![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne rugam Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu sa ne ajute pe fiecare in parte si sa ajute neamul romanesc.
De ce suntem sub atacul ocultei? Solutii si strategii de lupta |
|
||||
|
||||
![]()
Orice prunc seamănă cu Mama și cu Tatăl lui. Dumnezeu seamănă cu Maica Domnului. Orice prunc are ADN-ul părinților lui . Dumnezeu are ADN-ul Maicii Domnului. Hristos, ca Dumnezeul veacurilor și al eternității , simte în mod infinit durerea , grija , bucuria Mamei, iar Mama simte în pântecele ei bătăile inimii lui Dumnezeu. E atât de strânsă iubirea și apartenența reciprocă încât Maica nici nu mai are nevoie să Îl roage ceva , fiecare gând sau dorire a ei tresare tăcut în inima Fiului, Care îi îndeplinește cererea . De aceea, Biserica ORTODOXĂ o cinstește pe Fecioara Maria mai mult decât orice sfânt, mai mult decât pe Heruvimi sau Serafimi.
|
||||
|
||||
![]()
<< Firea omeneasca a lui Hristos trebuia sa-si ia inceputul , in vederea mantuirii noastre , dintr-o fiinta neprihanita si pe o cale straina de urmarile pacatului stramosesc , fapt realizat prin Sfanta si Preacurata Fecioara Maria >> Preasfanta Fecioara Maria este binecuvantata intre femei , pentru ca ea pune inceputul Mantuirii noastre , ea insasi find Nascatoarea Mantuitorului Iisus Hristos , care impaca Cerul cu pamantul .Ierom. Irineu Pop , semneaza un articol "de zile mari " , de pot spune astfel , in care puncteaza extrem de bine rolul Maicii Domnului in viata Bisericii Ortodoxe si in general in viata noastra a credinciosilor ortodocsi , si asumarea setei "universale de Mantuire "a Preasfintei Fecioare Maria :http://www.crestinortodox.ro/diverse...csi-69501.html
|
||||
|
||||
![]()
Strecoară-se lumina în groapa ce-am căzut...
A mea, doar, este vina. O, Doamne, ce-am făcut? Mi-am irosit minutul; sunt mort fără miros Sau viu fără de viață... Și doar privesc în jos... Icoana ta, Fecioară, mi-aduce remușcări. Mă urc pe rugăciune, pe trepte dulci de scări, Și-ajung chiar sus, la tine, ca să mă ocrotești; Și pe mine, Măicuță, te rog să mă primești. Maica milostivirii e numele tău drag, Ți-l cânt cu fluierașul străvechi, din lemn de fag Ce-l am de la bunicul, pentru vreo clipă grea, Când inima prea tare, prea mult mă va durea. De-abia suspin, în groapa ce singur am săpat, Sunt feștila aceea, c-un fir de fumegat, Pe care zis-a Domnul că n-o va stinge-n veac... Sunt prea sărac, Măicuță, în rugă prea sărac. Prin găuri nu-i nimica; sufletul meu e gol, Golit prin răutate, trecut și prin pârjol. Și doar tu, Maică Sfântă, mai poți să îndrăznești Să îmi ceri mântuirea din înălțimi cerești. Last edited by Ana-Maria N; 01.02.2011 at 11:55:52. |
|
||||
|
||||
![]()
"Nu as vrea sa fiu inger ca sa vorbesc despre Maica Domnului . Vreau sa vorbesc ca om slab , sa pot simti adevarat dragostea si mila Maicii Domnului . Maica Domnului se simte , cred , mai bine printre oamenii necajiti , slabi si prigoniti in orice fel , decat s-ar simti incojurata de ingeri . Maica Domnului jertfeste mereu , sufera mereu , si cred ca se lupta chiar si cu dreptatea divina aparand pe neputinciosii care o cer in ajutor. Iubeste peste inchipuire de mult si fara alegere si pe cei ce sunt rai si chiar si pe cei nepasatori . Nici un pacatos , oricat de mare ar fi , sa nu se piarda , daca Maica Domnului il apara . Ea se arata cu inima larga chiar si fata de aceia care , fie din nepasare sau din necunostinta , alearga rar la dansa .Dar cu cat mai generoasa nu va fi ea cu aceia care neancetat ii cersesc ajutorul ? Acestia nu numai ca sunt iubiti mult , dar chiar sunt slujiti de dansa . Maica Domnului ne rapeste inimile .As vrea sa am toate inimile sfintilor si ale ingerilor pentru a iubi pe Maica Domnului .Si oricat ar iubi-o cu toata puterea lior ingerii cerului si pamantului , cu toata sfintenia lor, nu vor ajunge sa o iubeasca cat ii iubeste ea " .
|
||||
|
||||
![]()
Citeam odata , intr o carte a parintelui Arsenie Papacioc , o foarte scurta istorioara , dar cu intelesuri profunde , si ea suna cam asa :Un pacatos a spus Maicii Domnului :"Arata-te ca-mi esti mama " , iar ea ii raspunde : " Arata-te si tu ca-mi esti fiu " . Prin pacatele noastre o suparam pe Maica Domnului care ne este mama ! HAIDETI SA-I ARATAM SI NOI CA-I SUNTEM FII ! Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu , miluieste-ne pe noi !+
|
|||
|
|||
![]()
Mare e puterea Stapanei si Fiul Ei o asculta inainte sa asculte pe ceilalti.Ca oare care dintre fii nu asculta inainte de altcineva pe mama lui?Rugaciunile spre Sfanta Fecioara ajung grabnic la Domnul Iisus Hristos,Fiul LUI Dumnezeu.Si mare e iubirea Fecioarei pentru oameni si mult lucreaza ea pentru noi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Sa ne linistinm sufletele , privind la Maicuta noastra draga :http://m474.photobucket.com/albums/d...nului/?src=www
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis | N.Priceputu | Umanitare | 60 | 29.10.2016 00:53:16 |
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. | alexmatei | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 16.03.2012 20:22:04 |
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... | silvia55 | Umanitare | 0 | 08.09.2011 00:30:10 |
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru | E_my | Umanitare | 27 | 05.01.2011 20:54:54 |
un preot are nevoie de ajutorul nostru | cristy | Umanitare | 3 | 15.10.2009 11:36:32 |
|