![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă preferi să înțelegi așa... Eu ziceam altcumva, în fine...
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta insa nu inseamna neaparat ca ea ar i vrut sa mearga dar nu a lasat-o dansul...
Acum ce sa mai zic, lumea a sarit in sus cand a murit o psihopata intr-o manastire, insa cine stie cati nu mor si in spitale, sau la ei acasa refuzand tratamentul... Si cand vezi atatia oameni nenorociti, practic, care nu primesc un tratamemt adecvat sau la care nu functioneaza, sau care nu se compliaza ( refuza sa-l mai ia, sau numai au discernamantul necesar), mai ca esti tentat sa crezi ca nu asta e solutia vindecatoare... Si apoi chiar sunt persoane a caror suferinta este la nivel sufletesc si nu se poate vindeca fara ajutorul lui Dumnezeu, sau daca ele nu isi regasesc credinta in El, la acestea e posibil chiar sa nu functioneze nici o medicatie....dupa cum sunt multe alte boli grave, gen cancer, in care succesul terapeutic este influentat decisiv si in mare masura de voia lui Dumnezeu ( adica nimic nu e garantat ca poate functiona fara asta). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tot Dumnezeu i-a dat-o.Apoi dupa ce medicul a prescris tratamentul si pacientul incepe sa faca tratamentul, Dumnezeu incepe sa vindece. Last edited by oaie_cugetatoare; 18.09.2014 at 19:41:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci in concluzie, pentru depresie grava, la medic. |
|
|||
|
|||
![]()
dar intai la Dumnezeu, apoi la medic si apoi iarasi la Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand un doctor nu a putut salva un om, atunci este de inteles, deoarece doctorul este si el om (nu vorbesc aici de malpraxis. Desi si asta poate fi considerata o greseala omeneasca in unele cazuri). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca se pot face ambele in acelasi timp. Sa astepti un semn de la Dumnezeu ca sa te duci la medic nu mi se pare o solutie prea eficienta pentru vindecare... Last edited by abaaaabbbb63; 18.09.2014 at 21:23:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Da.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
( ma tem ca mai degraba la...) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar am vazut cu ochii mei, la o femeie " scapata de la balamuc", sau mb zis " eliberata", am inteles ca mergea acolo doar sa manance si sa doarma cateodata, dar toata vara, cat era ziua de lunga, zacea pe treptele unei farmacii, cand la soare,cand la umbra....si cateodata,'in unele zile, o apuca tipatul, strigatul, injuratul...initial credeam ca poate o supara cineva, ca-i e foame, sete, cald, vrea cafea, tigari, etc, insa nu o supara nimic si nici nu voia ceva anume ( ii dadea lumea de toate); ceea ce o determina sa faca ca toti dracii, din senin, era doar in capul ei... Last edited by fallen; 18.09.2014 at 22:54:17. |
|