![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
A cauta prin toate mijloacele sa faci bine.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In primul rand, banii de pomelnic, lumnari, publicatii ortodoxe, sunt niste sume ridicole. Mi-e sincer risome de mine si de altii care cheltuiesc cateva nu mai mult de cateva sute de mii pe luna pentru lucrurile spirituale in timp ce risipesc milioane pe lucruri materiale, unele poate nu neaparat necesare. In orice caz, mi se pare normal sa ceri bani pentru un ziar care se face cu bani si ca biserica sa astepte bani pentru ca lucrurile care se fac in Biserica mai sunt si materiale. 40 lumanari adica cam 20 ron ti se pare mult? Daca ai boala zgarceniei, e normal sa ti se dea cate un canon care implica si lepadarea a ceva bani, chiar daca e mai mult simbolic. Cartea cred ca te pune sa o cumperi ca sa o mai si citesti, acum daca tu vrei doar sa cheltuiesti fara sa te folosesti, e problema ta.. Si daca crezi ca duhovnicul tau e prea .. costisitor poti sa-l schimbi. In ceea ce priveste nunta si botezul, e normal sa se perceapa niste bani. Macar pentru ca in restul anului respectivii nu prea isi mai aduc aminte ca parohia mai are nevoie si de bani. E adevarat, unii preoti cer niste sume exagerat de mari, din ce am auzit. Dar prost nu e cine cere mult, ci cine da mult. Si se cere mult, pentru ca se da mult. Altfel pretentiile ar scade corespunzator. Vechea lege a cererii si ofertei. Si nimeni nu te impiedica sa te interesezi inainte cat ai de platit si sa-ti alegi in functie de asta (daca e cel mai important) biserica unde sa ti se oficieze slujba. Ca asa cu Iar chitantierele credeam ca au sa te bucure, asa poti fi sigur ca banii nu ajung in locuri gresite, nu? Last edited by AlinB; 21.02.2010 at 01:23:19. |
|
||||
|
||||
![]()
Principiilor...ce vorbesti??? Principiile alea care m-au facut sa ma oripilez cand i-am vazut cu punga la gura...si cu zambetul sfidator aruncat pe deasupra ei? Sa fim seriosi...nu stiu care dintre noi oscileaza intre roz si negru, dar cu siguranta nu eu! In marea lor majoritate, aurolacii sunt intr-un fel anume, pentru ca asta vor..se complac in situatia aia, au anturajul lor, au un stil de viata....si poate ca nu cer, dar nicidecum pentru ca ar fi timizi sau demni, stai tu linistit...sustrag discret una alta!
|
||||
|
||||
![]()
Si eu m-am gandit ca e sigur din neamul lui Hagi Tudose...si de aceea nici nu ii dau sanse sa ajunga la insuratoare, asa ca poate taia Nunta de pe listuta, fericit ca nu tre sa mai scoata bani din buzunar pentru singurul eveniment la care ar fi trebuit macar sa se imbrace singur!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt foarte multi care nici nu fura si nici nu cersesc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar asta mi se pare nedrept. Biserica e pentru toti. Pai admiti cheltuirea a milioane de lei pe alte lucruri deci la tine nici nu se pune problema sa nu ai bani de biserica. Si nu inteleg ce nume ai fi vrut sa imi pun. Daca e site crestin ortodox democratia dispare automat?
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 21.02.2010 at 01:55:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai frate sunt destule Sfinte Manastiri unde nu ti se cer bani pentru pomenirea la Sfanta Liturghie si alte pomelnice.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost | Alina-Ana_Truta | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 24.04.2008 13:56:47 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|