![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite un exemplu concret. Eu stau acum in fata monitorului si iti scriu tie Heaven. Nici nu stiu daca esti femeie sau barbat, daca esti copil sau batran, insa..iti scriu. Oare cum vede Hristos ACUM acest moment al nostru? Al meu si al tau Heaven? Acesta e genul de intrebare la care nu am raspuns.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa este, este chiar multa piergere de timp pe forum... dar un sfat din TOATA inima este TOT O RUGACIUNE!!! de care se foloseste nu numai un om, ci TPOTI care citesc, unul mai devreme altul mai tarziu... Orice cuvant spus din inima pt inima, NU poate sa nu intra adnc in inima... Nu stim cum va lucra Hristos in fiecare... |
|
||||
|
||||
![]()
...nu stii NICIODATA cand cuvintele pe care le-ai scris pot cadea si prinde viata intr-un pamant al unui suflet ce cauta .... cauta ... pe Hristos.... chiar si pe net.... Si atunci sa vezi Binecuvnatarea lui Dumnezeu peste tine...
Asa este, este chiar multa pierdere de timp pe forum... dar un sfat din TOATA inima este TOT O RUGACIUNE!!! de care se foloseste nu numai un om, ci TOTI care citesc, unul mai devreme altul mai tarziu se va folosi si se va ruga pt tine... Orice cuvant spus din inima pt inima, NU poate sa nu intre adanc in inima... Nu stim cum va lucra Hristos in fiecare... |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru oameni ca tine Geo forumurile nu sant decat o cale.. de a darui Iubire.
|
|
|||
|
|||
![]()
Reformulez pentru a nu nedreptati. Pentru unii dintre voi forumul reprezinta o cale de a darui Iubire.
bucurii... |
|
||||
|
||||
![]()
Toti daruiesc in felul lor iubire si cu toti alcatuim aici o mare si frumoasa familie, comunitate intru Hristos.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne cunoastem sfintii romani! | glykys | Diverse Sarbatori | 97 | 27.09.2014 14:26:12 |
Mari romani pe care masonii nu doresc sa-i cunoastem | UNNOOM | Generalitati | 80 | 22.03.2013 02:01:16 |
Sa ne cunoastem credinta de diacon Gheorghe Babut | vidoveczandrei | Resurse ortodoxe on-line | 5 | 03.07.2010 17:04:09 |
De ce Dumnezeu nu ingaduie sa ne cunoastem momentul mortii? | RusuDenisaFelicia | Intrebari utilizatori | 4 | 15.05.2010 21:56:46 |
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. | Remus-Emilian | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 19.01.2007 23:22:02 |
|