Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.12.2008, 18:59:18
eduardd
Guest

Implicit

Uite un exemplu concret. Eu stau acum in fata monitorului si iti scriu tie Heaven. Nici nu stiu daca esti femeie sau barbat, daca esti copil sau batran, insa..iti scriu. Oare cum vede Hristos ACUM acest moment al nostru? Al meu si al tau Heaven? Acesta e genul de intrebare la care nu am raspuns.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2008, 19:01:20
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Am uitat, daca m-ai luat asa repede, netul draga Jenica, a patruns in mai toate Manastirile si Biserîcile. Este precum lumina de la bec, ceva indispensabil pentru aste vremuri.
..din pacate...asa este. Mi-e dor de slujbele la lumanare..oare firea mea prea sensibila o fi de vina??...
Reply With Quote
Vechi 22.12.2008, 19:02:25
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Framantarea aceasta a mea a aparut cand l-am descoperit pe vecinul si prietenul meu Lucian. Un infirm..un copil mare..are 40 de ani. Vorbesc adesea cu el, i-am povestit despre voi colegii mei de forum. El m-a intrebat primul ( apoi a urmat spovedania si povetele parintelui duhovnic), cum te-ai folosit concret de internet? Zic, pai am cunoscut multi frati si ii pomenesc deci fac o oarecare milostenie sufleteasca. Raspunde Lucian, asta faceai si pana acum cand spuneai Doamne miluieste pe fratii mei de pretutindeni, pe batrani, pe bolnavi, pe orfani , pe cei saraci. Spun iarasi eu, pai am citit/invatat multe prin forum. Spune Lucian, ai gasit ceva ce NU era scris in cartile Sfintilor Parinti? Zic, nu.. Acum ma intreaba el, cu cat ai scurtat rugaciunea? Cu cati frati te-ai certat? Cate cuvinte in desert ai scris acolo? Cat de sigura esti ca nu ai indrumat gresit pe cineva? Inca nu m-ai convins ca netul este folositor...
Daca considerati ca am deraiat de la topic iertare.
Prietenul acesta al tau Lucian gandeste tare bine.Mai ales in legatura cu timpul de rugaciune.Si totusi ....acest forum este folositor,mai ales pentru oamenii singuratici (nu am zis singuri) asa cum sunt si eu.Si faptul ca poti citi atatea carti folositoare,si atatea articole.Pentru mine este un fofos real.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2008, 19:04:44
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
...asa este!!! Forumul nu-ti da posibilitatea unei prietenii adevarate, dar eu post spune ca AM PRIETENI DRAGI de aici de pe forum, prieteni ce nu am crezut vreodata ca pot avea!!! Ba inca sa fim atat de uniti!!! DATORITA FORUMULUI!!! Nu as fi cuoscut asemenea persoane si sa avem o PRIETENIE SFANTA!!! ADEVARATA PRIETENIE nu este simplul fapt de a ne cunoaste si doar a comunica!!! Pretuirea, respectul, daruirea si IUBIREA sfanta m-a unit de cateva persoane "forumiste"!!! Fiecare priveste din perspectiva lui... eu prin dorinta de a cunoaste, de a NE cunoaste asa prin acest Thread, am PRIETENI adevarati!!! Fiecare se stie pe sine citind aceste randuri la cine ma refer, si nu ma rezum numai la cei care s-au apropiat de mine, ci la TOTI!!! Cu toti imi arat si imi daruiesc prietenia care este o legatura sfanta de COMUNIUNE Trinitara!!! Nu mi-am dorit sustinatori ai afirmatiilor si lucrurilor spuse de mine, ci m-am bucurat de CASTIGAREA UNUI PRIETEN!!! Nu ma refer numai la cei ce ii am in lista de public profile!!! NU am cerut prietenia nimanui, ci mi i-a daruit DUmnezeu, cum? Numai El stie!! Eu nu am cerut nimanui prietenia, nu am asteptat asta, dar Hs a vrut ca sa AM!!! si Ii dau slava!!!
Deci fiecare cum vrea sa ia lucurile: daca le ia de BUNE, BUNE le gaseste, daca le ia de RELE, RELE le gaseste!!!
EU sincer m-am folosit de FORUM , ca spunand si altora ce trebuie facut sau aratand anumite lucruri, m-am folodit EU mai intai, pt ca nu am spus de la mine ce am spus, ci de la Sfintii Parinti, adica ce invata BISERICA nu eu!!!
Fiecare cu ale sale si cum vrea sa le perceapa pe cele din jurul sau!!!
Sfantul Nectarie sa iti ajute sa pastrezi mereu acesta bucurie sfanta in inima.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2008, 19:09:52
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Prietenul acesta al tau Lucian gandeste tare bine.Mai ales in legatura cu timpul de rugaciune.Si totusi ....acest forum este folositor,mai ales pentru oamenii singuratici (nu am zis singuri) asa cum sunt si eu.Si faptul ca poti citi atatea carti folositoare,si atatea articole.Pentru mine este un fofos real.
Da Dorina, am scris undeva ca prietenia dezinteresata este adevarata prietenie. Crede-ma de la el am invatat asta. Nu sunt simple cuvinte..Mi-a oferit viata sa drept pilda. Mult m-am folosit de el. Un infirm..un infirm pe care unii il trateaza cu dispret, altii il privesc cu mila insa in pieptul sau arde o inima VIE. Maine pot fi ca el insa diferenta e ca acum NU ma mai tem. Prietenia adevrata nu se mentine prin email, scrieri, messenger, forumuri ci prin rugaciune si iubire in Hristos. Alta cale NU exista.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2008, 19:25:55
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Da Dorina, am scris undeva ca prietenia dezinteresata este adevarata prietenie. Crede-ma de la el am invatat asta. Nu sunt simple cuvinte..Mi-a oferit viata sa drept pilda. Mult m-am folosit de el. Un infirm..un infirm pe care unii il trateaza cu dispret, altii il privesc cu mila insa in pieptul sau arde o inima VIE. Maine pot fi ca el insa diferenta e ca acum NU ma mai tem. Prietenia adevrata nu se mentine prin email, scrieri, messenger, forumuri ci prin rugaciune si iubire in Hristos. Alta cale NU exista.
...nu stii NICIODATA cand cuvintele pe care le-ai scris pot cadea si prinde viata intr-un pamant al unui suflet ce cauta .... cauta ... pe Hristos.... chiar si net.... Si atunci sa vezi Binecuvnatarea lui Dumnezeu peste tine...
Asa este, este chiar multa piergere de timp pe forum... dar un sfat din TOATA inima este TOT O RUGACIUNE!!! de care se foloseste nu numai un om, ci TPOTI care citesc, unul mai devreme altul mai tarziu... Orice cuvant spus din inima pt inima, NU poate sa nu intra adnc in inima... Nu stim cum va lucra Hristos in fiecare...
Reply With Quote
Vechi 22.12.2008, 19:27:49
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit ...din nou:

...nu stii NICIODATA cand cuvintele pe care le-ai scris pot cadea si prinde viata intr-un pamant al unui suflet ce cauta .... cauta ... pe Hristos.... chiar si pe net.... Si atunci sa vezi Binecuvnatarea lui Dumnezeu peste tine...
Asa este, este chiar multa pierdere de timp pe forum... dar un sfat din TOATA inima este TOT O RUGACIUNE!!! de care se foloseste nu numai un om, ci TOTI care citesc, unul mai devreme altul mai tarziu se va folosi si se va ruga pt tine... Orice cuvant spus din inima pt inima, NU poate sa nu intre adanc in inima... Nu stim cum va lucra Hristos in fiecare...
Reply With Quote
Vechi 22.12.2008, 19:44:04
eduardd
Guest

Smile

Pentru oameni ca tine Geo forumurile nu sant decat o cale.. de a darui Iubire.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2008, 20:39:15
eduardd
Guest

Smile

Reformulez pentru a nu nedreptati. Pentru unii dintre voi forumul reprezinta o cale de a darui Iubire.
bucurii...
Reply With Quote
Vechi 22.12.2008, 20:40:22
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Pentru oameni ca tine Geo forumurile nu sant decat o cale.. de a darui Iubire.
Toti daruiesc in felul lor iubire si cu toti alcatuim aici o mare si frumoasa familie, comunitate intru Hristos.
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa ne cunoastem sfintii romani! glykys Diverse Sarbatori 97 27.09.2014 14:26:12
Mari romani pe care masonii nu doresc sa-i cunoastem UNNOOM Generalitati 80 22.03.2013 02:01:16
Sa ne cunoastem credinta de diacon Gheorghe Babut vidoveczandrei Resurse ortodoxe on-line 5 03.07.2010 17:04:09
De ce Dumnezeu nu ingaduie sa ne cunoastem momentul mortii? RusuDenisaFelicia Intrebari utilizatori 4 15.05.2010 21:56:46
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. Remus-Emilian Stiri, actualitati, anunturi 3 19.01.2007 23:22:02