![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Saracasmul nu e batjocura.
Ia-o ca pe o ironie, care se vrea constructiva si poate fi constructiva daca nu da de o gura prea dornica sa vorbeasca si urechi prea putin dornic sa asculte. A fi crestin nu inseamna sa minti pe cineva spunandu-i ca e foarte ok cand de fapt nu este, mergand pe propriile picioare si cu o doza de mandrie chiar spre propria pierzare. Stii, sunt persoane care nu sunt prea dotate. Nici fizic printr-o frumusete deosebita, nici material sau din alte puncte de vedere care pot genera interes la prima vedere. Insa pot compensa pentru toate astea cu brio prin caracter. Nu stiu cum stai tu cu fizicul, cu partea materiala ne-ai spus deja, dar caracterul crede-ma ca nu te ajuta deloc. Esti o persoana de un hedonista destul de iesit din comun, mai ales prin capacitatea neobisnuita de a a-l verbaliza si tot sistemul tau de valori este construit din perspectiva asta. Religia si dumnezeu tau, sunt o anexa la o personalitate care probabil o crezi foarte interesanta si atragatoare dar de fapt ascunde un egoism feroce si o agresivitate latenta care poate atinge magnitudini cosmice. Daca nu vei ajunge sa constientizezi aspectele astea si sa le schimbi, ceea ce iti doresti va fi mereu o goana dupa vant. Si sunt lucruri mai rele decat a fi singura. Asta e chiar un lucru bun, un prilej de meditatie. Sunt lucruri mai rele care se pot intampla: sa fii o nevasta inselata, o nevasta batuta, o nevasta parasita. Sunt sigur ca n-ai sa intalnesti multe persoane care sa aiba curajul sa-ti spuna asta, chiar daca isi vor da seama. Dar uite, ca ai avut norocul sa intri aici, chiar daca doar pentru "consolare". Mai departe, depinde de tin daca ai sa pricepi sau nu, oacum sau peste alti 20 ani sau 40 sau abia la Judecata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unii oameni chiar asa sunt si gandesc, mai sunt aici inca cativa care gandesc exact asa si ii stii. Esti prea sensibiloasa, trebuie sa exersezi mai mult stapanirea de sine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai sunt decat in ceea ce priveste religia, in alte privinte nu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca e un troll catolic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Noapte buna la toata lumea! Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In primul nu mi-ai raspuns la intrebari, de ce? Te consideri avantajat pentru ca tu stii lucruri despre mine si eu nu stiu, sa zicem, mai nimic despre tine? Sunt uimita de caracterizarea pe care mi-o faci! Si ma intreb, citesti in stele cumva, sau de unde le-ai scos toate acelea? :D Si Doamne fereste si apara-ma, ce afirmi acolo? Hedonism? Tu stii ce inseamna?? E o acuzatie foarte grava si nefondata, asa ca te rog... Doamne Sfinte si inca trei cruci, cum poti sa spui asa ceva, ba nu, cum poti sa gandesti asa ceva: "personalitate care probabil o crezi foarte interesanta si atragatoare dar de fapt ascunde un egoism feroce si o agresivitate latenta care poate atinge magnitudini cosmice." ?! Asta este chiar strigator la cer! Nu stii nimic despre mine, sa iti fie rusine! Mare rusine! |
|
|||
|
|||
![]()
La modul cum ma jignit AlinB nu a facut-o nimeni vreodata! Eu am povestit ca o tanara fara experienta si visatoare ce sunt ce mi-as dori, niste lucruri absolut firesti si cineva sa vina sa imi spuna ca eu caut placeri? Ce fel de placeri Alin? Nu ti-ar fi rusine sa vorbesti asa cu o fata??? Daca am scris ca as vrea sa fiu sarutata pe frunte inseamna ca sunt hedonista? Sunt egoista da? Cand eu aveam doar 10 lei in portmoneu si venea cineva sa imi ceara pentru un copil bolnav si eu ii dadeam 5 lei de acolo! Numai cate animale ale nimanui am hranit eu! Numai pentru cati copii orfani si batrani am plans ca sunt bolnavi si singuri si nu am cum sa ii ajut si tu imi spui ca sunt egoista? Te vede Dumnezeu Alin pentru nedreptatea pe care mi-o faci! Cum arat eu? Slaba, sunt foarte slaba tocmai pentru ca ma consum atat pentru toata lumea, pt ca nu ii pot ajuta pe toti! Egoista? Egoista cand eu ma pun pe locul 7 intotdeauna, cand am renuntat de atat de multe ori la lucrurile pe care mi le doream in favoarea altora, cand i-am lasat pe altii sa se folosesasca de ideiile mele numai ca sa fie bine, sa fiu acceptata, Cum arat eu? Eu sunt foarte slaba, tocmai pentru ca ma consum atat de mult! Si lumea ma jigneste cateodata si din cauza asta!
![]() ![]() Last edited by Ana Tr.; 09.05.2014 at 00:06:42. |
|