![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca nerujata poti sa te duci oriunde. Desigur ca la biserica nu te-ai dus asa dar nici in alta parte nu trebuie sa te duci asa. Am o prietena care nu se rujeaza niciodata dar, o data am vazut-o cu ceva stralucitor pe pleoape. Trebuie sa-ti spun ca am simtit o stare de disconfort (ca sa fiu discret) in prezenta ei. Ca niciodata. Oi fi eu mai dus cu pluta ce sa-ti spun acuma. Deprinderile vechi se inlatura cu greu.
|
|||
|
|||
![]()
stai calm ca sunt mai calma decat iti poti imagina! vreau doar sa se evite exagerarea
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa ne fardam e ca si cum ai pune bratari de aur in pomi fructiferi ca sa-i decorezi. Pomii sunt creatia lui Dumnezeu - naturalul pe care il admiram, bratarile de aur sunt creatia omului pentru a-i potoli vanitatea. Exista sau au existat sfinti cu bratari la maini sau podoabe in par? Sau sfinte cu asa ceva? Uitam care e scopul nostru in viata: MANTUIREA! Ca sa te mantuiesti trebuie sa te sfintesti!
|
|||
|
|||
![]()
[quote=emanouela;160695]deja subiectul e dus in extrema.....poi daca o luam asa....Dumnezeu nu ne-a facut invatati....
"Daca te machiezi sau iti vopsesti parul inseamna ca nu iti place cum te-a facut Dumnezeu,si crezi ca daca te machiezi arati mai bine decat te-a facut El .Eu zic ca e pacat,e ca si cum ai spune ca Dumnezeu nu are imaginatie sau te-a facut urata.Dumnezeu ne iubeste pe toti,ne-a facut pe toti dupa chipul si asemanarea Sa si asa ar trebui sa ramanem. :)" de ce mergem la scoala sa invatam??? nu e pacat ???inseamna ca nu suntem multumiti de cat ne-a dat Dumnezeu...... calculatorul e unealta diavolului (de ce ar fi vopseaua de par, machiajul, bijuteriile si calculatorul nu????) de ce il folosim???? telefonul la fel.....hai sa GANDIM rational....totusi[/quote] "Toate imi sunt ingaduite dar nu toate imi sunt de folos"! spunea Sf.Apostol Pavel |
|
|||
|
|||
![]()
1. Exista si flori sau animale urate.
2. Florile si multe animale (pasari, fluturi) sunt asa frumos colorate si impodobite! 3. Mantuire nu inseamna sfintire! 4. E vorba numai de pastrarea unor limite. Nu orice vopsit si nu oricand este necesar si util. Clara este vorba aceea a Sf. Paul: "toate imi sunt ingaduite..." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2. da dar nu se impodobesc singure! sunt impodobite de Creator pentru noi, ca sa le admiram si sa-I admiram zidirea, creatia, prin ele. Si, nu in ultima instanta, sunt un strigat adresat ateilor ca Dumnezeu exista! 3. dar ce inseamna? 4. vopsitul fetzei poate fi si util atunci cand ai un defect pe care vrei sa-l ascunzi (sunt femei carora le creste barba sau care au avut vreun accident si au ramas cu cicatrici). Dar in afara unor astfel de cazuri ramane doar pura vanitate. Insa e de inteles pentru ca foarte mult contribuie "cultura" televizorului, societatea in care traim care ne impinge tot mai abrupt spre marginalizare daca nu ne conformam standardelor ei. Standarde dictate de altfel de sefi de stat corupti, ministri si directori corupti, vedete tv fara pic de moralitate dar buni pentru rating. Intr-un cuvant denaturare. Mai e si timpul pe care-l petreci in fata oglinzii ca sa te fardezi, ca sa probezi o rochie etc. Nu e timp pierdut? O doamna de pe acest forum marturisea ca ajunsese la un moment dat sa stea zilnic cu orele in cumpana ce sa imbrace, ce vopsele (culori) sa aplice, cum sa-si asorteze geanta cu pantofii si cate si mai cate. Proba o rochie, apoi inca una apoi alte cateva si pana la urma se intorcea la prima:)) Nemaivorbind de timpul pierdut pentru a cauta prin magazine acele vopsele, genti, pantofi, rochii etc. Timp pierdut. Sunt sigur ca nu e cazul tau, am observat din postarile tale ca esti o persoana echilibrata, credincioasa. Dar indiferent cate minute rezervi pe zi pentru asta, tot pierdere de timp inseamna. Sa ne temem ca suntem "caldicei" si ne va arunca Mantuitorul de la fata Lui.
|
|||
|
|||
![]()
Tot nu mi-ati zis daca sa-ti aranjezi casa e pacat...
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
Ba chiar asta inseamna. In Biblie scrie ca cine nu are Duhul lui Dumnezeu nu poate intra in Imparatia Cerurilor.
On: da, e pacat sa te machiezi si sa te impodobesti. Last edited by zoridezi; 19.08.2009 at 14:13:10. |
|
|||
|
|||
![]()
caminaris, daca nu-ti place tie sa vezi o femeie rujata sau machiata (cum zici ca era prietena ta) asta nu inseamna ca e pacat. nu sunt o femeie care sa abuzeze de asa ceva si multe sunt ca mine..... imi plac lucrurile discrete si cu gust....un glos care e si necesar pt ca e hranitor pt buze, o crema care hidrateaza, un fond de ten care protejeaza.....dar nici sa ducem la extrem acum...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu ne spune sa nu fim 'caldicei'. deci extrema e bine venita... ba chiar obligatorie.
Last edited by zoridezi; 19.08.2009 at 14:38:23. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
despre imbracaminte si machiaj | oana72 | Generalitati | 183 | 19.11.2012 08:59:59 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre machiaj si bijuterii | danyel | Generalitati | 102 | 20.07.2007 16:15:30 |
|