Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.02.2010, 20:28:06
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de podolski_2 Vezi mesajul
Eu am fost adventist.
M-am intors la Ortodoxie.

Acestea sunt metode adventiste te a te convinge ca au dreptate.
Intr-o carte citita mai demult chiar era metoda asta , cu comentarea crezului si laudadu-i unele fragmente.

Erau mai multe metode ... si puncte de discutii prin care sa atraga oameni.

Acesta era unul dintre ele(cel cu crezul)..ii invata cum sa vb cu un ortodox si despre ce...ca sa il converteasca.

Cica puncte comune...haha ...ei nu cauta puncte comune , e o plasa intinsa dar faza este ca pe acest forum sunt prea multi cunoscatori ale falselor prorocii.
Eu daia m-am intors. Nu urmez un profet fals, dand vina pe Dumnezeu ca nu a vazut de mana Lui sau ca i-a vb in limbi straine.

Si celor care vb mereu despre falsele prorocii le multumesc. Prin unul ca ei m-au intors la credinta, EI. Prin aratarea prorocirilor false ale impostoarei...elena alba.

Io cred ca exagerezi putin, topicu s-a vrut centrat pe un singur subiect, sa descoperim ce avem in comun, nu sa ne convertim unii pe altii, eu chiar vad subiectul topicului de bun simt dar s-a deviat mult de la ceea ce se vroia a fi

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Vechi 27.02.2010, 13:53:10
susica's Avatar
susica susica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.01.2010
Implicit ,,Dumnezeu cu noi,,

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
rog pe cineva să posteze pe puncte crezul ortodox, să vedem dacă avem ceva în comun.
Mulțumesc.
,,Pe Dumnezeu dragutu si pe Maica Domnului,, IISUS HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU,,cred doamne ,ajuta necredintei mele,,

~~~~~~~~~~~Crezul - Simbolul credinței ~~~~~~~~~-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~SfantaTreime~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cred intr-unul Dumnezeu Tatal atottiitorul, facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si al nevazutelor.

Si intr-unul Domn Iisus Christos, Fiul lui Dumnezeu, unul nascut, care din Tatal s-a nascut inainte de toti vecii; lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut iar nu facut; cel de o fiinta cu Tatal prin care toate s-au facut;

Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire s-a pogorat din cer si s-a intrupat din Duhul Sfant si din Maria Fecioara si s-a facut om;

Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat, a patimit si s-a ingropat;
Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi;

Si S-a suit in ceruri si sade de-a dreapta Tatalui.
Si iarasi va sa vina cu marire sa judece viii si mortii, a carui imparatie nu va avea sfarsit.

Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata facatorul, care din Tatal purcede; cela ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si marit, carele a grait prin prooroci.

Si intr-una, sfanta, soborniceasca si apostoleasca Biserica.
Marturisesc un botez pentru iertarea pacatelor.
Astept invierea mortilor.
Si viata veacului ce va sa vie. amin !si ne inchinam de 3 ori facem 3 inchinaciuni,

Last edited by susica; 27.02.2010 at 14:00:21.
Vechi 27.02.2010, 14:29:19
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Gunoiul adventist nici nu merita sa fie comparat cu Biserica, insusi lucru asta e o atrocitate.
Vechi 27.02.2010, 20:17:49
copacel
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Gunoiul adventist nici nu merita sa fie comparat cu Biserica, insusi lucru asta e o atrocitate.
Danut, hai sa comparam credinta ta (cea curata) cu ceea ce ne invata Crezul Ortodox. Cate puncte din Crez nu accepti?
Vechi 27.02.2010, 21:34:58
 Remus 's Avatar
Remus  Remus  is offline
Member

Data înregistrării: 24.02.2010
Locație: Bucuresti
Implicit Quod licet Iovi,non licet bovi!

ca noi intre noi ortodocsii ne mai permitem sa venim cu intrebari puerile si uneori prostesti
, dar cerem lamurirea cu smerenie si de aceea gasim aici raspunsul cu tolerantza si caldura
DAR sectarii oricare ar fi ei , cer lamurirea cu viclenie , numa asa sa ne sminteasca , e bine
de evitat orice fel de infratzire , colaborare (pe orice teme !!!) caci astia sunt libidinoshi peste masura, nu mai scapi de ei,se baga ca raia ,de aia atarna pe la metrou ,bat pe la ushile oamenilor ,te agreseaza pe strada "nu vrei o Biblie hacuita,e gratis?" ca sa ingroashe numarul pacalitilor!
ECUMENISMUL SI SECTELE au cam acelashi numitor comun SATANA!!!(am spus "cam" caci unele secte sunt tributare lui Belzebut, altele lui Lucifer, altele lui Aghiutza,etc)si saracii nici nu stiu!...
Unirea tuturor credintzelor ar putea avea loc intr-un singur sens : TOATE cultele sa se intoarca la Credintza MAMA-ORTODOXIA FARA NICI O PRETENTZIE CU TOTALA SMERENIE!!!
si atunci da ba baietzi hai sa facem ecumenism
altfel e o asa un parfum de masele stricate mama mama!
as fi vrut sa nu fiu asa venal, iertati-ma fratzi ortodocsi...
Doamne Iarta-ma!
Vechi 27.02.2010, 22:03:49
copacel
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Remus Vezi mesajul
ECUMENISMUL
Unirea tuturor credintzelor ar putea avea loc intr-un singur sens :
si atunci da ba baietzi hai sa facem ecumenism
Remus, vad ca ai un punct comun cu adventistii. Nici ei nu agreeaza ideea ecumenismului.
Vechi 11.06.2010, 10:58:20
Scotianul
Guest

Implicit Am mai auzit chestia asta in Belfast

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
dar in loc de ,,adventist"era ,,protestant"iar ,,Biserica"era denumirea pt cea catolica.Acolo,genul acesta de afirmatii reciproce s-a terminat cu un razboi religios intern care nu si-a spus ultimul cuvant nici astazi.Au murit oameni nevinovati,uni dintre ei nici macar interesati de asemenea probleme.Doar ca au picat in locul nepotrivit la momentul nepotrivit.Adica cand punea unul o bomba ca sa curete ,,gunoaiele" protestante/catolice.
Intr-un final,dupa ce se spalau strazile de singe,majoritatea au ajuns aici
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ing_Places.png
Daca morti se odihnesc in pace>mai exista foarte multe strazi in care casele poarta pe ele mesajele acelor zile intunecat si sangeroase
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rickfergus.jpg
Aveam si poze un pic mai dure>case in flacari,cadavre sfartecate si singe peste tot.Inclusiv una cu o fetita facuta praf de o explozie a unei bombe.Am renuntat sa le mai postez.Cam asta am avut de spus despre notiunea de ,,atrocitate"
Vechi 18.03.2010, 19:26:31
caryna caryna is offline
Member

Data înregistrării: 18.03.2010
Implicit Imi cer scuze daca deranjez dar ajutati-ma

AJUTATI-MA VA ROG FRUMOS CA NU STIU CE SA FAC: m-am inregistrat pe acest forum si dupa 3 zile mi s-a inchis contul fara sa-i fac nimic. Am primit un mesaj de la TINA OUMAR ( daca vezi acest mesaj te rog sa-mi trimiti emai la bellisima_one@yahoo.com) si nu pot sa ma loghez, imi zice ca a expirat contul sau ca acest cont nu mai este valabil dar nu stiu de ce mi se intampla toate astea. Ajutati-MA VA ROG

Am mai facut un cont pe alta adresa de mess si la fel mi s-a intamplat. M-am logat, totul a fost bine dar dupa 3 sau 4 zile mi s-a inchis contul si nu pot sa intru pe forum sau sa-mi vad mesajele, am un mesaj de la COJANET( daca vezi acest mesaj te rog sa-mi trimiti mail la bellisima_one@yahoo.com). MULTUMESC PT INTELEGERE. DOAMNE AJUTA

Acum mi-am facut alta adresa de mess si m-am inregistrat pe acest forum ca sa ma puteti ajuta. Va rog frumos ajutati-ma ca nu stiu cum sa-mi activez celalalte 2 inregistrari pe acest forum ca sa-mi vad mesajele de la TINA OUMAR si COJANETE.

Va rog sa-mi trimiteti sfaturi, cum sa fac sa-mi activez contulpe forum la adresa de mail bellisima_one@yahoo.com ca poate peste cateva zile mi se inchide si inregistrarea asta de pe forum. AJUTATI-MA VA ROG DIN TOT SUFLETUL
Vechi 27.06.2010, 00:11:53
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Rog pe cineva să posteze pe puncte crezul ortodox, să vedem dacă avem ceva în comun.
Mulțumesc.
Aveti un nume de profil foarte interesant ,parca este numele unui dinozaur ma insel ?
Vechi 27.06.2010, 00:26:23
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihele_m Vezi mesajul
Aveti un nume de profil foarte interesant ,parca este numele unui dinozaur ma insel ?
Vă înșelați. Este un simplu numeral ordinal latin și înseamnă "al 35-lea".
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 20:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 22:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 22:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 23:03:42