![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga Florin Ionut din punctul meu de vedere ai mare dreptate, am urmarit o multime de documentare incepand cu: http://video.google.com/videoplay?do...mentar+ROMANA# si terminand cu alimentatia nesanatoasa care e menita sa ne faca sa cumparam medicamente la nesfarsit.Nu mai e nici un secret faptul ca se urmareste reducerea drastica a populatiei planetei deoarece s-au facut aceste afirmatii in mod oficial, apoi ca se impune o noua ordine mondiala, a fost declarat de o multime de oficialitati. Poate ati vazut si documetarul "Suspect nation"(daca nu se poate ajunge la el tot de pe link-ul dat de mine), "Ingerul digital" care explica foarte frumos evenimentele. Nu e o paranoia, trebuie sa citim semnele vremurilor nu sa fim ignoranti. Nimeni nu spune sa ne stresam si sa ne framantam dar sa luam seama si sa ne indreptam punandu-ne nadejdea in Dumnezeu ca acestea trebuie sa vina. Proiectul Blue Beam este o realitate iar performantele sale sunt testate in zone de desert sau nelocuite. In oaresce oras american s-au chiar asezat aparate pe cladiri, care emit sunete de joasa frecventa de parca cineva ti-ar sopti ceva la ureche...si cati dintre americani nu spun ca aud voci?Semnele vremurilor nu sunt semnele meteo numai cu schimbarea anotimpului ci toate semnele sociale si de orice fel care arata "timpurile" in care traim.
|
|||
|
|||
![]()
"Drept aceea, privegheați, că nu știți ziua, nici ceasul când vine Fiul Omului." [ Matei 25,13 ]
Nu sunt deloc crestinesti speculatiile astea cu privire la data sfarsitului, acea data o cunoaste numai Dumnezeu, iar oamenii nu o pot afla . Si nici nu ajuta la nimic cunoasterea ei. Omul trebuie sa traiasca ca si cum ar muri azi, sa fie mereu treaz, alert, ca nu stie nici sfarsitul lui, nici sfarsitul lumii.. nu stie nimic, poate veni oricand. Poate, mult inainte de nu stiu de 2012, poate cu mult dupa. Iar datele astea, vin 'pe banda rulanta' ca sa zic asa; mereu se mai gaseste cineva sa prezica sfarsitul lumii; repet, NU se poate cunoaste de catre mintea omeneasca data sfarsitului Omul, dupa invatatura parintelui Cleopa, trebuie sa mediteze la moarte si la iad... moartea este cel mai bun sfetnic, te tine alert; din pacate, multi uitam de moarte, si traim uitand de acest adevar universal: toti vom muri, si toti vom fi judecati pentru modul in care am trait. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce vizionari sunt politicienii astia domnule! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Data EXACTA si ora nu avem cum sa o cunoastem dar in cazul lui 2012 ceva din structura geologica a pamintului ne-ar fi dat de inteles ca ne apropiem de un punct culminant inca de pe acuma, insa cu riscul de a dezamagii pe multi fanatici catre asteapta sfirsitul cu saliva la gura acest lucru AICI PE TERRA nu are cum sa se intimple fara sa stim si sa observam diverse fenomene premergatoare cu Muuuuuuuuuuulti ani inainte. La cest lucru facea referire Mintuitorul , ca nu avem cum sa stim nici ziua si nici ceasul..insa asta in cazul unor CALAMITATI IN DESFASURARE MASIVA SI AGRESIVA, adica sa zicem ca vine mare3a peste noi sau se crapa pamintul in bucati noi TOT NU AVEM CUM SA STIM EXACT cind va veni sfirsitul FINAL, explozia plenetei sau mai stiu eu ce Deci sa mai si gindim cu ce ne-a inzestrat Dumnezeu! Last edited by andreicozia; 19.10.2009 at 00:18:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Date exacte.. au dat 'profetii' mereu; din cativa in cativa ani mai apare cate o 'teorie stiintifica' cu privire la data sfarsitului. Am pus ghilimele pentru ca e orice numai stiintifica nu; e mai mult 'senzational de discovery' si alte posturi de care mai bine stam departe, ca spun numai prostii. Si poate nu stiu eu foarte bine, dar din cate stiu nicaieri nu se vorbeste despre distrugerea planetei. Am citit acum mai multa vreme Apocalipsa, dar este vorba despre A Doua Venire a Mantuitorului, despre invierea mortilor si Judecata De Apoi. Si nu despre prostiile pe care le zic necredinciosii, si sperie lumea aiurea. Si inca ceva: Treaba asta cu 2012 este o prostie pur 'new age', secta/religie/mizerie care este puternic promovata acum in lume. Cu geologii si 'stiinta' si analizat structuri si alinieri de planete, care enerveaza pe orice om ce are fie macar un dram de credinta si de creier. Si amesteca calendarul incas, cu budism, cu crestinism si iese un adevarat coctail satanic new age. Am eu o intrebare mult mai sanatoasa ordodoxului: Daca sfarsitul este maine? Esti impacat cu toti oamenii? Iti pare rau pentru ce ai facut in viata asta? Esti spovedit? [ eu unul nu sunt, in viata mea nu am facut asta, si de aici rezulta clar iad ] Parasesc acest fir de discutie, ca nu mai am ce spune in el. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi pare rau ca nu am fost mai precaut si am luat diverse plase neprevazute, altfel de ce sa imi para rau,...CA AM TRAIT?...categoric Nu! Sunt spovedit, insa si nespovedit nu reiese de nicaieri din scripturi ca automat esti mincat de viu. Eu stiu personal pe cineva care nu s-a spovedit toata viata insa oamenii din jurul lui il iubeau si il vedeau ca pe un sfint si erau atrasi de el...de ce s-ar duce in Iad? |
|
|||
|
|||
![]()
La fel si Sf Efrem Sirul:
. Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti și iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu spun ca sfarsitul vine in 2012...ci ca este aproape si ca putem citi semnele vremurilor.
Bineinteles ca pentru mine sfarsitul lumii poate fi maine sau in clipa urmatoare.
"Imparate Ceresc Mangaietorule Duhul Adevarului care pretutindenea esti si pe toate le-mplinesti,Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi." Last edited by metanoia2; 20.10.2009 at 08:57:28. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar s-ar putea ca 2012 sa fi inceputul sfarsitului la scara globala si in mod oficial: pentru ca tot se anunta pretutindeni ciudatenii, sigur le vom trai. Timpul trece si cupele maniei divine se varsa pe Pamant, dar nu stim la a cata cupa a Apocalipsei suntem. De fapt stim, suntem la cupa virusului H1N1 care tinde sa devina pandemie...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pina si eu am stranutat de vre-o trei ori si mi-a trecut. Nici nu m-am sinchisit sa-mi iau liber de la munca Care-s ciudateniile astea anuntate? Ciudatenii DEVIN in momentul cosmetizarii lor de catre canalele tari de televiziune care vorbesc cu un ton LUCRAT Pina si o pisica care sta agatata de un fir de telegraf de doua zile poate prin intermediul lor sa fie perceput ca o stire catastrofica, nu vezi si tu? Care-s acele ciudatenii? Elel au avut loc mereu insa inainte nu exista vagabonteala asta din stiri , oamenii se comportau mai civilizat si DECENT nu bagau sperietii in oameni aiurea |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
La mulți ani, românia (1 decembrie 2012)! | laurastifter | Generalitati | 23 | 02.12.2013 09:11:15 |
Ce veti face pe 21 decembrie? | Florin-Ionut | Umanitare | 243 | 04.02.2013 23:08:31 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
Decembrie... | silverstar | Generalitati | 10 | 05.12.2006 20:52:57 |
|