Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.02.2015, 12:12:05
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Igore,prietene, nu face ce vrei sa faci sau deja ai facut, este pacat prietene. Augustin, impreuna cu mama lui, sunt si in sinaxarul ortodox rus.Tot ,,Fericit" si acolo, nu ce ai spus tu, foarte urat.Sunt surprins ca nu stiai :)
http://www.holytrinityorthodox.com/c...arch=Augustine

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 27.02.2015 at 12:18:58.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2015, 13:12:45
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Igore,prietene, nu face ce vrei sa faci sau deja ai facut, este pacat prietene. Augustin, impreuna cu mama lui, sunt si in sinaxarul ortodox rus.Tot ,,Fericit" si acolo, nu ce ai spus tu, foarte urat.Sunt surprins ca nu stiai :)
http://www.holytrinityorthodox.com/c...arch=Augustine
http://www.holytrinityorthodox.com/ru/calendar/

Se referă la Parohie. E Parohia Sfânta Treime. Zice: "A Parish of Patriarchate of Moscow." Acela e calendarul unei parohii ortodoxe ruse, dar din America.

Și când dai acolo la "about us", apar acestea și multe altele:

HOLY TRINITY RUSSIAN ORTHODOX CHURCH is located in the renovated 'Washington Hill' neighborhood in 'East Baltimore', USA. The parish is approximately 3/4 mile from Johns Hopkins Hospital and, in fact, much of the complex can be viewed from the front steps of the church.
The church building itself was constructed originally for a Methodist congregation either just before or just after the American Civil War and during the 1890's a Lutheran congregation purchased the facility and remained there until the Russian émigré community purchased it in February 9, 1919. There was another Russian Orthodox community in the area but closer to Hopkins Hospital that closed about 1926 and little is known about this community. Many of the original founders of Holy Trinity were from either today's Belarus or areas close to that Republic that are today in Poland or Ukraine. Today, despite the years the congregation continues in Russian style traditions but is the spiritual home to people of ever so many backgrounds be they Slavic or not.

Rectific:
Până în anul -1983- nu a existat în calendarele ruse și grecești, românești, etc.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 27.02.2015 at 13:38:08.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2015, 13:20:47
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Pai si parohia aceea, geniu mic, cui apartine?:)))) ,, A parish OF Patriarchate of Moscow".Am scris eu in engleza in link?:)))) Dar hai sa-ti mai dau de lucru, nestiutorule, asa de inversunat in a-l numi pe Fericitul Augustin ,,eretic". Ramanem in America daca tot ai adus vorba.Parintele Serafim Rose are o scrisoare despre cei ca tine. Se numeste ,,Despre Fericitul Augustin si zelotii supercorecti". Sunt doua parti ale scrisorii.I+II.Partea a doua ti-o dedic, este o scrisoare a Parintelui catre un alt Parinte, pe nume Igor Kapral.Numai ca acel Igor chiar era ortodox :) Tasteaza pe google si spor la uitat in oglinda mai baiatule :)

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 27.02.2015 at 13:35:04.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2015, 13:32:29
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Igore, mergi pe linkul dat de tine și, pe calendar, în dreapta sus, selectează ziua de 28 iunie. După aceea vezi ce sfinți apar.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2015, 13:36:34
centesimusvicesimusoctavus's Avatar
centesimusvicesimusoctavus centesimusvicesimusoctavus is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2014
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
marama Veronicai
Hai Florine, acum serios, astea sunt fantezii... marama Veronicăi/Berenicei, ouăle roșii de sub cruce și iepurașul din crâng... Dacă începeți cu de-astea, eu mai bine mă retrag...
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2015, 13:45:14
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de centesimusvicesimusoctavus Vezi mesajul
Hai Florine, acum serios, astea sunt fantezii... marama Veronicăi/Berenicei, ouăle roșii de sub cruce și iepurașul din crâng... Dacă începeți cu de-astea, eu mai bine mă retrag...
Sa stii ca n-o sa te opreasca nimeni
Reply With Quote
Vechi 27.02.2015, 13:49:54
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Pai si parohia aceea, geniu mic, cui apartine?:)))) ,, A parish OF Patriarchate of Moscow".Am scris eu in engleza in link?:)))) Dar hai sa-ti mai dau de lucru, nestiutorule, asa de inversunat in a-l numi pe Fericitul Augustin ,,eretic". Ramanem in America daca tot ai adus vorba.Parintele Serafim Rose are o scrisoare despre cei ca tine. Se numeste ,,Despre Fericitul Augustin si zelotii supercorecti". Sunt doua parti ale scrisorii.I+II.Partea a doua ti-o dedic, este o scrisoare a Parintelui catre un alt Parinte, pe nume Igor Kapral.Numai ca acel Igor chiar era ortodox :) Tasteaza pe google si spor la uitat in oglinda mai baiatule :)
Minți. Iarăși. Transformi sensurile bune, în sensuri rele. Iarăși.

,,Despre Fericitul Augustin si zelotii supercorecti", spui? Dă-mi o editură, un an de apariție, ceva. Nu gastronomie.

Până atunci, uite îți dau eu, Adevărul. Cartea cu titlul exact, este aceasta, nicidecum ce ai scris tu:

Lămurit?

Să mă mai uit în oglindă? Eu nu mă văd important, știu că sunt un nimic, prea plinule de tine însuți.

Și reamintesc, în anul 1983 când a fost introdus "fericitul" Augustin în Calendarele Rusești și Grecești, au avut loc valuri uriașe de revoltă, în lumea teologică rusă și greacă. Tocmai datorită ereziilor lui Augustin, pe care le postez pe forum, acum în limba română, poate pentru prima dată scrise în limba română, ce conțin părți ale acelor valuri de indignație...

Augustin este cu adevărat eretic. Precum dovedesc.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote
Vechi 27.02.2015, 13:57:45
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Augustin este cu adevărat eretic. Precum dovedesc.

Ar trebui sa faci o petitie adresata BOR ca sa fie acest Augustin scos de pe lista sfintilor.

Ce se poate observa aici este cat de subiectiva este sfintenia sfintilor.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2015, 14:04:09
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Ce se poate observa aici este cat de subiectiva este sfintenia sfintilor.
Sfintii sunt alesi de Dumnezeu.Nu oamenii fac sfintii, ce Dumnezeu le arata
oamenilor cine este sfant.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2015, 14:05:09
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Mai Igore revino-ti prietene in simtiri :) Nici macar datele din sinaxar nu le-ai stiut,ai batut campii cu gratie. Mai apologetule.. stii cum se traduce titlul cartii postate de tine?:)))) Este viceversa fata de ce spui tu :))) Las ca daca nu cauti tu pe net, macar atat vei putea, o sa caute altii si vor vedea. Tasteaza ma titlul pe care ti l-am spus...ti-e frica de vei citi? :) Ai ajuns sa te lupti cu Biserica Ortodoxa care il recunoaste si il trece in sinaxar. Da,cu autoritatea ta personala, il faci ,,eretic". Vai de tine...in post sunt ispite mari Igore.

Stii ce am sa fac? O sa-i las pe fratii tai ortodocsi sa judece ce ai scris tu.Poate pe ei ii vei crede.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 27.02.2015 at 14:09:12.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare