![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
... atunci e un protest de dragul protestului. Cel puțin astă noapte asta cred că a fost.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Astă noapte n-a fost protest.
Astă noapte a fost plină de provocări. Părerea mea că din partea puterii. De ce? O să vedem probabil începând cu azi.
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit de proteste, dar nu mi'am dat seama cat sunt de... stupide si de inutile pana nu am ajuns si eu in strada. Din pura intamplare, nu cu scopul de a protesta sau de a ma amesteca in conflictele lor.
Ce am vazut? O gloata de oameni furiosi, care habar nu aveau pentru cine sau pentru ce protesteaza, oameni care pur si simplu s'au saturat de saracie si mizerie si au iesit in strada, fara un scop anume si fara un plan bine definit. Daca ii intrebi ce vor, nimeni nu va putea sa iti dea un raspuns concret. Toti vor spune "vrem pensii", "vrem bani", vrem aia si aia. Si cum anume cred ei ca se pot obtine astea asa, peste noapte? Nu stiu nici ei si nu prea ii intereseaza. Ei pur si simplu vor. Si eu sunt bugetara. Si eu resimt toata lipsa de bani si toate taierile de salar. As vrea sa se gaseasca o solutie, insa nu stiu exact care ar fi aceasta, asa ca daca nu ma pricep, stau la locul meu si imi tin gura, nu ies in strada ca sa'mi vars furia in dreapta si in stanga, pe oameni care sunt in aceeasi situatie ca a mea [ma refer la cei care au inceput sa se bata intre ei sau sa loveasca jandarmii]. Asa cum spunea N.Priceputu, e dovada de barbaritate si primitivism. |
|
|||
|
|||
![]()
Zic si eu ca tine : ce-i de ras?
Nu uitati: profetia pustnicului din Muntii Raraului. Anul 2011 s-a incheiat, pe stil vechi in 13 ianuarie 2012!!! Si ce scrie aici: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...a-protestelor/ merita citit cu atentie! |
|
||||
|
||||
![]()
Care resurse le mai avem Lucian? Nu mai avem nimic! Aici a fost marea hotie a FMI-ului ca ne-au manipulat sa ne vindem toate resursele!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne rugam pentru viata lui Basescu si pentru linistea noastra!
revolta din ultimele zile : lectie de la Putin catre Obama, via Bucuresti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu va mai fi de unde! Va fi legea junglei! Va rezista doar cine va pune osul la treaba si va gasi solutii pentru el personal cum sa razbata si sa iasa la liman! Vremea pomenilor a apus! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Avem. Avem potential agricol. Nu suntem nici Franta, nici Germania ca sa avem productivitate iesita din comun. Dar avem suprafete imense de teren arabil necultivate. Am putea stopa nenumaratele ajutoare sociale pe care le primesc oamenii ca sa stea acasa. Suntem o tara de asistati social. Sa munceasca pentru ajutoarele respective. Sa se stopeze rentele revolutionarilor. Nu e posibil sa primesti zeci de milioane toate viata pentru ca ai iesit 2 zile in strada (cei care au iesit, nu cei care au stat in fata televizorului si acum primesc bani ptr asta). Nu pentru banii aia au iesit. Au recunostinta tarii si atat. Avem cercetatori peste hotare. sa ii motivam punandu-le la dispozitie resurse sa se intoarca. In conditiile crezei internationale sunt multi romani carora nu le e bine in strainatate. Avem posibilitatea de a folosi potentialul lor de productie. De ce nu incurajam investitiile? Potentilalul piscicol e foarte mare. Ce ar fi sa stopam braconajul industrial, uneori legiferat? Ce ar fi sa incuragam micii agenti de turism pentru a folosi potentialul din acest domeniu. Si mai sunt si altele. Dar cine sa le activeze?
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|