![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ahonen, apocalipsa nu spune nimic despre cipurile biometrice. Cipurile astea sunt doar un pas premergator. Partea rea va veni dupa cipuri, si anume implanturile de la VeriChip. E si normal sa nu se mentioneze de vreo profetie din moment ce nu s-a profetit nimic despre evolutia sistemelor de monitorizare a oamenilor :)
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 |
|
|||
|
|||
![]()
Scuze de double post. Nu am gasit butonul edit.
Vroiam sa spun pasapoarte biometrice, dar am spus cipuri. Intelegi tu ideea ![]() Problema va aparea cand vor fi obligatorii cipurile, nu pasapoartele care in sine nu reprezinta o problema ci doar un pas evolutiv.
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga ghepop, legat de nelamurirea ta, citez "ceea ce ma intereseaza este daca scrie undeva in Biblie sa refuzam numarul fiarei 666" as vrea sa-ti dau referinta Biblica unde se precizeaza acest aspect.
Apocalipsa 14:9-12 9. Și al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei și chipului ei și primește semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, 10. Va bea și el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, și se va chinui în foc și în pucioasă, înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului. 11. Și fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Și nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei și chipului ei și oricine primește semnul numelui ei. 12. Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Iisus. Sper sa-ti fie de folos aceste versete. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai intelept lucru ar fi sa ne ferim de orice tipuri de semne fie ale fiarei sau nu, ca nu cumva din greseala sa ne trezim ca luptam impotriva Lui Dumnezeu. Dar ce este mai curios ca aceste cipuri Verychip sunt introduse tocmai in mana dreapta sau sub scalp. Nu vi se pare o coincidenta prea mare? Daca nu ar fi fost ceva grav, sunt sigur ca biblia nu ne-ar fi avertizat sa nu primim semnul fiarei.
Nu stiu daca asta e semnul fiarei scris in biblie, dar mai bine sa ne ferim de ele, ca nu cumva mai tarziu sa ne trezim ca am fost inselati de americani si de statul Roman. |
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=#0000ff]Părintele Cleopa Ilie [/COLOR]
DIALOG CU SECTANȚII Din “Călăuză în credința ortodoxă” Editura Episcopiei Romanului 2003 Sectarul: În Apocalipsă se spune de pecetea lui Antihrist, 666, care este pecetea lui Preotul: Tu crezi că numărul 666 se ia așa după slovă? Acești trei de șase simbolizează trei patimi cumplite care vor stăpâni lumea în vremea de pe urmă, și anume: Pofta fără de minte, adică desfrâu și beție cum n-a mai fost niciodată pe pământ; Mânie fără judecată, adică ură între oameni, războaie, răzbunare, crime de tot felul, ceartă și tulburare între creștini, între părinți și copii, așa cum scrie la Sfânta Evanghelie; și al treilea șase înseamnă închipuire pripită sau imaginație pripită, care duce la secte, dezbinări de tot felul, boli sufletești, vrăjitorie, deznădejde și sinucidere; Toate aceste patimi, care sunt simbolizate prin numărul 666 stăpânesc astăzi tot pământul, până când va veni sfârșitul lumii și judecata de apoi. Atunci fiecare va lua după faptele sale. Sectarul: Dar acest număr este vizibil și trebuie evitat. Preotul: [COLOR=red]Păi voi credeți că o să fie o pecete cu numărul 666? Prostii![/COLOR] Dacă tu ceri tu 666 la Apocalipsă, eu îți cer ție să-mi spui ce este „jivină gândită” și „cal galben” și „cal roib” și „cal negru”, și „cetatea care naște”. Cetatea se face femeie și naște. Cele șapte cupe ale mâniei lui Dumnezeu, cele șapte trâmbițe. Ia să-mi spui tu mie ce-s acelea? Sectarul: Nu știu! Preotul: Păi spune, măi! Toate acestea sunt simboluri în Sfânta Scriptură. Deci răul din draci aceasta este: poftă fără minte, mânie fără judecată și închipuire pripită. Asta înseamnă 666! [COLOR=purple][/COLOR] [COLOR=#800080]Am citit ,am rascitit ..nici nu mai stiu ce sa cred ...poate va va fi voua de folos.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
sia, Apocalipsa e complexa, greu de inteles, si e aproape imposibil de a face afirmatii puternice referitoare la vremurile noastre, afirmatii bazate pe apocalipsa.
Ce e cert e ca numarul 666 nu e un numar rau sau unul bun. E doar un numar. In Apocalipsa nu se spune ca trebuie sa ne ferim de 666 ci se spune ca acesta e numarul fiarei. In unele biblii am gasit chiar ca fiind numarul numelui. Poate fi ceea ce spune parintele Cleopa, poate fi un numar calculat pe baza gamatriei, dar din text nu reiese nici cum ca numarul in sine ar fi problema ci ca numarul e o metoda de a identifica fiara.
|
|||
|
|||
![]()
Am citit multe aici pro si contra acestei cifre,suntem prea mici sa intelegem unele "lucruri",dar daca veti citi biblia cu atentie si o veti citi "printre randuri",o veti intelege...sau daca nu o intelegeti cereti ajutor din partea unor persoane in masura sa va lamureasca,nu degeaba exista "fetele bisericesti". ".parerea mea este ca incet ,incet dar sigur ne indreptam spre dezastru.oare chiar nu vedeti ce se intampla in lumea asta,?in jurul nostru?sunt cadru didactic si va intreb:cum eram noi ca elevi candva,?...eram interesati de stiinta,lectura,de religie,de respect...acum de ce sunt interesati tinerii?nu vedeti cat rau exista?nu vedeti ca traim vremuti apocaliptice?s-a inrait lumea ,de nu au loc parintii de copii si invers,fratii de surori etc...si mai punem intrebari daca 666 e numarul fiarei?oare mai aveti vreun dubiu?chiar trebuieeeeeeeeee sa refuzam ce vor unii sa ne impuna daca dorim sa ajungem in imparatia lui dumnezeu.sunt ortodoxa si cred ca religia nu a fost doar o inventie .nu este obligatoriu sa crezi,sa fii un bun crestin ,nu te obliga nimeni,dar ptr a putea fii placut domnului trebuie sa stii cum si in ce fel sa-l urmezi!dumnezeu sa ne binecuvanteze pe noi toti,si sa ne mai suporte!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|