![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]()
Dacă n-ați urâ-o, a-ți fi ortodocși, dar nu sunteți în Biserică, doar imitați ceva ce nu-i Ortodoxie, e sectă.
Practicați ce practicăm noi și atunci vă numiți Ortodoxie, nu ierusalim de pucioasă. Nimeni nu pricepe și nu va putea să-L definească pe Dumnezeu. El e Iubirea. Citat:
Ortodoxia n-are lux, nici nu va avea vreodată. Doar cine urăște Ortodoxie, spune că are lux și desigur ierusalimul de pucioasă, urăște Ortodoxia, de aceea fuge de ea, a schimbat-o și o hulește pe cea adevărată. Citat:
Citat:
Nu ești mirean al Bisericii, ești mirean al pucioasei și urăști Biserica. Dacă erai al Bisericii, ai fi iubit Biserica și ai fi chemat și pe cei din pucioasă, să lepede ereziile, să vină în Biserică. Ba te aud clar și limpede, sunt foarte atent la tot ce scrii. Pun mare preț pe ce scrii. Ca să te întorc din boală și otravă. Citat:
Ortodoxia voastră nu este Biserica adevărată, este o ortodoxie mincinoasă, ca și a neo-protestanților care spun că sunt ortodocși, dar nu sunt, ci aparțin unei confesiuni, unei minciuni. Trezește-te. Citat:
Răspunde-mi odată la cele 7 posturi din urmă, la care te-am rugat să răspunzi. Citat:
Citat:
Citat:
Fă acestea și vei fi viu. Citat:
Citat:
Când spune Pavel: "Dintre aceștia sunt Imeneu și Alexandru, pe care i-am dat satanei, ca să se învețe să nu hulească." - I Timotei 1, 20. Și când Biserică dă pe unii satanei, prin anatema, de care spune tot Pavel, să mai căutăm egoismul în ei? Nu, că îl au deja, îl căutăm, pe Hristos să-l aducem la ei, să alungăm diavolii din ei, și de oriunde ar fi, Pucioasa, Roma, Mecca, Medina, Jakarta, Mumbai, și alte locuri unde oamenii nu vor s-audă de Hristos, să-i întoarcem la Hristos. Vino și tu, întoarce-te la Hristos și va ridica Biserica, anatema ce singuri vi-ați adus-o, și vă veți pune pe calea mântuitoare. Vrei? Citat:
Citat:
Sau te crezi apostol? Te crezi episcop, preot? E erezie, fiindcă "Oare toți sunt apostoli? Oare toți sunt prooroci? Oare toți învățători? Oare toți au putere să săvârșească minuni?" - I Corinteni 12, 29; Cei de la Pucioasa sunt mincinoși. Nu mai sta printre ei. "Pentru că unii ca aceștia sunt apostoli mincinoși, lucrători vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos." - II Corinteni 11, 13.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Și desigur El, Hristos, cârmuiește acum deja toate neamurile. Sunt creștini (ortodocșii) și în America, Rusia, China, Nigeria, etc. Dar nu obligă pe nimeni, cu nimic, Domnul. Iar după Înviere și Judecată, pe aceia care n-au vrut să audă de El și nu vor să-L vadă, ereticii, păgânii, ateii, etc., îi va pune la un loc, special gătit pentru demoni, iadul, fiindcă asta au ales. Tu să nu alegi iadul, te rog în numele Domnului. Citat:
Citat:
Citat:
Nu știi ce vorbești. Nu știi nici ce vorbesc eu. Îți va da Dumnezeu har și vei știi, când vei veni, reveni, în Biserică. Atunci vei știi ce-i harul, că dacă ai știi, ai simții și ai știi în har, că la pucioasa sunt demoni. Și ai fugi de acolo și dacă ai știi apoi să lucrezi cu harul, ai căuta să alungi demonii de la pucioasa. Citat:
Citat:
Cum să vezi dacă ești orb? Dacă erai în Biserică vedeai unde-i lucrarea demonică și căuta-i s-io alungi și să vindeci, sau să fugi de acolo, ca să nu tragă pe căi greșite. Citat:
Citat:
Citat:
Mai degrabă inimă, simțire, dorire, trăire duhovnicească, care nu vine din credință, ci din dragoste. Tu nu ai nimic din acestea, dacă ai iubi Biserica, ai ieși din pucioasa și ai veni în Biserică. Citat:
Vorbești lucruri dibolice. Oprește-te. Ieși din orbire, pleacă din pucioasa, altfel nu ai să te mântuiești. Vino acasă. Nu, continuare, ai promis că-mi răspunzi la cele 7 posturi, la care te-am chemat să răspunzi.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
||||
|
||||
![]()
Emiliane, te rog să încerci să-ți moderezi cuvintele. În caz contrar, voi începe să dau report post și să solicit să fii banat.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-am ce să fac, mă doare pentru ei, dar nu mă pot pune în fața libertății lor. Înainte de a spune eu că ei au otravă și iad în inima și mintea lor, au spus-o Sfinții Părinți. Ei nu și-au "moderat" cuvintele, au mărturisit Adevărul. Nici Pavel nu le-a "moderat"... :) și da, cu multă dragoste au spus asta, cum spun și eu, păcătosul. Când vor lepăda ereziile și minciunile în care stau de secole, slavă Domnului, vor deveni creștini.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 27.07.2016 at 19:12:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
Nu, n-am insultat și denigrat pe nimeni cu nimic, am mărturisit Adevărul. Cum nici Pavel, sau Sfinții Părinți, la sinoadele 8 și 9 Ecumenice, n-au insultat pe nimeni cu nimic, din ereticii din Apus, franco-latinii ("romano-catolicii") ci le-a spus Sfântul Marcu Evghenicul, Sfântul Grigorie Palama, Sfântul Simeon Noul Teolog și alții, că Apusul eretic are otravă și iad în minte și inimă. Și așa este, altfel ar deveni creștini.
|
||||||||||
|
||||||||||
![]()
Da:și eu care sunt mirean din BOR și ei care sunt poporul lui Dumnezeu.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Noi toți suntem în lume, ne luptăm cu lumea, rămânem în lume, ne mântuim prin lume, prin ispite, pentru lume suferim, pentru lume ne răstignim, ca lumea să creadă, suntem exemple și lumini, dar lumini ale harului, nu luciferice, suntem exemple de jertfă în ascultare, nu jertfă în răzvrătire, suntem smerenie, nu slavă deșartă... [/quote] Păi lucifer din mîndrie luxiferică nu a mai crezut în Cuvîntul lui Dumnezeu ispitind pe oameni să cadă și ei asemenea lui prin minciună și răutate din dreapta credință spre slava lor deșartă. Iar asta nu poți spune despre poporul lui Dumnezeu din NIP care rabdă împreună cu Hristos toată prigoana și denigrarea și batjocura ci mai degrabă, dacă te-ai uita în oglindă, ai putea să spui despre cei ce au viața foarte departe de ceea ce cere Dumnezeu de la creștini și de la creștini ortodocși, o viață plină de lux și nepăsare și privilegii dar cu toate astea dau mereu ordin să fie osîndiți săracii și văduvele și orfanii din poporul lui Dumnezeu. Deci înainte să osîndești fără discernămînt ar fi mai bine să încerci să fii cinstit. continuarea mai jos. Last edited by vsovi; 27.07.2016 at 20:36:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Nu-ți fă probleme, cine ascultă de Cuvîntul lui Dumnezeu ascultă de tot Dumnezeul și respectă toate canoanele și tradițiile sfinte și predaniile apostolilor pentru că la asta veghează Dumnezeu cu îngerii și cu sfinții așa că nu invoca iarăși nerespectarea și neascultarea că nu ține. Ei le țin pe toate așa cum ți-am spus căci acolo e cea mai deplină dreaptă credință. Mai degrabă uită-te în alte biserici ortodoxe și în alte ogrzi să vezi cum sunt călcate toate în picioare. Citat:
Tu tot vorbești de neascultare, de răzvrătire ca o moară stricată... și faci asta pentru că tu nu crezi și nu știi ce să faci ca să faci ''bine'' însă dacă tu nu crezi de ce vrei mereu s-o obligi să nu mai creadă și ea așa ca tine? Ți-e frică pentru dreapta ta credință? Păi dacă a ei e mai dreaptă și mai bună atunci de ce ți-e frică de credința ei? Deci ceea ce faci tu cum crezi că se cheamă: mîntuire? dragoste? sau nu vrei să te vezi că ești la fel cu acel Saul ce prigonea dreapta credință care după convertire a ajuns să se numească sf. ap. Pavel? Sau poate ești ca Petru acela ce s-a lepădat de Hristos în ceasurile grele tăgăduindu-L sau care îl ispitea pe Domnul Hristos ca nu cumva să se ducă să fie răstignit de bătrîni, de iudei, de farisei, de scribi și de învățați și de mai marii bisericii? Cine ești tu Igor dragă și ce vrei tu de la Dumnezeu și de la Trîmbița Mihaela? (sf. arh. Mihail, protectorul ei, o păzește deci nu mai îndrăzni s-o batjocurești ca să nu te rănești și să nu te tai singur afară din dreapta credință.) Citat:
Și cînd am asculta noi în opinia ta? Cînd ne-am lepăda de Domnul Iisus și de Cuvîntul lui Dumnezeu și de Lucrarea Lui? Păi doar demonii ar pune botul și ar asculta și ar face ceea ce ne ceri mie și lor fără să-ți dai seama! Și ți-am mai spus că o credință mai mare în Dumnezeu și o ascultare mai sfîntă decît au avut-o și o au cele 7 Trîmbițe îngeri-oameni nu a avut nimeni în ultima 100 de ani... așa că încetează să ceri Domnului să asculte de Tatăl ci mai degrabă ai cere altora asta dacă chiar n-ai ce face. Ok? Ia studiază tu viața celor 7 Trâmbițe Apocaliptice, a celor 7 îngeri-oameni și vezi minunile lor și apoi dă-ți tu cu părerea dacă ai văzut în ultima sută de ani credință mai mare sau ascultare mai sfîntă și dragoste jertfelnică mai multă. Și după ce studiezi, mai vorbim. Că așa discuția tinde să meargă în absurd... adică ajungem să venim noi să cerem lui Dumnezeu să asculte de Dumnezeu. Păi de o astfel de cerere insistentă și obraznică ar rîde lucifer cu gura pînă la urechi... împreună cu toată ceata lui căzută din dreapta credință, căci așa ceva numai de el ar putea fi demnă. Ia du-te tu să-i ceri ciobănașului Petrache Lupu să creadă și să asculte de Moșul Dumnezeu de la Maglavit. Păi nu demonstrează toată credința și ascultarea Lui de Dumnezeu toate minunile și vindecările care se produceau atunci pe bandă rulantă încît aproape toată țara a fost pe la Maglavit? Sau cere-i Lui Arsenie Boca să creadă și să asculte de Dumnezeu sau lui Traian Dorz care a făcut temniță grea pentru oastea Domnului și a fost urmărit de securiști pînă în '89. Deci te rog nu deveni penibil cerînd mereu credință și ascultare de la eroii creștini ai României. Ok? Last edited by vsovi; 27.07.2016 at 20:59:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Voi stați în case, apartamente, vile, toate mobilate, utilate, cât mai îmbodobite și frumoase și pe Hristos... tot în grajdi Îl lăsați ? Păi nu vă e rușine ? Nu vedeți cum își bat dracii joc de voi ? Oare atât de orbi sunteți ? Oare atât de mult urâți Biserica ? Ce vi-a făcut Biserica, Ortodoxia, cu ce greșim noi, toți, că facem Biserica, Biserică pe placul Domnului ? Voi sunteți pe placul demonilor... Mi-e tare milă de voi... Citat:
Dacă aveți hrisov la temelie, atunci trebuie să aveți și biserica construită creștinește, cum au început să se construiască din secolul 3 bisericile, când a ieșit Biserica din catacombe. Deci faceți-vă acea biserică, frumoasă, cu Sfânt Iconostas, Sfinte Veșminte preoțești, ca Pavel, Sfintele Icoane ca mărturisire, cu hramul Bisericii, apoi Liturghierul, Molitfelnicul, Mineiele, Sfintele Canoane de la Sfintele Sinoade, toată rânduiala Bisericii, să dovediți că sunteți ortodocși, cum afirmați, nu? Atunci vă primim în Biserică și ne bucurăm împreună în Domnul. Deci hai te rog, începe să răspunzi de aici, pagina 44: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=10271&page=44 Începe de la postarea mea #439, alineat cu alineat, te rog. Începe de acolo, bine? Te rog.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 27.07.2016 at 21:03:52. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|