![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Psalmistul David ne arata cum sa lepadam acest obicei urat si vatamator al injuratului: "Binecuvanta-voi pe Domnul in toata vremea, pururea lauda Lui in gura mea".
Nu se poate fara rugaciune, fara a cere de la El, "pune Doamne paza gurii mele si usa de ingradire imprejurul buzelor mele." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi-a placut cum ai zis, de unde ai citit asta sau cum as putea eu scapa atractia asta, imi poti da linkuri sau carti?:D
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Depinde mult de firea fiecaruia, eu nu gasesc nici o dificultate sa nu injur, dar poate altora le e mult mai greu fiindca sunt colerici din fire.
|
||||
|
||||
![]()
Fotbalul tot fotbal e...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand omul injura uita, atat de chipul lui Dumnezeu din el, cat si din semeni. De aceea, orice injuratura este unita cu pacatul luarii numelui Domnului in desert.
Injuratura este o pervertire a darului cuvantului, care ni s-a dat spre viata. Prin ea, cu gandul sau cu limba, cuvantam spre moarte. |
|
|||
|
|||
![]()
Pe langa faptul ca injuraturile sunt impotriva invataturilor crestine, mi se pare o lipsa totala de educatie sa vorbesti astfel. Indiferent de sex. Recunosc ca faptul ca nu injur nu se datoreaza atata credintei, cat faptului ca nu ma pot vedea scazand la acest nivel. Simplul gand ca eu n-am auzit injuratura la mine in casa, ca nici parintii si cu atata mai putin bunicii, nu i-am auzit vorbind asa, nici eu nu pot sa am un asemenea comportament.
Numai oameni slabi, needucati si extrem de frustrati, rabufnesc folosind cuvinte vulgare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cu toata educatia ta... acolo unde nu functioneaza ratiunea trebuie sa aplici militaria!
|
|
|||
|
|||
![]()
Intre barbati poate e mai comuna practica. Dar o adevarata doamna, nu se preteaza la asa ceva:)
|
|