Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2011, 13:09:45
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Parcă am citit undeva că fertilizarea in vitro înseamnă formarea mai multor membrioni, dintre care doar unul supraviețuiește. Așa e?
Exact. Acesta e si motivul pentru care Bisericile noastre sunt impotriva. Practic, ca sa se nasca un copil, sunt ucisi mai multi.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2011, 13:32:05
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Exact. Acesta e si motivul pentru care Bisericile noastre sunt impotriva. Practic, ca sa se nasca un copil, sunt ucisi mai multi.
E oribil ce pot face unii oameni.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2011, 14:49:59
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Citat:
E oribil ce pot face unii oameni.
Esti drastica! Saracii vor copii cu orice pret, poate unii care nu au practicat metode de contraceptie. Acum decizia le apartine daca apeleaza sau nu la aceasta metoda.
Vechi 05.02.2011, 15:09:05
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Esti drastica! Saracii vor copii cu orice pret, poate unii care nu au practicat metode de contraceptie. Acum decizia le apartine daca apeleaza sau nu la aceasta metoda.
In traducere: decizia le apartine daca pentru a avea un copil omoara 5.

Scopul vietii nu este a avea copii cu orice pret. De fapt esti pe drumul gresit cand vrei ceva (in afara de mantuire) cu ORICE pret.
Vechi 05.02.2011, 15:11:46
dianagroza's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
In traducere: decizia le apartine daca pentru a avea un copil omoara 5.

Scopul vietii nu este a avea copii cu orice pret. De fapt esti pe drumul gresit cand vrei ceva (in afara de mantuire) cu ORICE pret.
Pai nu? Nu-i judec eu. Habar nu am daca e o regula ca sa aiba unul, omoara 5. Ma gandesc la dorinta de a fi mama, unele cred ca isi pierd capul. Vorbesc din proprie experienta, adica dorinta de a fi mama, dar nu as apela la asa metode, merg pe ideea traditionala.

Corect.
Vechi 05.02.2011, 18:42:49
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
Pai nu? Nu-i judec eu. Habar nu am daca e o regula ca sa aiba unul, omoara 5. Ma gandesc la dorinta de a fi mama, unele cred ca isi pierd capul. Vorbesc din proprie experienta, adica dorinta de a fi mama, dar nu as apela la asa metode, merg pe ideea traditionala.

Corect.
Sincer, când am zis asta, m-am gândit la medicii care fac fertilizarea in vitro.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2011, 18:57:10
dianagroza's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Sincer, când am zis asta, m-am gândit la medicii care fac fertilizarea in vitro.
Esti o scumpa, dar cand doctorii fac un avort la 3 luni, sau pana, cand e format considerabil copilul... Cu ce inima poti tine in mana bucati rupte dintr-un copil.
Cand eram in scoala generala, in clasa a 6-a cred, ne-au adus la ora de biologie un filmulet cu copii avortati si cum se face un avort. Am ramas marcata!
Abia acum stau si ma gandesc ca nu i-a ajutat capul prea mult pe profesorii aia de ne-au aratat asa ceva...
Vechi 05.02.2011, 19:17:08
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
Esti o scumpa, dar cand doctorii fac un avort la 3 luni, sau pana, cand e format considerabil copilul... Cu ce inima poti tine in mana bucati rupte dintr-un copil.
Cand eram in scoala generala, in clasa a 6-a cred, ne-au adus la ora de biologie un filmulet cu copii avortati si cum se face un avort. Am ramas marcata!
Abia acum stau si ma gandesc ca nu i-a ajutat capul prea mult pe profesorii aia de ne-au aratat asa ceva...
E o melodie care începe cu o poveste. Un copil vede niște poze cu embrioni, fără să știe despre ce era vorba, și a întrebat "Cine a rupt copilul?". De aici reiese faptul că aveau deja formă umană, dacă și un copil și-a dat seama că erau copii. Reiese și cruzimea avortului.

Vă avertizez că acest videoclip are poze cu embrioni avortați:
http://www.youtube.com/watch?v=zqVYh...eature=related
Reply With Quote
Vechi 05.02.2011, 19:22:55
dianagroza's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Vă avertizez că acest videoclip are poze cu embrioni avortați:
http://www.youtube.com/watch?v=zqVYh...eature=related
Nu m-as mai uita la un asa filmulet. Mi s-ar rupe inima...
Vechi 05.02.2011, 19:39:28
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Implicit

Este extrem de dureros sa-ti vezi copil avortat spontan, intr-o caserola....Sa-l vezi aproape format, cu caputul mare, manute micute, cu locul ochisorilor vizibil.....Te doare, si te doare atat de tare incat....se poate intampla sa nu mai vrei o noua experienta....in incercarea de a fi mama...Se intampla...
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Avortul- canon de pocainta annajanette Generalitati 192 11.12.2013 21:45:32
Avortul selectiv Mihnea Dragomir Stiri, actualitati, anunturi 22 04.06.2012 23:54:52
STOP avortul in Romania Floare de lotus Umanitare 9 26.04.2011 21:43:26
AVORTUL roxanica Generalitati 170 16.02.2008 23:00:39
AVORTUL! Tudor Generalitati 526 08.09.2007 14:16:46