![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Odata, cand parintele slujea la biserica Policlinicii, un grup de tinerii au dat muzica la maxim. Canta parintele in biserica bubuiau si difuzoarele afara. S-a intamplat odata de doua ori...parintele incepuse sa se mahneasca. Ce sa fac? isi spune parintele?... Maicuta Domnului cum trebuie sa procedez? Si cum statea parintele si se ruga, vine un fizician la el sii ii vorbeste despre unde si transmiterea lor.. deodata parintele Porfirie spune: Ah, iata! asta-i rezolvarea! Cu cat vor canta mai tare cu atat mai tare ma voi ruga eu. Astfel unda rugaciunii va acoperi bubuitul muzicii.. Citat din memorie din cartea "Ne vorbeste parintele Porfirie" In rest, asculta numai ce iti convine si iti este tie de folos...restul? Dumnezeu cu Mila si cu indurarile Sale! Ale Lui sunt Toate! Nu ale mele.. Admin Adrian, daca am fost obraznica in postarea anterioara imi cer iertare! ![]() Last edited by eduardd; 25.05.2010 at 08:12:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa inteleg deci ca un discurs antisemit e crestinesc sau cel putin ok |
|
|||
|
|||
![]()
Hitler facea referire si in Mein Kampf la credinta lui si nu cred ca aici mai poate fi vorba ca i-a scris altcineva discursul.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu , nu asta am scris eu. exact opusul vroiam sa spun.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg atunci care crezi ca a fost motivul pentru care crestinii germani au fost de acord cu razboiul.
|
|
|||
|
|||
![]()
eu nu inteleg de ce zici numai crestini si de ce crezi ca au fost de acord? adica toata armata erau numai si numai crestini, numai era nimeni p acolo? dar cu comunismul cine a fost de acord?(asta ca paralela.)ne-a fost impus, nu s-a votat.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Sticky: Măsuri administrative. « on: Tuesday, 21 April 2009, 00:24 » În urma repetatelor sale intruziuni religioase în Zona Laică, eugins își pierde drepturile de a mai acționa în vreun fel în acea parte a forumului." Din regulile forumului ateu: "Aceste reguli se aplică tuturor utilizatorilor Forumului, fără excepție. (...) În afară de abateri, există și acțiuni nerecomandate, pentru care se poate aplica imediat, în toate cazurile, editarea mesajelor: - afirmațiile pro-religioase pe ton serios scrise în Zona Laică; - comentariile fără conținut sau critice la adresa creațiilor comice prezentate în Zona Laică / Umor (de gustibus et coloribus non disputandum); - linkurile către saituri considerate de către moderatori ca fiind anti-științifice, saituri care neagă fapte sau răstălmăcesc teorii științifice solide; se va proceda la "ruperea linkurilor" prin inserarea câte unui spațiu după fiecare ":", "." și "=" (scriptul forumului nu adaugă automat rel="nofollow", deci deocamdată numai manual ne putem asigura că acest forum nu oferă sprijin saiturilor dezinformatoare). - comentariile off-topic derizorii și/sau batjocoritoare, îndreptate împotriva științei și/sau a unor oameni de știință." nu e interesant? dar pt ateii care-si bat joc de orice crestin nu se mai fac reguli si editarea mesajelor. Last edited by Tommm.; 25.05.2010 at 20:26:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca are rost sa deschizi macar un forum pe care utilizatorii isi fac un titlu de glorie din a-ti desconsidera credinta.
Ce-ai avut si ce-ai pierdut :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nazismul si comunismul se considera a fi religii politice, ma intreb de ce oare ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|