![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
In care carte ne este prezentata dezbinarea imparatiei lui Iuda si reformele caror imparati sunt prezentate?
Last edited by ioanna; 23.10.2011 at 12:05:42. |
|
||||
|
||||
![]()
E intrebarea asta atat de grea sau toata lumea profita de acalmia duminicii? :) O duminica placuta! i'm out!
Va las raspunsul: Cartea a doua Paralipomena (II Cronici) 1. dezbinarea imparatiei si istoria lui Iuda cap.10-36 2. imparati sub a caror conducere au avut loc miscari de trezire spirituala,innoire si reforma: Asa (IICronici 15: 8, 9),Iosafat (IICronici 17:3, 4),Ioas (IICronici 17:3,4),Ezechia (IICronici 29:3-36) , Iosia (IICronici 30:1, II Cronici 15,1) Oricine poate continua jocul cu o intrebare. |
|
||||
|
||||
![]()
pe cine cade blestemul neidreptatit? Cu citat bilbiv, va rog.
Desi, parca vad ca numai ioanna, mihailc sau osutafaraunu vor raspunde. Oare ma insel?
|
|||
|
|||
![]()
,,Cum sare vrabia incoace si incolo si cum zboara randunica, asa nu nimereste blestemul neintemeiat"(Pildele lui Solomon 26:2)
|
|
||||
|
||||
![]()
raspuns corect.
Aveti cuvantul!:)
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc onorat prezidiu,imi vine-n cap un discurs pe stil Catavencu da ma abtin:) Intrebare:De ce Dumnezeu i-a spus lui Moise "Iata pamantul pentru care M-am jurat lui Avraam, lui Isaac si lui Iacov, zicand: Semintiei tale il voi da.Te-am invrednicit sa-l vezi cu ochii tai; dar in el nu vei intra!" si acesta s-a adaugat stramosilor lui (conform expresiei iudice>adica a murit)in Tara Moabului?Cu ce a gresit Moise?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Vom putea noi oare să vă scoatem apă din stânca aceasta?”Num 20, 10
|
|||
|
|||
![]()
Lucru subliniat si in Deut 32:51.Felicitari,este randul tau.
|
|
||||
|
||||
![]()
la ce ora au inceput apostolii propovaduirea in limbi la Ierusalim?
|
|||
|
|||
![]()
La "al treilea ceas din zi" (Fapte 2,15), adică pe la ora 9 A.M. (ceasul rugăciunii de dimineață).
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|