![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu imi par doar 4 taxe la cuprins. din nou o tactica populista: ce multe taxe trebuie sa plateasca afaceristul de rand. Uitam ca toate acele taxe sunt pe TOATE domeniile de activitate, ca nu plateste vecinul meu de la colt 113 taxe pe magazinul lui. Acum, e drept ca codul fiscal ar trebui eficientizat un pic, dar de la asta si pana la 4 taxe e cale fooooarte lunga.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-practica nu inseamna neaparat ceva material -oamenii in general cauta materialul,banii ,puterea astea sunt preocuparile multora...hai sa mai cautam si cele sufletesti,hai ca practic sa vedem ca nu a fost bun comunismul,ca masoneria e satanica...deci sa citim, -sa ne rugam,sa credem in ortodoxie,sa citim din sfinti,sa credem in dogme,in hotararile sinoadelor...sunt chestii practice -despre masonerie si cat e ea de satanica am citit si citesc de vreo 10 ani deci stiu despre ce discut -la fel stiu ca ecumenismul este erezia tuturor ereziilor pt ca asa zic sfintii si duhovnicii -ca magia si vrajitoria si toate aceste practici satanice sunt de la dracu asta o stie tot ortodoxul,nu trebuie sa aduc nici un argument ;cartile sfintilor si Biblia sunt singurele argumente -referitor la manipulare..ce sa zic :rugaciunea ma ajuta,Dumnezeu daca ma rog ma apara de tot felul de manipulari,vraji,... Last edited by antiecumenism; 10.12.2012 at 14:51:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Cum? Eu nu plătesc 113 miliioane de taxe acum??
Și mie de ce nu mi-ați zis mai devreme? ![]() Cu alte cuvinte: datul din gură și vorbitul din auzite dăunează grav credibilității on-line. Taxe puține vă doresc! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai nu ai... Majoritatea probabil ca nu au, ca de aia au si intrat in politica si mai ales la PPDD. De foame. Dar dupa 1-2 ani prin Parlament si ministere, o sa-i aiba, se cunoaste povestea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca PSD -ul o sa aiba majoritate absoluta, asta fiind echivalent cu binele tarii? Citat:
1000 matanii pe zi, cel putin. Ar fi un inceput. Citat:
Altfel, iti meriti din plin soarta, doar tu ti-ai ales calaii. Daca ar fi avut mai multi romani intelepciunea sa nu mearga la vot, poate o prezenta sub 50%, ar fi fost un semnal de alarma pentru politicieni. Si anume ca prostii nu mai sunt atat de prosti, si nu o sa inghita tot ce urmeaza, si se pot astepta chiar la ceva mai rau decat lipsa la vot. Dar deocamdata..mamaliga romaneasca si-a jucat in mare parte rolul asteptat, ca si inainte de '89 (ala cu explozia regizata).
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.12.2012 at 15:12:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca doar PPDD -istii nu sunt extraterestri, sa traiasca doar cu aer. Si pensionarii la fel, ca OTV -ul nu tine de foame si de frig.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=AlinB;487352]Si daca se prezentau toti, sperai ...ce?
Ca PSD -ul o sa aiba majoritate absoluta, asta fiind echivalent cu binele tarii?[quote] - ce te face sa crezi ca eu sunt una dintre persoanele care iubeste PSD-ul? :) Citat:
Citat:
Acum,insa,poate s-a inteles putin gresit...in ultima postare nu am discutat de ce unii au fost sau nu la vot,pana la urma,asta este,buna sau mai putin buna,fiecare avem dreptul la alegerea noastra. Insa,am dorit si eu sa inteleg mecanismele rationamentului conform caruia a nu merge la vot este o solutie,asta in conditiile in care nu vorbim de o boicotare a alegerilor organizata,ci de o situatie in care se stie clar ca multi vor merge sa isi exprime votul,iar tu prin neparticipare,s-ar putea sa obtii exact efectul invers...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cam genul acesta de mentalitate imi este greu sa o inteleg,mai ales atunci cand,totusi ne plangem ca o ducem greu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici noi nu am avut ,la camera deputatilor am rasfoit buletinul de vot sa vad daca ar merita cineva ,era plin de partidele nationalitatilor ,ceea ce la senat nu am vazut ,si am renuntat ,am capitulat Iar DD o fi crezand ca suntem o natie de inapoiati mintal sa credem in promisiunile lui Sau un visator DD se crede un salvator al acestui popor In primul rand un lucru realizabil este inlaturarea coruptiei ,cauza tuturor relelor |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|