![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar ce te faci in cazul femeilor cu risc ridicat de a muri (de ex dupa 3 cezariene, cancer, etc). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
raman la parerea mea. orice ati face - e un pacat sa te feresti a face copii. prin orice metoda. si daca nu credeti, intrebati-va duhovnicul. Doamne ajuta! [/quote] Si de unde stii matale ce a facut boierul Motoc? si daca nu era "basica de porc" SIDA, alte boli transmisibile, copii cu probleme, ar fi acoperit pamantul. Si daca tot a fost folosita pe timpul profetilor...spune ceva nu? Acum iti spun un caz care m-a impresionat. Un cuplu de tineri cu credinta in D-zeu si iubire s-au hotarat sa se casatoreasca, dar tragedia e ca tanara are hepatita B( infectata in urma unei perfuzii) si cu toate astea el a acceptat sa se casatoreasca stiind riscurile. Si iata ca folosesc vaccinul si "besica" pentru a evita infectarea lui cu hepatita B. Iar un potential copil s-ar naste infectat cu hepatita B. Tragedia si mai mare e ca acest cuplu isi doreste un copil dar riscurile sunt foarte mari. Doar pentru hepatita C s-a gasit cica remediul si nu 100% cu succes la toate persoanele bolnave. Hepatita B e definitiva (pana acum) sa speram ca omanii de stiinta vor descoperi un tratament eficace si pentru virusul asta blestemat. Asa ca prezervativul nu a fost el chiar nascocit de tulburati...Daca prostimea nu l-a folosit...inseamna ca o parte din preotime se va duce in iad pentru ca si-au protejat nevestele? Prezervativul pare amuzant...dar daca adancesti detaliile si vezi si profunzimea problemelor...iti vine sa plangi scuze , a iesit aiurea postarea asta |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
de aceea dragelor, lasati-va in mila Lui Dumnezeu ca nu stiti cand vine ceasul si nici clipa. paziti-va mai mult sufletul decat trupul. Domnul si Maica Domnului sa va binecuvanteze! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu va cer sa fiti tari, in speranta ca ma voi incuraja si pe mine. insa nu stiu ce imi rezerva viitorul. nu pot decat sa ma rog si sa sper ca, pentru rugaciunile luminitei mele, sa ajung si eu langa ea la timpul potrivit. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si de unde stii matale ce a facut boierul Motoc? si daca nu era "basica de porc" SIDA, alte boli transmisibile, copii cu probleme, ar fi acoperit pamantul. Si daca tot a fost folosita pe timpul profetilor...spune ceva nu? Acum iti spun un caz care m-a impresionat. Un cuplu de tineri cu credinta in D-zeu si iubire s-au hotarat sa se casatoreasca, dar tragedia e ca tanara are hepatita B( infectata in urma unei perfuzii) si cu toate astea el a acceptat sa se casatoreasca stiind riscurile. Si iata ca folosesc vaccinul si "besica" pentru a evita infectarea lui cu hepatita B. Iar un potential copil s-ar naste infectat cu hepatita B. Tragedia si mai mare e ca acest cuplu isi doreste un copil dar riscurile sunt foarte mari. Doar pentru hepatita C s-a gasit cica remediul si nu 100% cu succes la toate persoanele bolnave. Hepatita B e definitiva (pana acum) sa speram ca omanii de stiinta vor descoperi un tratament eficace si pentru virusul asta blestemat. Asa ca prezervativul nu a fost el chiar nascocit de tulburati...Daca prostimea nu l-a folosit...inseamna ca o parte din preotime se va duce in iad pentru ca si-au protejat nevestele? Prezervativul pare amuzant...dar daca adancesti detaliile si vezi si profunzimea problemelor...iti vine sa plangi scuze , a iesit aiurea postarea asta [/quote] Pai, Dilema, aici vorbeam despre cat de permisa este folosirea prezervativului ca metoda de contraceptie, nu ca sa nu se infecteze careva cu vreo boala de la sot/sotie. Aici doar un preot poate discuta care este sensul relatiei intime si casatoriei facuta in deplina cunostinta de cauza privind boala celui in cauza, daca nasterea de copii nu este recomandata. Ar fi o discutie prea lunga. Cat despre mama lui Stefan cel Mare, ai bunatatea de a citi bine mesajele, aici vorbesc despre postarea lui Rebellu, chiar tu ai dat quote pe ea, dar te intrebi unde scrie de mama lui Stefan. Spui ca pe timpul profetilor se folosea basica de porc, insa tot ce faceau oamenii pe timpul profetilor era si bineplacut lui Dumnezeu? Si sodomia, gomoria, onania se faceau tot pe timpul profetilor, si stim ca Dumnezeu a pedepsit greu pe cei care aveau asemenea practici. Si asta este doar un exemplu, mai sunt foarte multe asemenea. Mie nu mi se pare deloc amuzant, cum spui tu, prezervativul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica reformata din Timisoara si metodele de racolare a membrilor | FiulRisipitor | Biserici Protestante | 12 | 07.09.2017 15:23:48 |
Metode contraceptive | Andra_07 | Nunta | 74 | 15.12.2012 15:21:20 |
Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 11:37:36 |
Istorioara despre avort | spre_rasarit | Generalitati | 53 | 09.04.2011 21:18:44 |
Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 19:13:14 |
|