoare pe Moise? | lorena29 | Generalitati | 3 | 23.05.2012 14:43:09 |
Egalitatea intre Dumnezeu si diavol . | Templier Knight | Generalitati | 10 | 13.02.2012 20:47:59 |
Diavol schiop | idealist | Exorcismul | 13 | 09.10.2010 19:50:45 |
|