![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma gandeam Cristian, oare prietenii nostri mai vechi, Maria 55, Elena, va-iubesc, Andrei Cozia, Colors Liviu, Daniela urzicuta, rebelul si sunt doar cateva nume ce mi-au venit acum pe loc in minte ..ce mai fac? Dragii mei daca cititi aceste mesaje..sa stiti ca nu v-am uitat.. Aveti locul vostru in inimile noastre. Sarbatori fericite si voua celor ce doar citit din umbra, sarbatori fericite si voua celor care ati ales sa plecati din n motive, sarbatori fericite si sa nu ne uitati...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Si pentru a nu ramane niste simpli frati vitregi, vorbind doar aici pe net, propun sa ne vorbim in si prin rugaciune, ori de cate ori putem si ori de cate ori simtim nevoia, devenind adevarati frati intru Hristos !
|
||||
|
||||
![]()
...poate fiecare are un pomelnic personal in care ii are trecuti pe cei pt care se roaga...pe cei dragi... pe prieteni si neprieteni... Eu sustin o idee aceea de a pomeni la rugaciune anumite persoane pe care poate nu le cunosc, sau nu am o legatura de apropiere fata de ele, dar pe care le pomenesc cu gandul ca nu stiu eu cand poate imi va auzi Dumnezeu rugaciunea si va milui pe cel in necaz... poate isi va aduce aminte ca cineva l-a pomenit in rugaciune si Se va milostivi de el... Eu asa am gandit!!! Va rog sa ma iertati daca am spus ceva care nu v-a mangaiat sufleteste ci vi s-a parut a fi mandrie!!! Recunosc asta, am mandrie, dar ma lupt sa dobandesc mila lui Dumnezeu si pt mine!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pai putini cred ca sunt cei care vor sa inainteze un pas,sa isi lase adresa de messenger.E o foarte idee buna cea cu rugaciunea .
|
|
|||
|
|||
![]()
Candva si eu credeam in oameni asa cum faceti voi. Ba mai mult plecam la randu-mi genunchii la ora stabilita asteptand cu inima intinsa sa intalnesc pe fratele si sora mea. Dar ei lipseau..insa a venit Hristos si a umplut golul. Acum desi multi au ales sa plece, sa uite, o farama din ei a ramas. A ramas pentru a le da posibilitatea de a se intoarce Acasa cand vor obosi. Ma bucur ca aveti dragoste fratilor, ma bucur pentru tineretea voastra, pentru ravna voastra. Maica Domnului sa va tina asa!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sa crezi in oameni ! Sa-i iubim asa cum sunt! Nimeni nu-i mai presus fata de celalalt ! Avem porunca sa ne iubim unul pe altul ! De ne certam, polemizam, ne dojenim , nu inseamna ura , iar supararea de trece instantaneu , nu-i suparare ci o mahnire, ca o umbra ce trece precum a venit. Cel ce tine minte raul , are intradevar o problema, in rest, sa credem in oameni , caci iubire fara incredere, e vorba desarta, e precum, te iubesc dar plec de langa tine si atunci se pune intrebarea fireasca : "pe cine mai iubim ? ".Deci sa credem in oameni . Obligatoriu ! ! !
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce ne da Dumnezeu , nu putem primi de la om.
Constat cu mare bucurie cat de inspirata esti, Jenica. Un Craciun fericit va urez tuturor! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne cunoastem sfintii romani! | glykys | Diverse Sarbatori | 97 | 27.09.2014 14:26:12 |
Mari romani pe care masonii nu doresc sa-i cunoastem | UNNOOM | Generalitati | 80 | 22.03.2013 02:01:16 |
Sa ne cunoastem credinta de diacon Gheorghe Babut | vidoveczandrei | Resurse ortodoxe on-line | 5 | 03.07.2010 17:04:09 |
De ce Dumnezeu nu ingaduie sa ne cunoastem momentul mortii? | RusuDenisaFelicia | Intrebari utilizatori | 4 | 15.05.2010 21:56:46 |
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. | Remus-Emilian | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 19.01.2007 23:22:02 |
|