![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar cand vezi ca pr Iustin este intampinat de ziua dansului, se pare ca in fiecare an, cu imnuri legionare, ce il slavesc pe Capitan ... nu prea mai vorbim doar de realizari strict duhovnicesti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca vezi diferenta. Interesant este ca n-am vazut niciodata ziua par. Arsenie cu mare fast pe Internet, cu atat mai putin cu cantari legionare si alte osanale, asadar as zice ca este o problema MARE la Petru Voda unde se pare ca din pacate acel "chiar" lasa de dorit. Stim f. bine de ce nu sunt canonizati, pentru ca cei care se agita cel mai tare sa fie canonoizati, vor sa fie canonizati cu Legiune cu tot. Ori, asa ceva NU se poate. |
|
||||
|
||||
![]()
L-am recitit. Nu stiu la ce va referiti. Am scris ca realitatea este un pic diferita si de latura spirituala, cea deja prezentata.
Citat:
Nu neg partea negativa a legionarismului.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate, in opinia dvs. si a altora, am lasat impresia ca sustin miscarea antisemitista, si daca e asa, va repet ca NU. Stiu ca nu a fost canonizat, cel putin Valeriu Gafencu, pentru ca cel care a strans marturii despre el, Alexandru Virgil Ionaid, a murit pana sa depuna dosarul la Sfantul Sinod. De aici incolo a fost voia lui Dumnezeu.
AMIN! Intru Imparatia Ta cand vei veni, pomeneste-ne pe noi Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta! Last edited by dianagroza; 21.02.2011 at 19:02:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate manati de intentii bune dar stii cum se spune: drumul spre iad e pavat cu ele. Din pacate, prin faptul ca nu s-a dezis de ei, ca unul ce era indirect raspunzator de faptele lor, Corneliu Zelea Codreanu le-a impartasit soarta si asta a fost si moartea de facto a Legiunii. Ce a supravietuit nu a mai avut legatura nici atat cu idealurile fondatorului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce conteaza ca nu sunt cinstiti aici... conteaza sa primeasca cinste in alta parte. Nu cunosc pe nici unul din cei mentionati la inceput, ca s-ar fi dezis de Fratia de Cruce. Motivele nu le pot cunoaste, le pot banui doar. Si... ca tot am citit, printele acuzatiile aduse legionarilor, la adunarea Consiliului de Ministri din 1938, nu vad nici una pe motive de antisemitism. Oare de ce? Am gasit doar ca ar avea relatii cu o putere straina, despre un grup terorist "Mota-Marin", impotriva legii, spionaj , idoctrinarea copiilor pentru a nu mai invata in scoli.
AMIN! Intru Imparatia Ta cand vei veni, pomeneste-ne pe noi Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta! Last edited by dianagroza; 21.02.2011 at 19:19:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Macar cauta, nu inghiti pe nerasuflate tot ce ti se pune sub nas.
Stii cum se zice..nu tot ce zboara prin fata ochilor este si comestibil. Sunt cinstiti in masura in care sunt crestini. In masura in care se vrea de catre unii a fi cinstiti ca si legionari, asa cum ai deschis tu topicul, si asa cum canta osanale maicutele in cauza, nu sunt (ba dimpotriva) si mi se pare normal sa fie asa. Din motive pe care nu trebuie sa le banuiesti ca le-am scris deja si nu sunt politice ci tocmai ..crestinesti. Last edited by AlinB; 21.02.2011 at 19:22:44. |
|
||||
|
||||
![]()
Cu o astfel de exprimare, invaluita in ambiguitate nu ma faceti sa vad altfel lucrurile.
Aveti un mod ciudat de adresare... dar asta e! Am cautat informatii, si surpriza... are sustinatori! Oricum vedeti numai ce va convine!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Binenteles ca orice forma de extremism, oricat de aberanta ar fi are sustinatorii ei. Eu vad ceea ce normele morale crestine imi cer sa vad, dvs. vedeti ceea ce neolegionarii va cer sa vedeti, eu zic ca nu v-ati ales reperele corecte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bine, dvs. va axati pe norme morale crestine, eu pe altele. Nu am reusit sa ma fac inteleasa, nu vad de ce sa ma mai zbat. Zic clar ca nu sunt de acord cu crimele facute, care nu au circumstante atenuante si dvs. intelegeti tot ce va convine. Mie nu-mi cere nimeni sa vad nimic, oricat de incapabila va par, am citit cate ceva...
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|