![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
vsovi, interesant cum ai explicat tu, vad ca stii ceva biologie. Astfel incat eu nu prea stiu deloc, parca s-a prins ceva de mine, dar totusi m-ai bagat in ceata...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Raspunsuri pertinente putem gasi si la intrebarile :Care sunt cauzele care genereaza necazurile noastre cotidiene ? Cum putem noi sa ne salvam si sa iesim din aceste crize ? Cum putem sa ne vindecam arborele genealogic al familiei noastre si neamului nostru ? Toate raspunsurile le gasim in cartea mai sus mentionata.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cat a s vrea sa ma stiu sa ma rog cum trebuie, nu vreau sa patrund taine, vreau doar sa stiu a ma ruga cum trebuie pentru a gasi liniste in tot convoiul de tulburari pe care le am in suflet...
|
|
|||
|
|||
![]()
:cool:Ma indoiesc ca este suficienta rugaciunea ca sa ni se descopere noua unele taine...apoi sfintii carora li se descopereau taine,pastrau discretie.Nu cred ca Dumnezeu descopera oricui tine cateva posturi si zice cateva rugaciuni..e nevoie de un exercitiu spiritual mai indelungat,de asceza.Parca asa citisem eu .Eu una nu-mi doresc sa mi se descopere nimic,fiindca nu ma indoiesc de nimic,iar in privinta rugaciunii,cred ca cea mai ascultata este rugaciunea venita din inima,este nepretuita,cu cuvinte ticluite de sufletul tau insetat de Dumnezeu,iar cateva lacrimi venite tot din suflet cred ca valoreaza mai mult decat toate acatistele la un loc citite pe nerusuflate asa cum obisnuim unii sa facem(eu de ex.).Acatistul de multumire si de pocainta -poti incepe cu ele Veilur,apoi exista atatea acatiste..ale atator Sfinti,Paraclisul Maicii Domnului.etc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
este de ajuns sa te gandesti la pacate ,la cele mai grave,ori poate tu nu ai inca(nu e timpul trecut;)la Bunatatea si ingaduinta cu care Dumnezeu ne priveste in continuare,la impietrirea sufletului tau ..eu personal in putinele mele momente de rugaciune adevarata(rare momentele) ma vad atat de jos.de josnica fiinta(si crede-ma ca am de ce sa ma vad asa) si ma cutremur cat sunt de insensibila,de neinsemnata..si plang,am reusit sa-mi depasesc obsesia ca eu sunt cea mai buna,sunt unica,sunt cool,arat exceptional.Acum reusesc sa ma vad asa cum de fapt sunt,inainte aveam o impresie un pic deformata despre mine si sinele meu,despre eul meu(daca vrei si ageezi expresia)...Incearca sa fii obiectiv inainte sa te apuci sa te analizezi singur.
|
|
||||
|
||||
![]()
VSOVIPRIMA IDEE EMISA DE TINE NU E DELOC FALSA CI F. ADEVARATA.Apoi e vb de genele recesive si dominante .Daca pacatele sint mai multe si cumulate pe mai multe generatii ,sansa ca genele recesive sa devina dominante prin asociere cumulativa este reala.dc predecesorii fac fapte bune sansele ca genele recesive sa se cupleze si sa dea o anumita infirmitate este mai mica,darCEL CARE MANEVREAZA IMBINAREA GENELOR CA ELE ,CELE RECESIVE SA DEVINA DOMINANTE O FACE MAESTRUL CEL MARE -DUMNEZEU;ca de aceea zice el ca pt cel care se indreapta si iubeste dreptatea si adevarul ca SE VA MILOSTIVI PINA LA AL 10 NEAM.cARTEA CARAREA IMPARATIEI ESTE UNICA SI ESTE SCRISA DE UN SFINT-ARSENIE BOCA.MERITA SA O CITESTI SI INTUIESC EU CA TE VA INTERESA F. MULT SI NU TE VEI PLICTISI CITID-O ,ea oferind cititorului o adevarata revelatie pe problema tratata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pacatele parintilor prin copii | moshu | Generalitati | 6 | 03.04.2014 16:49:31 |
Sfintii nostri dragi | laurastifter | Generalitati | 14 | 23.02.2012 15:34:18 |
Episcopii nostri | georgeval | Despre Biserica Ortodoxa in general | 23 | 11.02.2012 12:49:35 |
Mostenim pacatele parintilor? | marian_grajdan | Intrebari utilizatori | 10 | 03.05.2010 19:11:19 |
Parintii Bisericii-Luminatorii nostri | georgeval | Generalitati | 7 | 04.11.2008 15:30:21 |
|