Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 12:21:59
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Eu mi-am permis să vorbesc pentru că am cunoscut astfel de exemple. Vii.
Subscriu in privinta acelor cazuri relatate de dumneavoastra. Nu acelas lucru putem spune despre oamenii iresponsabili.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 12:25:11
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andra_07 Vezi mesajul
Credeam ca gasesc un exemplu care sa-mi rupa convingerile.
Nu gasesc.
Acel exemplu pe care îl cauți poți fi chiar tu. De ce aștepți de la alții? Fii tu cea care să fie model pentru alții. Pune în practică ce spun cărțile, atenție nu orice carte!!!
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 12:30:09
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Nu acelas lucru putem spune despre oamenii iresponsabili.
De acord...nu faci un copil și apoi nu ai puterea să-ți asumi responsabilitatea de tată sau mamă, unii chiar refuză să-și recunoască copilul...
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 12:32:11
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Subscriu in privinta acelor cazuri relatate de dumneavoastra. Nu acelas lucru putem spune despre oamenii iresponsabili.
Fără îndoială. Îi am în vedere pe cei credincioși, pt. că de aceea punem problema pe acest forum. Și se poate vedea că omul credincios poate ceea ce necredinciosul nu reușește. De ce? Pentru că nu e singur.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 02:07:21
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Andra, tot nu ai raspuns. Daca metodele de contraceptie care le folosesti sau le vei folosi, esueaza, atunci CE faci??

Cate relatii sexuale ai sau estimezi ca vei avea pe parcursul unui an intreg? Dar in 15 ani? Chiar si daca 0,5% esueaza tot te vei alege cu mai mult de 1-2 copii. Deci ce faci?

PS raspunde-ti singura la unele intrebari, eu unul nu astept neaparat detalii si lamuriri din viata personala, care trebuie sa fie privata!
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 02:17:54
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Andra, tot nu ai raspuns. Daca metodele de contraceptie care le folosesti sau le vei folosi, esueaza, atunci CE faci??

Cate relatii sexuale ai sau estimezi ca vei avea pe parcursul unui an intreg? Dar in 15 ani? Chiar si daca 0,5% esueaza tot te vei alege cu mai mult de 1-2 copii. Deci ce faci?

PS raspunde-ti singura la unele intrebari, eu unul nu astept neaparat detalii si lamuriri din viata personala, care trebuie sa fie privata!
Daca esueaza, imi asum responsabilitatea. Avortul este ceva de neacceptat in opinia mea.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 02:30:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andra_07 Vezi mesajul
Vroiam sa aflu daca aici exista si oameni care aplica, nu doar care vorbesc. As vrea sa aud ca exista o persoana care a facut 10 copii cat i-a dat Dumnezeu si ii merge bine. Atat financiar cat si sufleteste. Din cate vad, nu exista.
Ba exista.

Ia de aici. Exemplu nu cu 10 ci 13 copii.

Invatatura:
http://www.crestinortodox.ro/predici...nezeu-313.html

http://www.adevaruldespreavort.ro/co...l-lui-dumnezeu

Si viata:

LAUDATIO PĂRINTELUI PROFESOR UNIV. DR. VASILE MIHOC
http://slova-crestina.ro/laudatio-pa...oc_2010_05_07/

DOUĂ FAMILII ȘI 37 DE PREOȚI
http://old.sibianulonline.ro/articol.../online/18080/
Vechi 14.12.2012, 02:58:05
Senior Member

Implicit

Tu vei avea copii cati iti da Dumnezeu? Vei avea 13?
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 03:04:58
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Stiu un tanar care la 28 de ani avea vreo 7 copii. Acum are 30+ de ani si vreo 13 copii. Sunt cu totii bine, sanatosi, si Dumnezeu i-a ajutat sa se descurce. Dar sunt o familie CREDINCIOASA! Si in mod sigur acest om va avea o mare rasplata cand copiii vor ajunge fiecare la casa lui, dar mai ales va fi rasplatit de Dumnezeu.

Evident, inteleg perfect si ce spui tu Andra, pt. ca si eu am 23 de ani si imi pun de multe ori aceleasi intrebari ca si tine... Insa cred ca cheia este in a nu imi pierde credinta.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 03:06:09
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Stiu un tanar care la 28 de ani avea vreo 7 copii. Acum are 30+ de ani si vreo 13 copii. Sunt cu totii bine, sanatosi, si Dumnezeu i-a ajutat sa se descurce. Dar sunt o familie CREDINCIOASA! Si in mod sigur acest om va avea o mare rasplata cand copiii vor ajunge fiecare la casa lui, dar mai ales va fi rasplatit de Dumnezeu.

Evident, inteleg perfect si ce spui tu Andra, pt. ca si eu am 23 de ani si imi pun de multe ori aceleasi intrebari ca si tine... Insa cred ca cheia este in a nu imi pierde credinta.
Raspunsul tau chiar mi-a placut. Ai dreptate. E un sfat foarte bun.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tehnici, strategii si metode interesante de rugaciune in lipsa metaniilor Sebastiana Rugaciuni 3 28.10.2013 19:09:09
Despre avort-metodele contraceptive o solutie? urzicuta Generalitati 61 02.06.2009 23:26:49