![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Simona,ma gandesc ca,daca ti-a zis ce ti-a zis de la inceput,poate chiar gandeste ca tine,dar,cum a trecut timpul,a devenit tot mai greu pt el sa se desparta de "obiceiurile" lui.
Da,dar ti se pare normal sa faca asta cu mai multe,cum se intampla in ziua de azi?Cred ca majoritatea care au luat boala au avut mai mult de o persoana.Or mai fi si cazuri in care te insala sotul si iei,fara sa ai vina.Dar alegi si tu un om despre care sa stii dinainte cam cu cine a umblat.
"Viata nu este nimic altceva decat un sir de apropieri si departari de Dumnezeu" - Pr. Emilianos Simonopetritul Last edited by Ioana-Andreea; 13.12.2009 at 17:39:30. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Parerea mea e sa iei hotararea asta bazandu-te mai mult pe cum te simti cu el, cum evouleaza relatia voastra, si cat de multa incredere ai in el. Treaba cu increderea e, cred eu, cruciala. Nu stiu cat de importanta e credinta pentru tine, dar, dupa cum spuneam mai sus, eu nu m-as putea raporta vreodata la o doctrina care eticheteaza orice este sexual drept murdar. Relatiile fizice intre doi parteneri care se iubesc, casatoriti sau nu, poti fi printre cele mai frumoase momente din viata, daca relatia este una implinita. Si asta se intampla tocmai pentru ca desi actul in sine poate parea fizic, dar de fapt transcede fizicul. Intr-adevar, argumentul cu "vreau sa fac sex cu tine ca sa iti arat ca te iubesc" e un pic... ciudat. De obicei e invers: ma abtin pentru ca te iubesc :D Citat:
Citat:
In plus, niciodata nu s-a pus accent pe virginitatea barbatului, ci pe a femeii, atunci cand era vorba de casatorie. Se considera chiar ca era mai bine ca barbatul sa fie ceva mai experimentat. Deci nu tine de prezent, asa era si in trecut. Doar ca partenere willing erau ceva mai greu de gasit. Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. Last edited by konijiro; 13.12.2009 at 17:46:20. |
|
||||
|
||||
![]()
El a zis altfel "vreau sa fac dragoste cu tine pentru ca te iubesc, pentru ca vreau sa te simt aproape de mine, pentru ca vreau sa stau tot restul vietii cu tine" si din ce mi-a povestit el, la inceput, a iubit cu 5 ani in urma o fata care l-a "invatat" sa faca sex...si dupa ce s-a intamplat asta intre ei, ea l-a parasit...si el a suferit foarte mult..asta e alta poveste :D
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stiu ca nu esti de acord cu mine probabil, dar pentru mine o relatie de prietenie ( tocmai pentru ca e de prietenie si nu de casnicie) nu merita sacrificii enorme, indeplinirea tuturor dorintelor partenerului, sau transformarea in umbra lui si a fricii de a nu-l pierde...renuntand la ceea ce esti tu ca persoana prin conceptiile tale definitorii, aparte de persoanele intalnite in decursul vietii!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Pentru tine a face sex cu un barbat pe care il iubesti e un sacrificiu enorm? Si de ce vezi sexul ca pe o treaba unidirectionala? El e singurul care se simte bine? Si sa inteleg ca atunci cand decizi sa faci sex cu sotul te sacrifici?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
3 luni?! iarta-ma, mi se pare cam putin ca sa-l cunosti. Te-ai gandit ca poate minte? Asa de macho se crede ca toate fetele au vrut sa ajunga in patul lui? Te vede curata si pura POATE vrea sa te "murdareasca". 3 luni e tare putin draga mea. Si pe mine m-a pacalit o data un baiat. Daca vrei iti povestesc pe privat nu e mare lucru. Dar nu am intretinut nicio relatie sexuala cu el.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca s-a 'saturat sa ajunga altele in patul lui' atunci de ce doreste asa mult sa ajunga in patul tau...(nu vreau sa seman cearta intre voi, ci doar sa inteleg situatia, poate vazand nelamuririle mele si ale altora vei privi si altfel situatia). In plus, daca il iubesti sa nu ii faci raul de a accepta sa pacatuiti impreuna. Stau si ma gandesc la faptul ca el fiind constrans de tine (daca este asa) sa tina post, crede ca face acest sacrificiu pentru tine ci nu ptr sufletul lui si ca merita un 'premiu' de la tine.
|
|||
|
|||
![]()
Subiectul propus de tine este unul larg dezabatut, iar foarte multi au ajuns sa considere ca a avea o relatie intima inainte de casatorie nu e o problema atat de mare. Dumnezeu insa nu considera legitim acest tip de relatie decat in cadrul casatoriei, dupa cum stim cu totii, asa ca avem de ales intre a asculta si a nu asculta de ceea ce Creatorul nostru ne spune. Nu neg faptul ca tentatia este mare, oamenii sunt provocati poate mai mult ca oricand in acest domeniu, insa cu ajutorul lui Dumnezeu cred ca putem avea rabdare. Si inca ceva, personal nu-mi plac nici cei care astepta pana la casatorie si apoi trec la fapte din prima zi, eventual chiar in noaptea nuntii. Daca tot am asteptat atata, stam putin sa ne tragem sufletul, si dupa aceea ca doar avem la dispozitie toata viata pentru asa ceva.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Daca recitesti postul meu vei vedea ca ideea de sacrificiu in opinia mea poate diferi de la persoana la persoana...insa eu am specificat ca eu personal nu am renuntat la nimic din ceea ce nu am vrut sa renunt pentru altcineva ...dar asta poate insemna la fel de bine si bunjee jumping!! ![]() Calm down si ai putea sa ai mai multa grija cu afirmatiile la care te arunci fara sa citesti cu atentie mesajul in prealabil!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Barbatul/femeia inainte si dupa casatorie | caty_deea | Nunta | 76 | 21.01.2013 11:57:04 |
Consecintele abuzurilor sexuale | AGabriela | Generalitati | 16 | 24.01.2012 12:24:00 |
Ceva legat de sex (mai ales inainte de casatorie) | StefanS | Generalitati | 65 | 23.02.2010 11:31:30 |
Relatiile sexuale inainte de casatorie | PISICUTA35 | Generalitati | 186 | 03.03.2009 11:46:18 |
sex inainte de casatorie | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 87 | 09.05.2007 11:38:59 |
|