![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ignora-ma si pe mine frate, te rog! Ignora-ne pe toti cei care te-am suparat!
Si zi inainte de dogme si de canoane ca le zici bine. Doar despre oameni zici rau... Last edited by penticostalul; 20.12.2011 at 14:04:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar dumneavoastra ziceti bine ceva? ca nu ziceti bine deloc.
|
|
||||
|
||||
![]()
El le zice-n limbi.
|
|||
|
|||
![]()
Limbi care nu sunt de la Duhul Sfant, cu toata responsabilitatea o spun. Intrebati-l pe penticostal cum a obtinut acele limbi, si o sa va cruciti.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu-s curios.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai nu cred ca E. te iubeste. Iubeste sa spuna/marturiseasca adevarul Bisericii noastre. Eu insa te gasesc simpatic, semeni cu un amic al meu, care a devenit mai anticatolic ca Cerularie si Calvin la un loc, pentru ca o fata catolica a refuzat sa fie cu el. Pe bune, aveti acelasi stil si aceleasi conceptii. Doamne, ce mai rad! |
|
||||
|
||||
![]()
Ușor să nu-ți crape operația!
Sănătate maximă!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Interesant ce se intampla pe acest forum, si mai ales in culisele sale... |
|
|||
|
|||
![]()
Merci, la fel si matale, dar uneori mai sari peste cal cu umorul. Nitica sobrietate nu ti-ar strica. Pacat ca nu ai un terminal, sa te loghezi in el si sa scri "apt-get install sobriety && apt-get remove ridiculous jokes". Stii, deopotriva Sfintii Parinti, precum si puritanii si marii si severii pastori reformati NU cultivau bufoneria gratuita... Sincer, ti-l imaginezi pe Sf. Ioan Damaschin sau pe Sf. Francisc de Assissi, sau pe Calvin, facand "urari" ca ale tale? Stai linistit, ca nu imi "crapa" operatia (habar nu ai ce operatie e, da' tot omu' subiectiv tre' sa ii atace pe ai din echipa ailalta, eh?). Ah, fascinanta coprofagie spirituala, ceva atat de omenesc...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
http://www.ccel.org/ccel/richardson/....x.ii.iii.html Dați scroll până la capitolul cu pricina (cap. 46) și veți găsi exact așa: [i]Those who lived in accordance with Reason are Christians, even though they were called godless, such as, among the Greeks, Socrates and Heraclitus and others like them; among the barbarians, Abraham, Ananiah, Azariah, and Mishael, and Elijah, and many others, whose deeds and names I forbear to list, knowing that this would be lengthy. So also those who lived without Reason were ungracious and enemies to Christ, and murderers of those who lived by Reason. But those who lived by Reason, and those who so live now, are Christians, fearless and unperturbed. Oare acum vă veți cere scuze, sau așteptăm să crească cireșe pe scaunul domnului Theodor ? Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
MOASTELE CATOLICE | pacatoasa.. | Moaste | 179 | 09.12.2016 14:50:58 |
Rusinea de a fi ortodox sau politicianul ortodox in Europa unita | mihaiB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 08.08.2012 13:13:45 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Nunta ortodox rit nou cu ortodox rit vechi | Lumi79 | Nunta | 2 | 05.01.2007 14:05:29 |
|