![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Io cred ca exagerezi putin, topicu s-a vrut centrat pe un singur subiect, sa descoperim ce avem in comun, nu sa ne convertim unii pe altii, eu chiar vad subiectul topicului de bun simt dar s-a deviat mult de la ceea ce se vroia a fi
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
~~~~~~~~~~~Crezul - Simbolul credinței ~~~~~~~~~- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~SfantaTreime~~~~~~~~~~~~~~~~~ Cred intr-unul Dumnezeu Tatal atottiitorul, facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si al nevazutelor. Si intr-unul Domn Iisus Christos, Fiul lui Dumnezeu, unul nascut, care din Tatal s-a nascut inainte de toti vecii; lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut iar nu facut; cel de o fiinta cu Tatal prin care toate s-au facut; Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire s-a pogorat din cer si s-a intrupat din Duhul Sfant si din Maria Fecioara si s-a facut om; Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat, a patimit si s-a ingropat; Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi; Si S-a suit in ceruri si sade de-a dreapta Tatalui. Si iarasi va sa vina cu marire sa judece viii si mortii, a carui imparatie nu va avea sfarsit. Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata facatorul, care din Tatal purcede; cela ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si marit, carele a grait prin prooroci. Si intr-una, sfanta, soborniceasca si apostoleasca Biserica. Marturisesc un botez pentru iertarea pacatelor. Astept invierea mortilor. Si viata veacului ce va sa vie. amin !si ne inchinam de 3 ori facem 3 inchinaciuni, Last edited by susica; 27.02.2010 at 14:00:21. |
|
|
|||
|
|||
|
Gunoiul adventist nici nu merita sa fie comparat cu Biserica, insusi lucru asta e o atrocitate.
|
|
|
|||
|
|||
|
Danut, hai sa comparam credinta ta (cea curata) cu ceea ce ne invata Crezul Ortodox. Cate puncte din Crez nu accepti?
|
|
|
||||
|
||||
|
ca noi intre noi ortodocsii ne mai permitem sa venim cu intrebari puerile si uneori prostesti
, dar cerem lamurirea cu smerenie si de aceea gasim aici raspunsul cu tolerantza si caldura DAR sectarii oricare ar fi ei , cer lamurirea cu viclenie , numa asa sa ne sminteasca , e bine de evitat orice fel de infratzire , colaborare (pe orice teme !!!) caci astia sunt libidinoshi peste masura, nu mai scapi de ei,se baga ca raia ,de aia atarna pe la metrou ,bat pe la ushile oamenilor ,te agreseaza pe strada "nu vrei o Biblie hacuita,e gratis?" ca sa ingroashe numarul pacalitilor! ECUMENISMUL SI SECTELE au cam acelashi numitor comun SATANA!!!(am spus "cam" caci unele secte sunt tributare lui Belzebut, altele lui Lucifer, altele lui Aghiutza,etc)si saracii nici nu stiu!... Unirea tuturor credintzelor ar putea avea loc intr-un singur sens : TOATE cultele sa se intoarca la Credintza MAMA-ORTODOXIA FARA NICI O PRETENTZIE CU TOTALA SMERENIE!!! si atunci da ba baietzi hai sa facem ecumenism altfel e o asa un parfum de masele stricate mama mama! as fi vrut sa nu fiu asa venal, iertati-ma fratzi ortodocsi... Doamne Iarta-ma! |
|
|
|||
|
|||
|
Remus, vad ca ai un punct comun cu adventistii. Nici ei nu agreeaza ideea ecumenismului.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intr-un final,dupa ce se spalau strazile de singe,majoritatea au ajuns aici http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ing_Places.png Daca morti se odihnesc in pace>mai exista foarte multe strazi in care casele poarta pe ele mesajele acelor zile intunecat si sangeroase http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rickfergus.jpg Aveam si poze un pic mai dure>case in flacari,cadavre sfartecate si singe peste tot.Inclusiv una cu o fetita facuta praf de o explozie a unei bombe.Am renuntat sa le mai postez.Cam asta am avut de spus despre notiunea de ,,atrocitate" |
|
|
|||
|
|||
|
AJUTATI-MA VA ROG FRUMOS CA NU STIU CE SA FAC: m-am inregistrat pe acest forum si dupa 3 zile mi s-a inchis contul fara sa-i fac nimic. Am primit un mesaj de la TINA OUMAR ( daca vezi acest mesaj te rog sa-mi trimiti emai la bellisima_one@yahoo.com) si nu pot sa ma loghez, imi zice ca a expirat contul sau ca acest cont nu mai este valabil dar nu stiu de ce mi se intampla toate astea. Ajutati-MA VA ROG
Am mai facut un cont pe alta adresa de mess si la fel mi s-a intamplat. M-am logat, totul a fost bine dar dupa 3 sau 4 zile mi s-a inchis contul si nu pot sa intru pe forum sau sa-mi vad mesajele, am un mesaj de la COJANET( daca vezi acest mesaj te rog sa-mi trimiti mail la bellisima_one@yahoo.com). MULTUMESC PT INTELEGERE. DOAMNE AJUTA Acum mi-am facut alta adresa de mess si m-am inregistrat pe acest forum ca sa ma puteti ajuta. Va rog frumos ajutati-ma ca nu stiu cum sa-mi activez celalalte 2 inregistrari pe acest forum ca sa-mi vad mesajele de la TINA OUMAR si COJANETE. Va rog sa-mi trimiteti sfaturi, cum sa fac sa-mi activez contulpe forum la adresa de mail bellisima_one@yahoo.com ca poate peste cateva zile mi se inchide si inregistrarea asta de pe forum. AJUTATI-MA VA ROG DIN TOT SUFLETUL |
|
|
||||
|
||||
|
Aveti un nume de profil foarte interesant ,parca este numele unui dinozaur ma insel ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Vă înșelați. Este un simplu numeral ordinal latin și înseamnă "al 35-lea".
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 22:07:28 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 23:03:42 |
|
|